Νίκο διαβολίκ, το ντεβαλτ είναι καλύτερο από το μπος ακριβώς όσο μεγαλύτερη είναι και η τιμή του (προ προσφορας) σε σχέση με το μπος...
δεν το έχω δοκιμάσει αλλά εμπιστεύομαι κάποιους ανθρώπους που μεταπήδησαν στο δεβαλτ είτε από το pts είτε από άλλο αντίστοιχο και λένε πως είναι η μέρα με την νύχτα.
(θες λίγο η μεγαλύτερη ισχύ, λίγο το σχεδόν πάντα απόλυτα σωστό κόψιμο, λίγο η πολύ καλή αναρρόφηση της σκόνης, λίγο το μεγαλύτερο ύψος κοπής, λίγο οι ράγες σε σχήμα Π αντί σε σχήμα Τ, λίγο από εδώ λίγο από εκεί φτάσαμε την διαφορά τιμής)
Σώτο, δεν αμφιβάλω ότι είναι καλύτερο αλλά σου λέω ότι κάποιες ευκολίες απουσιάζουν και όσο να είναι τις θεωρώ πολύ βασικές ιδίως για τον ερασιτέχνη.
Για την αναρρόφηση σκόνης θα συμφωνήσω καθώς και για τις ράγες. Η ισχύς τώρα δεν ξέρω αν αποτελεί θέμα καθώς εγώ έχω κόψει Ιρόκο στο μέγιστο ύψος κοπής με 48άρη δίσκο χωρίς σημάδια ζορίσματος στο pts 10. Επιπλέον με την σχετική ρύθμιση μπορείς να κάνεις τον φράχτη του pts10 πραγματικά ακλόνητο και κάθετο.
Το ύψος κοπής είναι ίδιο αν όχι λίγο μεγαλύτερο στο Pts10 (254 mm δίσκο έναντι των 250 mm του Dewalt).
Η πιο αντικειμενική σύγκριση είναι του Dewalt DW745 με το Bosch GTS10.
Ποια αμστελ ????
Αν κάποιος το θέλει να το πάρει καθώς είναι εξαιρετική τιμή για ένα εξαιρετικό μηχάνημα.
Ένα άσχημο σχόλιο από τους χρήστες του στο φόρουμ δεν έχω ακούσει.
Εν αντιθεση με τους κατόχους του PTS
Ίσως γιατί το pts10 το έχουν 5-6 άτομα ενώ το dw745 2 το πολύ, λέω εγώ τώρα...
Επίσης όταν δίνεις 350-400 ευρώ δεν περιμένεις να πάρεις γωνιάστρα, γιατί πολλοί αυτό περιμένανε.
Σε αυτήν την κατηγορία τιμής αλλά ακόμα και στου 1000άκου κοντά όλα τα μηχανήματα έχουν τα κουσούρια τους.
Απλά τα συνηθίζεις και πας μπροστά.
Το bosch έχει τα θεματάκια του, το Dewalt έχει τις ελλείψεις του (για μένα σημαντικές για άλλους ασήμαντες) κ.ο.κ.
Έτσι πάει...
Αν δεν είχα το bosch ΙΣΩΣ να έπαιρνα το dewalt αλλά για μένα οι ελλείψεις του με αποτρέπουν από την αγορά του.
Ποιοι έχουν άσχημα σχόλια για το pts? Στο νήμα ηαι τι συγκεκριμένο εργαλείο πάντως, δεν αναφέρονται αυτοί οι δυσαρεστημένοι. Το dw είναι άλλης κατηγορίας μηχάνημα. Είναι κινητό, και προσφέρει πολύ περισσότερα από το Πράσινο σε θέματα μετακίνησης. Το pts 10 είναι καθαρά σταθερό.
Στάλθηκε από το HTC One_M8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ακριβώς, του λείπουν αρκετά πράγματα.
Για να δουλέψεις άνετα χρειάζεσαι τις προεκτάσεις του pts10. Τα φορητά παγκοπρίονα πιο πολύ για δοκάρια και για κανένα laminate - παρκέ είναι. Δεν κάνουν για σχηματισμό ενώσεων, τεμαχισμό φύλλων και λοιπές δουλείες των all around χρηστών. Τουλάχιστον χωρίς την ύπαρξη πάγκου.