Σχετικά με τη διαγραφή θέματος hiend

Πολύ γκρίνια ρε παιδιά.
Αξίζει τον κόπο;
Θα βάλω πρόταση για κατηγορία αψιμαχιών με ξεχωριστό διαχειριστή.

Απο την στιγμη ομως που επιλεχθηκε δεν γινεται να μην ολοκληρωθει και αυτο για να μην κατηγορηθει οτι ακολουθει μονοπατια αλλων φορουμ με αμφιβολα αιτια υπαρξης.

Ε τότε ας πάρει τον τίτλο του χώρου της άσπιλης φυλής.

Kosh, θα στο θέσω απλά. Το avsite κάνει ένα Powerbuy, ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ. Αν μπορούσαμε ας κάναμε κι εμείς αντίστοιχο εδώ. Αυτός που βγαίνει σίγουρα κερδισμένος είναι ο καταναλωτής. Από εκεί και πέρα, ΧΕΣΤΗΚΑ για το ποιος έχει το avsite, ποιος έχει το avclub, ποιος κινεί τα νήματα κλπ. Τέτοιες κινήσεις λειτουργούν μόνο προς το συμφέρον του καταναλωτή και του απλού χρήστη.

Να πω κιόλας ότι εγώ δε συμμετέχω στο powerbuy και απ'ό,τι δείχνουν τα οικονομικά μου, ούτε πρόκειται.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Σχετικά με τη διαγραφή θέματος hiend

Κώστα δε νομίζω ότι το συγκεκριμένο συμβάν είναι η αιτία. Μάλλον η αφορμή είναι. :afro:

Η αφορμη για τι; Για να τα "χωσουμε" στην διαχειριστικη ομαδα, διασύροντας της για ολα τα κακα και τα στραβα συμβαινουν εδω μεσα;
Γιατι γνωριζω οτι η προθεση των περισσοτερων μπορει να μην ειναι αυτη, σιγουρα ετσι ομως το "αισθανομαστε" καποιοι απο εμας..
-Ειπαμε πριν απο περιπου 2 χρονια να δημιουργησουμε αυτον τον διαδικτιακο τοπο ωστε να υπαρχει ενα "σπιτι" που να στεγαζει ολους τους χομπιστες audio-video-μουσικης, το οποιο να ειναι απολυτα ανεξαρτητο απο συμφεροντα και εταιριες. Το καναμε με πολυ κοπο και τρεξιμο και σημερα ειναι το πρωτο φορουμ του ειδους στην Ελλαδα.
-Ειπαμε να δημιουργησουμε εναν μη κερδοσκοπικο φορεα (Σωματειο) στον οποιο να ανηκει η ιδιοκτησια του avclub αλλα και ο οποιος εν καιρω να μπορεσει να κανει και πολλα αλλα πραγματα για την προωθηση των ενδιαφεροντων μας. Το καναμε, εστω και με καθυστερηση. Μενουν καποια διαδιακαστικα σταδια για την εισαγωγη νεων (περαν των ιδρυτικων) μελων.
-Τρεχουμε οσο μπορουμε, πολλες φορες σε βαρος των εργασιων μας και των οικογενειων μας, για να διοργανωσουμε συναντησεις, εκθεσεις, παρουσιασεις, εκδηλωσεις για την καλυτερη πληροφορηση αλλα και αναψυχη των μελων μας..
-Και μεσα σε ολα αυτα εχουμε να προσεχουμε τις κατηγοριες μας για flames, τσακωμους και αλλα τετοια ευτραπελα..

