Σημερα το MacOS Lion !

Τελικά πέρασα το DVD του snow (χωρίς κανένα πρόβλημα), έκανα update και θα περάσω το Lion. Μετά φυσικά θα γίνει το OSX partition όσο μικρότερο γίνετε και θα μπουν 7άρια και ubuntu.

Re: Απάντηση: Re: Σημερα το MacOS Lion !

Όχι όλοι...εγώ έκανα αναβάθμιση από snow leopard κ μέχρι στιγμής κανένα πρόβλημα !!

και γω το ιδιο και δεν εχω προβλημα εκτος απο καποια ψιλοεκνευριστηκα πραματακια που προσθεσαν και θελουν ψαξιμο για να φυγουν και βαριεμε να το κανω:BDBDG54:

Re: Απάντηση: Σημερα το MacOS Lion !

Τελικά πέρασα το DVD του snow (χωρίς κανένα πρόβλημα), έκανα update και θα περάσω το Lion. Μετά φυσικά θα γίνει το OSX partition όσο μικρότερο γίνετε και θα μπουν 7άρια και ubuntu.

γιατι το βασανιζεις τοσο το θεμα δεν εχεις κι ενα πισακι για τα δυσκολα?

γιατι το βασανιζεις τοσο το θεμα δεν εχεις κι ενα πισακι για τα δυσκολα?

PC εχω 100 στην δουλεια. Στο σπιτι ηθελα κατι διακριτικο σε ενα σημειο κλειστο.
Εαν ηταν παντως να παρω κατι τωρα θα επαιρνα το καινουριο SONY με την touch οθονη και blurau.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

PC εχω 100 στην δουλεια. Στο σπιτι ηθελα κατι διακριτικο σε ενα σημειο κλειστο.
Εαν ηταν παντως να παρω κατι τωρα θα επαιρνα το καινουριο SONY με την touch οθονη και blurau.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Να αγοράσεις το sony για να "κουράζεις" την άλλη κατηγορία......χααχχαχαχααχ :flipout:

:ernaehrung004:

Τελικα το lion το περιμενα πολυ καλυτερο.Οπως ειπε και ο Συριος πιο πολυ service pack feeling δινει παρα νεο λειτουργικο.
Το αισθητα πιο αργο boot time μου την δινει στα νευρα.Και αφου εκαναν αυτη την ωραια μαγκια με το full screen και τα gestures γιατι δεν το εκαναν σε ολα τα προγραμματα (εστω αυτα της apple αν οχι και των τριτων) ετσι ωστε με three fingers (ακουγεται βρωμικο ε ? :p) να κανεις εναλλαγη στα ανοιχτα full screen προγραμματα?

Ολα τα προγραμματα , αργα ή γρηγορα θα υποστηριξουν τις νεες δυνατοτητες του λειτουργικου, λιγο υπομονη.

Εγω παντως δεν ειδα αργοπορια στο boot, αλλα εχω και ssd !

Στον imac εκανα clean install και δεν βλεπω καμια αυξηση στο boot time.

Ειναι φυσικα πιο απαιτητικο το lion , ειδικα σε μνημη , αλλα λογικο ειναι, ειναι και πρωτη version, σε καποιες αναβαθμισεις θανδιορθωθουν τα οποια θεματα υπαρχουν.

Εξαρταται και τι sata φοραει το μηχάνημα. Αν εχεις sata 3 (μηχάνημα και ssd) το μηχάνημα ειναι τούμπανο. Εβαλα κι εγω ssd στον imac αλλα εχω sata 2. Οχι οτι δεν παει σφαιρα αλλα δεν ειναι το ιδιο. Boot εχω περιπου 35sec.

Last edited:
Ολα τα προγραμματα , αργα ή γρηγορα θα υποστηριξουν τις νεες δυνατοτητες του λειτουργικου, λιγο υπομονη.

Στον imac εκανα clean install και δεν βλεπω καμια αυξηση στο boot time.

Ειναι φυσικα πιο απαιτητικο το lion , ειδικα σε μνημη , αλλα λογικο ειναι, ειναι και πρωτη version, σε καποιες αναβαθμισεις θανδιορθωθουν τα οποια θεματα υπαρχουν.

δεν φταιει αυτο.Βαζουν πχ full screen σε επιλεκτικα ΔΙΚΑ τους προγραμματα πχ safari , αλλα το itunes που ειναι παλι apple δεν υποστηριζει.Εντελώς ηλίθιο και λανθασμενο.Αυτο (full screen) θα επρεπε να ειναι native απο προγραμματισμο της apple για ολα τα παραθυρα που ανοιγουν , ακομα και απο τριτους κατασκευαστες.

Προφανώς δεν έχουν κάνει τίποτε ακόμα για το garbage collection …
Δηλαδή υπάρχει εξήγηση.

Απάντηση: Re: Σημερα το MacOS Lion !

δεν φταιει αυτο.Βαζουν πχ full screen σε επιλεκτικα ΔΙΚΑ τους προγραμματα πχ safari , αλλα το itunes που ειναι παλι apple δεν υποστηριζει.Εντελώς ηλίθιο και λανθασμενο.Αυτο (full screen) θα επρεπε να ειναι native απο προγραμματισμο της apple για ολα τα παραθυρα που ανοιγουν , ακομα και απο τριτους κατασκευαστες.

Ρε συ, τι τσαμπουνας παλι; :p
Και το itunes ειναι fullscreen! :p
Και σιγα-σιγα θα γινουν ολα (apple/non-apple) αφου εχουν δωσει ηδη τα εργαλεια στους developers.

Μαλλον εχεις καμια παλια εκδοση...
Απλα πατας το κουμπακι πανω δεξια (οπως σε ολα) και μπαινει σε full screen mode.

Μπορεί.
Για πες τωρα ενα προγραμα για αναπαραγωγη m2ts απο αυθεντικο bd.To vlc αρνειται να το παιξει στην τελευταια του εκδοση.mkv παιζει κανονικα.

Αει σιχτηρ με το mac os.
Επειδη εφυγα βιαστηκα, εκλεισα απο το κουμπι το macbook την ωρα που φορτωνε το λειτουργικο (πολυ αρχη, δεν περασαν πανω απο 5 δευτερολεπτα).
Οταν το ξανανοιξα , μπηκε στο λειτουργικο αλλα δεν εβρισκε καποιον net manager η κατι τετοιο για την internet συνδεση με το στικακι μου.Ωραια λεω να κανω uninstall το vodafone app και να το ξαναεγκαταστησω.Το κανω uninstall σωστα, και μετα το reboot ειναι διαρκώς κολλημένο στο μηλαράκι που φορτώνει για πανω απο 40 λεπτά.Το κλεινω και το ξανανοιγω πατώντας το alt.Διαλέγω το restore hd.Τime backup δεν ειχα κανει.Πατησα να ξαναεγκαταστησω το Lion , και μου εβγαλε το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ! Οτι δεν μπορω επειδη δεν εχω internet connection!Τι το θες ρε βλάχο το internet connection?Στο χωριό ειμαι με το στικάκι , δεν μπορείς να το εγκαταστησεις το γαμολειτουργικο και να μπεις μετά?Ελεος!
Δεν λεω ωραιο το Macos, ωραία τα gestures (ειδικα το σερφαρισμα παραδεχομαι οτι ειναι ακρως απολαυστικό) αλλα τελικα το macos ειναι μια σκατα καραμέλα σε ωραίο περιτυλιγμα...
Μονο για απλα πραγματα δηλαδή.Αν θες να βασιστεις πανω του σε σοβαρές καταστάσεις καλύτερα μακριά.