Yperion
AVClub Fanatic
Εγω παντως βλεπω οτι η φετικη γκαμα της Samsung ειναι κυριολεκτικα οδοστρωτηρας που διαλυει τον οποιον ανταγωνισμο. Προβλεπω Sony , LG , Sharp να τρωνε σκονη σε παγκοσμιο επιπεδο...
Περιμενε λιγο ,γιατι ερχονται οι νεες philips(5000 και 7000 series) σε 1 μηνα και οι νεες lg(lh3000,lh4000) ειναι ηδη εδω. Σε λιγο καιρο θα ξερουμε αν εχουν προβλημα με τα 100hz ,σπασιματα και αλλα
Γεια χαρα σε ολους.
Εκανα υπομονη τοσο καιρο να βγει η Sony 40W5500 και καπου διαβασα οτι εχει response time 8ms.
Γνωριζει κανεις αν ισχυει κατι τετοιο γιατι οσο και αν εψαξα δεν βρηκα κατι επισημο.Εαν ισχυει ειναι απαραδεκτη εντελως 8 ms
Εκτος αν καταλαβα κατι λαθος .
Τα φωτα σας παρακαλω γιατι ημουν ετοιμος να την παραγγειλω και αυτο μου εβαλε φρενο![]()
Γεια χαρα σε ολους.
Εκανα υπομονη τοσο καιρο να βγει η Sony 40W5500 και καπου διαβασα οτι εχει response time 8ms.:AFADF0:
Γνωριζει κανεις αν ισχυει κατι τετοιο γιατι οσο και αν εψαξα δεν βρηκα κατι επισημο.Εαν ισχυει ειναι απαραδεκτη εντελως 8 ms
Τα φωτα σας παρακαλω γιατι ημουν ετοιμος να την παραγγειλω και αυτο μου εβαλε φρενο![]()
Ποιες Philips? Αυτες με το "Pixel Precise"? Αμφιβαλω αν θα μπορουν να κανουν καν επεξεργασια στα 1080p και αυτες...μαλλον στα 1080i τις βλεπω παλι...
Πότε μας είχε πει ξεκάθαρα ο τύπος ότι οι samsung υπερείχαν των sony στο upscaling; Εγώ δεν το είχα αντιληφθεί ότι αυτό ίσχυε, και με ζώνουν πλέον τα φίδια για την αξιοπιστία του site (βέβαια θα μου πεις, εγώ πιστεύω και το hitechFor starters, upscaling/ upconversion quality on the Sony KDL40W5500 LCD was somewhat better than the recently launched Samsung B650, which is a massive improvement considering that previous Sony Bravia LCD TVs have always lagged behind similarly-specced Samsungs in SD upscaling according to our test material.
Πότε μας είχε πει ξεκάθαρα ο τύπος ότι οι samsung υπερείχαν των sony στο upscaling; Εγώ δεν το είχα αντιληφθεί ότι αυτό ίσχυε, και με ζώνουν πλέον τα φίδια για την αξιοπιστία του site
Samsung LE40A656 Conclusion
Pros
http://www.hdtvtest.co.uk/Samsung-LE40A656/Conclusion.htm
- Very good standard-def video processing (especially video and film mode deinterlacing)
Sony KDL40W4000 Review Conclusion
Conshttp://www.hdtvtest.co.uk/Sony-KDL40W4000/Conclusion/
- Fails to apply 3:2/ 2:2 pulldown to 480i/ 576i film-based content even with [Film Mode] set to "Auto"
The video processing qualities of Sony’s Bravia Engine have always left us a bit underwhelmed, and unfortunately the KDL40W4500 fared no better in this regard. While standard-def upscaling was above average, video mode deinterlacing remained mediocre with almost no smoothening of jagged edges in the rotating wheel, bouncing bars and waving flag tests.