Και φυσικα δεν περιμενουμε κανενα ευχαριστω (αλλωστε αν δεν ειχαμε αυτη την τρελα δεν θα ασχολουμαστε με τοσο παθος..)
Ομως, απο την αλλη, δεν παυει να μας ανακατευει το στομαχι, οταν διαβαζουμε τοσα απαξιωτικα σχολια με την αφορμη καθε κρισης που μπορει να προκυψει καθε τρεις και λιγο, ακομα και αν αυτη οφειλεται σε δικο μας λαθος γιατι- μαντεψτε- και ανθρωποι ειμαστε με τα λαθη μας- και δεν ειμαστε επαγγελματιες διαχειριστες...
Εγω προσωπικα σαν Τακης, οταν διαβαζω τετοια σχολια και οταν βλεπω να παραποιουνται βαναυσα τα λογια μου , απογοητεύομαι και χανω μερα με την μερα το κεφι που ειχα οταν ξεκινησα να τρεχω για αυτη την διαδικτυακή παρεα..

-Τρεχουμε οσο μπορουμε, πολλες φορες σε βαρος των εργασιων μας και των οικογενειων μας, για να διοργανωσουμε συναντησεις, εκθεσεις, παρουσιασεις, εκδηλωσεις για την καλυτερη πληροφορηση αλλα και αναψυχη των μελων μας..

:SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Σχετικά με τη διαγραφή θέματος hiend

-Ειπαμε πριν απο περιπου 2 χρονια να δημιουργησουμε αυτον τον διαδικτιακο τοπο ωστε να υπαρχει ενα "σπιτι" που να στεγαζει ολους τους χομπιστες audio-video-μουσικης, το οποιο να ειναι απολυτα ανεξαρτητο απο συμφεροντα και εταιριες. Το καναμε με πολυ κοπο και τρεξιμο και σημερα ειναι το πρωτο φορουμ του ειδους στην Ελλαδα.
-Ειπαμε να δημιουργησουμε εναν μη κερδοσκοπικο φορεα (Σωματειο) στον οποιο να ανηκει η ιδιοκτησια του avclub αλλα και ο οποιος εν καιρω να μπορεσει να κανει και πολλα αλλα πραγματα για την προωθηση των ενδιαφεροντων μας. Το καναμε, εστω και με καθυστερηση. .

και να προσθέσω:
αυτός είναι ο λόγος που αντιμετωπίζει τα προβλήματα

οι διαδικασίες δημιουργίας του χώρου δεν κινούνται όσο γρήγορα θα κινούνταν κάτω από προσωπικό καθεστώς "ιδιοκτησίας"
αλλά και οι καταστάσεις flames αλλιώς αντιμετωπίζονται όταν υπάρχει "παραδοσιακή" ιδιοκτησία

Τάκη, κι εγώ προσωπικά σαν Νικόλας, απογοητεύομαι όταν βλέπω ότι η ελευθερία λόγου είναι τελικά μια πολύ σχετική έννοια...

Ανταπαντώ λοιπόν στα γραπτά σου, με το ότι κάθε φορά που ως ΔΟ δέχεστε μια κριτική, την αντιμετωπίζετε με τον ίδιο τρόπο: "άνθρωποι είμαστε, λάθη κάνουμε".

Και ρωτάω: πόσες φορές πρέπει να περάσουμε από αυτή τη διαδικασία ώστε να σταματήσετε να κάνετε αυτό το λάθος?

Εσύ Νικόλα, στα πόσα χρόνια της ζωής σου σταμάτησες να κάνεις λάθη ?
Εδώ μιλάμε γιά μιά "οντότητα" με 1.5 χρόνο ζωής...

Απάντηση: Re: Σχετικά με τη διαγραφή θέματος hiend

Κύριε Παναγιωτίδη, λάθη φυσικά και "επιτρέπεται" να κάνετε. Όσα θέλετε. Αρκεί να τα αναγνωρίζετε. Πράγμα το οποίο όμως δεν βλέπω. Εγώ τουλάχιστον προσωπικά.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Σχετικά με τη διαγραφή θέματος hiend

Δημήτρη, πώς εννοείς?

