Απάντηση: Re: Απάντηση: Σχετικά με τη διαγραφή θέματος hiend
Κώστα δε νομίζω ότι το συγκεκριμένο συμβάν είναι η αιτία. Μάλλον η αφορμή είναι. :afro:
Η αφορμη για τι; Για να τα "χωσουμε" στην διαχειριστικη ομαδα, διασύροντας της για ολα τα κακα και τα στραβα συμβαινουν εδω μεσα;
Γιατι γνωριζω οτι η προθεση των περισσοτερων μπορει να μην ειναι αυτη, σιγουρα ετσι ομως το "αισθανομαστε" καποιοι απο εμας..
-Ειπαμε πριν απο περιπου 2 χρονια να δημιουργησουμε αυτον τον διαδικτιακο τοπο ωστε να υπαρχει ενα "σπιτι" που να στεγαζει ολους τους χομπιστες audio-video-μουσικης, το οποιο να ειναι απολυτα ανεξαρτητο απο συμφεροντα και εταιριες. Το καναμε με πολυ κοπο και τρεξιμο και σημερα ειναι το πρωτο φορουμ του ειδους στην Ελλαδα.
-Ειπαμε να δημιουργησουμε εναν μη κερδοσκοπικο φορεα (Σωματειο) στον οποιο να ανηκει η ιδιοκτησια του avclub αλλα και ο οποιος εν καιρω να μπορεσει να κανει και πολλα αλλα πραγματα για την προωθηση των ενδιαφεροντων μας. Το καναμε, εστω και με καθυστερηση. Μενουν καποια διαδιακαστικα σταδια για την εισαγωγη νεων (περαν των ιδρυτικων) μελων.
-Τρεχουμε οσο μπορουμε, πολλες φορες σε βαρος των εργασιων μας και των οικογενειων μας, για να διοργανωσουμε συναντησεις, εκθεσεις, παρουσιασεις, εκδηλωσεις για την καλυτερη πληροφορηση αλλα και αναψυχη των μελων μας..
-Και μεσα σε ολα αυτα εχουμε να προσεχουμε τις κατηγοριες μας για flames, τσακωμους και αλλα τετοια ευτραπελα..
Και φυσικα δεν περιμενουμε κανενα ευχαριστω (αλλωστε αν δεν ειχαμε αυτη την τρελα δεν θα ασχολουμαστε με τοσο παθος..)
Ομως, απο την αλλη, δεν παυει να μας ανακατευει το στομαχι, οταν διαβαζουμε τοσα απαξιωτικα σχολια με την αφορμη καθε κρισης που μπορει να προκυψει καθε τρεις και λιγο, ακομα και αν αυτη οφειλεται σε δικο μας λαθος γιατι- μαντεψτε- και ανθρωποι ειμαστε με τα λαθη μας- και δεν ειμαστε επαγγελματιες διαχειριστες...
Εγω προσωπικα σαν Τακης, οταν διαβαζω τετοια σχολια και οταν βλεπω να παραποιουνται βαναυσα τα λογια μου , απογοητεύομαι και χανω μερα με την μερα το κεφι που ειχα οταν ξεκινησα να τρεχω για αυτη την διαδικτυακή παρεα..