Film mode deinterlacing was similarly poor on the Sony KDL40W4500 LCD HDTV. Even with [Film Mode] engaged, the Sony KDL40W4500 took quite a long time to detect (and, once detected, struggled to keep a lock on) 3:2 cadence over 480i. Perhaps more relevant for UK and European users, the Sony KDL40W4500 failed to detect and process 2:2 cadence over 576i. The only consolation was that the KDL40W4500 was able to deinterlace correctly film-based 1080i content with [Film Mode] engaged.
http://www.hdtvtest.co.uk/news/sony-kdl40w4500-20081116135.htm
Aυτο παλι το συμπερασμα πως το εβγαλες? Επισης το whathifi εβαλε 4 αστερια στην sony(κυριως λογω αθλιου bleed).
Απο τα 2 reviews που εχουμε για την 650 (trustedreviews,hdtv) και τα 2 reviews για την sony w5500 (hdtv,whathifi) καταληγουμε στο συμπερασμα οτι η samsung εχει καλυτερο(εστω και ελαχιστα) μαυρο και χρωματα, ιδιο input lag, καθολου ή λιγο clouding και bleed(η sony υποφερει και παλι σε αυτο τον τομεα). Επισης μεσω usb μπορει η samsung να διαβασει mkv files ενω η sony οχι.
Γεια χαρα σε ολους.
Εκανα υπομονη τοσο καιρο να βγει η Sony 40W5500 και καπου διαβασα οτι εχει response time 8ms.:AFADF0:
8ms είναι πολύ;Μακάρι να ήταν 8...
Το review του hdvtest έλεγε 17-33ms σε w5500 και B650.
μονο πραγματικο μειωνεκτημα ειναι η μη αναπαραγωγη mkv αρχειων,αυτο βεβαιως και ειναι.Αν διαβασες το σημερινο συγκριτικο που εκανε το HD TV TEST μεταξυ B650 και W5500 το μαυρο ειναι ακριβως το ιδιο και μη μου ξαναπεις παλι το 0,04.Στο ειπα και χθες και δεν απαντησες.Χρωματα παλι,συμφωνα ξανα με το HD TV TEST στο συγκριτικο,η σονυ εχει καλυτερα!Και παλι το αθλιο clouding δεν ισχυει καθολου για το HD TV TEST κομματι.Ισχυει μονο για το what hifi,το οποιο μεσα στα πλαισια του πιθανου προβληματος ετυχε φετος στο what hifi,περσι ηταν στην W4500 στο trusted reviews αν θυμαμαι καλα
Άλλο πράγμα ο χρόνος απόκρισης (response time) και άλλο το input lag.
Ναι, έχεις δίκιο.
Το 17-33ms που έγραψα είναι το input lag των w5500 και B650.
Αλλά το 8ms response time που έγραψε το παλικάρι, μου φαίνεται νορμάλ.
Το input lag όμως της w4500 πχ σύμφωνα με το ίδιο site είναι 0-10ms. Αν πάρουμε, όπως ειπώθηκε, ως αδύνατο το 0, ακόμα και το 10 είναι πολύ καλό σε σχέση με το 17-33![]()
Για δωσε λινκ γιατι εγω ειδα ξεχωριστες review
1)Στο review της 4000 γράφει ξεκάθαρα ότι τέτοιο μαύρο δεν είχαν ξαναδεί σε ελσιντι.
2)Καλύτερα χρώματα (δείτε τα τριγωνάκια και που εφάπτονται οι πλευρές)
3)Καλύτερα ηχεία
4)μικρότερο input lag.
και 10μπιτο πάνελ.
Αυτά τα 4+ δεν υπάρχουν πλέον στην 5500. Α το + των ματροσκών δεν ισχύει. Διότι δεν ξέρω κ πολλούς που κάθονται να transcodαρουν το dts σε ac3.
1- Η W4000 κυκλοφορησε περυσι τον Μαιο
2- Την κακη εικονα σε τηλεοπτικο σημα που την ειδες? Στο media markt?
Eχεις δει ποτε Χ4500 και Ζ4500? Ακομη και η W4000 εχει μια χαρα εικονα σε τηλεοπτικο...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.