Sony 6400

Η α6400 είναι σαφώς κατώτερη μηχανή αναλογικά από την χτ3.

Η μεγάλη κόντρα το 19 θα είναι μεταξύ χτ3 και της επερχόμενης σονυ α7000...

Μήπως λέω μήπως δεν βγει η a7000 για να μην Σκοτώσει την Α7-3 !; Άλλος αισθητήρας βέβαια , αλλά ...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Η X-H2 θα είναι το μοντέλο που θα κονταροχτυπηθεί με την α7000.

Αλλά μάλλον ξεφεύγω, συγκρίνοντας δυο μοντέλα που δεν έχουν καν βγει ακόμη! :smash:

τιμολογιακα, η χτ3 θα ειναι πιστευω κοντα με την α7000.
η xh2 (μαλλον) δε θα ερθει φετος, αλλα το 20.

Οποτε γι αυτο ειπα οτι το 19 θα ειναι xt3 vs a7000.

YΓ... η a7 III ειναι FF. Οποτε δε τιθεται θεμα συγκρισης.
Αλλο συστημα, αλλοι φακοι κλπ
Εγω πχ , παρολο που λατρευω το FF , δεν θα πηγαινα στην Α7 ΙΙΙ λογω μεγεθους φακων κυριως . Κι ελλειψης 4κ 60p.

Νομίζω δεν κρίνεται από τη χρονιά κυκλοφορίας η σύγκριση επί ίσοις όρους, αλλά από τα specs, τη θέση της μηχανής στην ιεραρχία της κάθε εταιρείας και την τιμή.

Η X-T3, από τη μια λόγω της έλλειψης ibis, κι από την άλλη λόγω της ύπαρξης της σειράς X-H, δεν μπορεί παρά να έχει τη δεύτερη θέση στην ιεραρχία μηχανών aps-c εντός Fuji.

Κοινώς η X-H2 θα είναι η ναυαρχίδα της Fuji στο APS-C, όπως αντίστοιχα η α7000 στη Sony, όποτε κι αν βγει η μία και η άλλη.

Πάντως τα περισσότερα είναι να τα λέμε έτσι για να τΑ λέμε , η περισσότερες πλέον Φ μηχανές σ αυτά τα χρήματα κάνουν παπάδες , πραγματικά παρατηρώ την ΧΤ3 εδώ και λίγες μέρες π την έχω είναι πραγματικό οπλοστάσιο , και εννοώ από όλα και σαν σώμα και δυνατότητες στο βίντεο !! το ίδιο πιστεύω είναι και η a6400 και γενικά σαυτο το επίπεδο φ μηχανές ..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ετσι όπως τα λες είναι, σχεδόν όλες οι σύγχρονες μηχανές είναι υπεραρκετές για τον μέσο χρήστη και η απόδοσή τους είναι εντυπωσιακή. Σκέψου ότι αυτό τον καιρό χρησιμοποιώ σαν βασική μηχανή την αρχαία Fuji X-T1 και είμαι σχεδόν πλήρως ικανοποιημένος, έως και θα έλεγα ότι είναι και too much για μένα. Ειδικά αν είχε και ένα Ibis θα την κρατούσα πολύ καιρό.
Βέβαια εδώ κουβέντα κάνουμε για να πούμε την γνώμη μας να γκρινιάξουμε κλπ!! Αν δεν το κάναμε αυτό θα είχαμε 2-3 post ξερά σε κάθε thread μηχανής με τα specs Και τέρμα!!

Πάντως για να λέμε την αλήθεια, παρόλο που η εστίαση ήταν ήδη φοβερή και στην Α6300 τόσο σε φώτος όσο και σε βίντεο, εδώ έχουμε ένα πραγματικό ''κτήνος''. Πραγματικά δεν ξέρω αν έχω ξαναδεί τέτοιου επιπέδου εστίαση σε CAF. Μοιάζει εξωπραγματική και δεν ξέρω τι καλύτερο μπορούμε να δούμε στο μέλλον. Νομίζω το τερμάτισε σε αυτό το κομμάτι η Sony.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

για μενα το ζητουμενο, ειναι μια μηχανη σε μεγεθος οσο αυτες οι sony , ή σαν τη fuji xe3, αντε ελαχιστα μεγαλυτερη, με IBIS, touch screen σπαστη, με αυτη την εστιαση (α6400) , μεγαλο σχετικα EVF (οσο γινεται βεβαια σε μικρο σωμα)και 4κ 60p 10 bit.... kaι Game Over !

ειναι πολυ κοντα sony kai fuji να το πετυχουν, ισως με τη νεα sony a7000 .

Αν προκύψουν και 1-2 "μαζεμένα" φακουδάκια της προκοπής σε τιμές επίσης της... προκοπής, θα είναι πειρασμός!

