τελικα ολοι εχουν το κατιτις τους απ το λιονταρι αντε να δουμε το update ποτε θα βγει.
Όχι όλοι...εγώ έκανα αναβάθμιση από snow leopard κ μέχρι στιγμής κανένα πρόβλημα !!
Τελικά πέρασα το DVD του snow (χωρίς κανένα πρόβλημα), έκανα update και θα περάσω το Lion. Μετά φυσικά θα γίνει το OSX partition όσο μικρότερο γίνετε και θα μπουν 7άρια και ubuntu.
γιατι το βασανιζεις τοσο το θεμα δεν εχεις κι ενα πισακι για τα δυσκολα?
PC εχω 100 στην δουλεια. Στο σπιτι ηθελα κατι διακριτικο σε ενα σημειο κλειστο.
Εαν ηταν παντως να παρω κατι τωρα θα επαιρνα το καινουριο SONY με την touch οθονη και blurau.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Εγω παντως δεν ειδα αργοπορια στο boot, αλλα εχω και ssd !
Ολα τα προγραμματα , αργα ή γρηγορα θα υποστηριξουν τις νεες δυνατοτητες του λειτουργικου, λιγο υπομονη.
Εγω παντως δεν ειδα αργοπορια στο boot, αλλα εχω και ssd !
Στον imac εκανα clean install και δεν βλεπω καμια αυξηση στο boot time.
Ειναι φυσικα πιο απαιτητικο το lion , ειδικα σε μνημη , αλλα λογικο ειναι, ειναι και πρωτη version, σε καποιες αναβαθμισεις θανδιορθωθουν τα οποια θεματα υπαρχουν.
Ειναι φυσικα πιο απαιτητικο το lion , ειδικα σε μνημη , αλλα λογικο ειναι, ειναι και πρωτη version, σε καποιες αναβαθμισεις θανδιορθωθουν τα οποια θεματα υπαρχουν.
δεν φταιει αυτο.Βαζουν πχ full screen σε επιλεκτικα ΔΙΚΑ τους προγραμματα πχ safari , αλλα το itunes που ειναι παλι apple δεν υποστηριζει.Εντελώς ηλίθιο και λανθασμενο.Αυτο (full screen) θα επρεπε να ειναι native απο προγραμματισμο της apple για ολα τα παραθυρα που ανοιγουν , ακομα και απο τριτους κατασκευαστες.
Μπορεί.
Για πες τωρα ενα προγραμα για αναπαραγωγη m2ts απο αυθεντικο bd.To vlc αρνειται να το παιξει στην τελευταια του εκδοση.mkv παιζει κανονικα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.