εννοώ:
ρίξε μιά ματιά σε dpgr.gr ή myphone.gr που έχουν παραδοσιακό καθεστώς ιδιοκτησίας.
(και από όσο γνωρίζω από εποχής. unwired.gsm.eos.gr ή unwired.gr καταστάσεις σαν τις δικές μας πέρασαν και αυτοί κι ας ήταν παραδοσιακό καθεστώς)

Re: Απάντηση: Σχετικά με τη διαγραφή θέματος hiend

Κάποιες επιπλέον εξηγήσεις απο την πλευρά μου.
Κατ' αρχήν γιατί δεν έγραψα νωρίτερα;Επρεπε να υπάρξει ένα χρονικό περιθώριο να αναρτηθεί η ανακοίνωση και να δοθούν κάποιες απαντήσεις απο την ΔΟ και παράλληλα να καταλαγιάσουν λίγο τα πνεύματα όλων...

Διαβάζοντας τα μηνύματα του θέματος,είναι φανερό ότι περισσότερο έχουν να κάνουν με το ΠΩΣ(διαδικασίες που ακολουθήθηκαν) και πολύ λιγότερο με το ΤΙ(ποιό ήταν το πρόβλημα).Ωστόσο αυτά τα δυό δεν είναι ανεξάρτητα,μόνο σαν μιά ολότητα μπορούν να απαντήσουν ικανοποιητικά σ' ότι διαδραματίσθηκε.

Θα προσπαθήσω ν' απαντήσω και στα δύο,ξεκινόντας απο το ποιό ήταν το πρόβλημα.
Εδώ και καιρό είχε αναρτηθεί το επίμαχο θέμα στην Hi End.Απο κάποια στιγμή και μετά συνδέθηκε ευθέως,με το power buy.Ταυτόχρονα,μέλη μας άρχισαν να ζητούν πληροφορίες και συμμετοχή.Δημιουργήθηκαν αυτόματα δυό κύρια ζητήματα:
-Γιατί να εμπλακούμε σε κάτι που ξεκίνησε απο ένα άλλο site και του οποίου ΡΒ την διαφάνεια-αξία δεν είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε. Παράλληλα,προσωπικά είχα σοβαρές επιφυλάξεις και για την όλη μεθόδευσή του(μερικές απο τις οποίες είναι γραμμένες στα 2 κλειδωμένα θέματα στην κατηγορία).
-Να προστατεύσουμε τα μέλη μας απο λάθος επιλογές,που βασίζονταν σε υπερθετικά σχόλια και προβολή ενός νέου μοντέλλου ηχείου με μοναδική "πηγή" την παρουσίαση ενός διαχειριστή του ίδιου site.

Ετσι σαν πρώτη κίνηση κλειδώθηκε το πρώτο θέμα.Ακολούθησε μιά επίμονη
πίεση κύρια απο μέλη που παράλληλα είναι μέλη και διαχειριστές και του άλλου site να τους "πούμε γιατί".Πιστεύω,ότι το γιατί ήταν ήδη αρκετά καθαρό κι έπρεπε να το σεβαστούν.Δεν το έκαναν.Ετσι,έδωσα μερικές ακόμα απαντήσεις στο σχετικό δεύτερο θέμα που ανοίχθηκε και κατόπιν το κλείδωσα κι αυτό.

Ακολούθησε μια ολονύχτια "επίθεση" ανοίγματος πάλι του ίδιου θέματος σε πολλές κατηγορίες.Απο εκεί και πέρα άρχισαν τα κλειδώματα.Στο κάτω-κάτω,εδώ πλέον δεν πρόκειται για θέμα δημοκρατίας,αλλά για διάθεση επιβολής της άποψης "αφήστε το θέμα ανοιχτό".Θα πρέπει να κατανοηθεί,ότι τούτο το φόρουμ έχει την δικιά του χομπίστικη κι όχι εμπορική φυσιογνωμία και δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή η προσπάθεια επιβολής μεταβολής της...
Η αλήθεια είναι,ότι κάτω απ' αυτές τις συνθήκες,κοντά στα "ξερά" κάηκαν και "χλωρά".Ζητάω την κατανόησή σας γι' αυτό.