Πάντως για να λέμε την αλήθεια, παρόλο που η εστίαση ήταν ήδη φοβερή και στην Α6300 τόσο σε φώτος όσο και σε βίντεο, εδώ έχουμε ένα πραγματικό ''κτήνος''. Πραγματικά δεν ξέρω αν έχω ξαναδεί τέτοιου επιπέδου εστίαση σε CAF. Μοιάζει εξωπραγματική και δεν ξέρω τι καλύτερο μπορούμε να δούμε στο μέλλον. Νομίζω το τερμάτισε σε αυτό το κομμάτι η Sony.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Τα product video πάντα τα ωραιοποιούν τα πράγματα βέβαια και τα κάνουν όλα να δουλεύουν καλύτερα :)

Πάντως θα συμφωνήσω, και ΤΟΣΟ καλο να μην ειναι οσο φαίνεται στα διαφημιστικά ειναι μαλλον οτι καλύτερο υπάρχει σε σώματα <1000 και εδώ η sony εχει κάνει εξαιρετική δουλειά με τους αλγόριθμους.

ΑΝ ειχε και IBIS θα έμπαινα στον πειρασμο.

Καλά αν είχε ibis, με αυτά τα χαρακτηριστικά και με αυτή την αρχική τιμή πάει τους έκλεισε τους άλλους!!! Πάντως η αλήθεια είναι χωρίς Ibis είναι αμαρτία, καθώς με τα 3 super φακουδάκια f1,4 της sigma θα ήταν τρομερή αν είχε, τώρα τα χαντακώνεις δυστυχώς.
Αναμένουμε την Α7000 άλλα δεν την βλέπω να κάνει κάτω από 1.500 ευρώ εύκολα μάλιστα.

Υ.Γ. Βέβαια και η Α6400 αν μετά από καιρό την βρίσκεις κανένα 700-800 θα είναι πολύ καλή περίπτωση.

Όχι ότι πιστεύουμε ότι μας αραδιάζει το Internet, άλλα ο Steve Huff από το λίγο που δούλεψε την Α6400 μας λέει ότι έχει το καλύτερο AF που έχει δει σε μηχανή με κόστος μέχρι 3.000 ευρώ. Καλύτερο και από την Α7ΙΙΙ (Χωρίς φυσικά το νέο Update Που έρχεται).
Χοντρικά του άρεσε ανέλπιστα η μηχανή καθώς δεν το περίμενε.
http://www.stevehuffphoto.com/2019/01/17/the-sony-a6400-experience-review-fast-small-light-priced-right/

Αν ισχύουν όσα αναφέρονται και με το νέο Update όταν έρθει για Animal AF, τότε μιλάμε για μια μηχανή ιδανική για sport, wild life άλλα και για γονείς με παιδιά όπως και για άτομα με γάτες και σκύλους....καθόλου άσχημα.

Υ.Γ. Ψιλοάσχετο μόνο σε εμένα μου φαίνεται αντιπαθέστατος αυτός ο Tony Και δεν μπορώ καθόλου να τον παρακαολουθήσω??

Μεγάλος γλιτσας, δεν μπορώ να τον βλέπω. Κατά τ'αλλα όλοι λένε τα ίδια περί af-caf-tracking, οπότε λογικά να είναι στα επίπεδα που διαφημιζεται. Κάμερα για selfie και blogging δεν είναι πάντως με τόσο shake στα videos.

Καλημερα παιδια.Νικο εχω περιεργεια τι θα δωσει παραπανω η XT30 που περιμενω να την κανω διδυμο με την XT2.

Re: Απάντηση: Sony 6400

Καλημερα παιδια.Νικο εχω περιεργεια τι θα δωσει παραπανω η XT30 που περιμενω να την κανω διδυμο με την XT2.

Λίγο of topic, άλλα με την X-t30 περιμένω η Fuji Να μας δώσει ένα ίδιο ακριβώς σώμα με την X-t20 με ελάχιστες έως ανύπαρκτες αλλαγές. Από εκει και πέρα θα έχει τον αισθητήρα και το σύστημα εστίασης της X-T3, το μενού της X-T3, το νέο φίλτρο Eterna Και σε βίντεο θα έχουμε βελτιώσεις άλλα δεν θα είναι στο επίπεδο της X-T3, όπως η Χ-τ20 δεν είχε το ίδιο επίπεδο βίντεο με την ανώτερη X-T2.

Σε κάθε περίπτωση θα έχει δύσκολο έργο καθώς η A6400 έχει αδιάβροχο σώμα, καλύτερο σκόπευτρο, πλέον Touch Οθόνη, κορυφαία εστίαση, πολύ καλό Grip, κορυφαίο βίντεο με ένα σκασμό δυνατότητες σε βίντεο και όλα αυτά σε πολύ καλή αρχική τιμή.