Συνοψίζοντας,δεν υπήρξε πρόθεση φίμωσης κανενός.Προσπάθεια για την υπεράσπιση του φόρουμ,που όλοι αγαπάμε ήταν.Αν έγιναν λάθη συγχωρέστε μας.

Είπα θα κρατηθώ και δεν θα ξαναγράψω τιποτα άλλο εδώ μέσα αλλά φευ...

Υπάρχει κάποια εξήγηση για τις διαγραφές νημάτων?

Ξέρετε πολύ καλά ότι αμέσως μετά το κλείδωμα ήμουν ο πρώτος που άνοιξα σχετικό νήμα που ρωτούσα να μάθω το λόγο κλειδώματος. Και επίσης ξέρετε εξίσου καλά ότι αυτό το νήμα δεν υπάρχει πλέον. Γιατί διαγράφηκε και γιατί δεν ενημερώθηκα? Να μου δείξει κάποιος το λάθος μου και να το καταλάβω ώστε να μην το ξανακάνω...

Πιστεύω οτι εδώ είμαστε αρκετά ώριμοι για να προστατευουμε τον εαυτό μας και τα λεφτά μας. Μου φτάνει η μάνα μου που με κράζει συνεχώς: "σταμάτα να τρως , εχεις χοληστερίνη 320"... Δεν θέλω άλλους προστάτες.

Και η λέξη "μεθόδευση" για κάποιους έχει αρνητική χροιά/σημασία....

Λάθη θα γίνονται πάντα και όλοι το καταλαβαίνουμε (θέλω να πιστευω). Το πρόβλημα είναι το περίφημο Crisis Management. Πως διαχειριζόμαστε τις κρίσεις? Ξέρουμε? Aν δεν ξέρουμε, μήπως πρέπει να μάθουμε?H μέχρι να μάθουμε μήπως πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί? Και η όποια έκφραση συγνώμης δεν είναι ένδειξη αδυναμίας ή τουλάχιστον εγώ δεν την εκλαμβάνω έτσι.

Δεν κατηγορώ κανένα αλλά αλλά κάποιος ας καταλάβει και τη θέση της "άλλης" πλευράς. Γιατι, δυστυχώς, πάμε να καταντήσουμε "εμεις" και "εσεις".

Λάθη θα συνεχίσω να κάνω μέχρι να πεθάνω. Εδώ όμως μιλάμε για το ίδιο λάθος.

Δημήτρη, εκτιμώ τις προσπάθειές σου να δώσεις εξηγήσεις, να κατευνάσεις τα πνεύματα κλπ, αλλά σε παρακαλώ να μην προσβάλεις τη νοημοσύνη μου παίζοντας με τις λέξεις. Ξέρεις πολύ καλά τι εννοούσα, όπως και οι υπόλοιποι. -bye-

Νίκο, είσαι παλιό μέλος και καταλαβαίνεις.
Δεν θέλω να σε προσβάλλω.
Κανένα λάθος δεν είναι ίδιο όπως ίδιες δεν είναι όλες οι μέρες που ξημερώνουν

Είμαι σίγουρος ότι αν μπορούσαμε να τα πουμε από κοντά μέ όλους θα λύνονταν πολλές απορίες.:a0210:
Μιά ευκαιρία θα είναι η πίτα...:firstprize:

Πιστεύω οτι εδώ είμαστε αρκετά ώριμοι για να προστατευουμε τον εαυτό μας και τα λεφτά μας. Μου φτάνει η μάνα μου που με κράζει συνεχώς: "σταμάτα να τρως , εχεις χοληστερίνη 320"... Δεν θέλω άλλους προστάτες.

Λάθη θα γίνονται πάντα και όλοι το καταλαβαίνουμε (θέλω να πιστευω). Το πρόβλημα είναι το περίφημο Crisis Management. Πως διαχειριζόμαστε τις κρίσεις? Ξέρουμε? Aν δεν ξέρουμε, μήπως πρέπει να μάθουμε?H μέχρι να μάθουμε μήπως πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί? Και η όποια έκφραση συγνώμης δεν είναι ένδειξη αδυναμίας ή τουλάχιστον εγώ δεν την εκλαμβάνω έτσι.

Δεν κατηγορώ κανένα αλλά αλλά κάποιος ας καταλάβει και τη θέση της "άλλης" πλευράς. Γιατι, δυστυχώς, πάμε να καταντήσουμε "εμεις" και "εσεις".[/QUOTE]

δεν μπορω παρα να συμφωνησω σε ολα αυτα που γραφεις λαθη γινανε εκατερωθεν

να προσεχεις την χοληστερινη σου !!!!!

Εμένα θα μου απαντήσει κανείς? Έχει σβήσει κάποιος διαχειριστής μήνυμα και υπήρξε μετά παραδοχή ότι έγινε λάθος? Αν ναι, παρακαλώ να μου υποδείξετε πότε έγινε αυτό. Διαφορετικά το συμπέρασμα που θα κρατήσω από όλα όσα έχουν γίνει είναι ότι οι Διαχειριστές δεν κάνουν ποτέ λάθη.

Ευχαριστώ.

Δεν κατηγορώ κανένα αλλά αλλά κάποιος ας καταλάβει και τη θέση της "άλλης" πλευράς. Γιατι, δυστυχώς, πάμε να καταντήσουμε "εμεις" και "εσεις".

δεν μπορω παρα να συμφωνησω σε ολα αυτα που γραφεις λαθη γινανε εκατερωθεν

Λαρρυ, ο Μακης και η διαχειρηση δεν κανουν λαθη ποτε...

Τι κανεις τωρα? μου καταστρεφεις την ....αντιπολιτευση:flipout:

Αφού καταλήξατε ότι υπάρχει ελευθερία λόγου και άποψης...έχω να σχολιάσω αυτό με μια μόνο λέξη (και τον ορισμό της από το λεξικό).
.....
-Να προστατεύσουμε τα μέλη μας απο λάθος επιλογές,που βασίζονταν σε υπερθετικά σχόλια και προβολή ενός νέου μοντέλλου ηχείου με μοναδική "πηγή" την παρουσίαση ενός διαχειριστή του ίδιου site.
....
Προκατάληψη.

(η) ουσ. (Κ προκατάληψις, -εως)
γνώμη διαμορφωμένη εκ των προτέρων από επηρεασμό και χωρίς μελέτη του θέματος | κακή διάθεση απέναντι σε ορισμένο πρόσωπο ή ομάδα | ρητορικό σχήμα κατά το οποίο ανασκευάζεται ενδεχόμενη αντίρρηση

Εμένα θα μου απαντήσει κανείς? Έχει σβήσει κάποιος διαχειριστής μήνυμα και υπήρξε μετά παραδοχή ότι έγινε λάθος? Αν ναι, παρακαλώ να μου υποδείξετε πότε έγινε αυτό. Διαφορετικά το συμπέρασμα που θα κρατήσω από όλα όσα έχουν γίνει είναι ότι οι Διαχειριστές δεν κάνουν ποτέ λάθη.

Ευχαριστώ.

εχω ζητησει συγνωμη προσωπικα απο μελη που τους εσβησα μηνυματα και θεματα η εκτος φιλοξενησε με χαρα της αγωνιες σκεψεις και προτασεις και παραπονα των μελων

κρινω σκοπιμο να τα πουμε και απο κοντα οχι ΠΜ

να μιλησουμε βρε αδερφε θελω να πω πολλα και ωραια για αυτα που περναω εδω μεσα αλλα το πληκτρολογιο δεν με βοηθα

Τι χοληστερίνη μου λες τώρα.....Μου ξέφυγε το ουρικό πάλι (9,2) και αρχίζω τα zylapur ξανά...

Α, και η γ-GT είναι κάπως αυξημενη...και οι SGOT-SGPT....