449 + 10 μεταφορικά, σύνολο 460 ευρώ η α6000 μαζί με φακό στη σημερινή προσφορά από amazon που υπολόγιζα όταν έλεγα ότι στα 599 πριν ένα μήνα δεν ήταν και τόσο συμφέρουσα αγορά όσο υποστήριζες.
70-200 με 5d , ναι , μου εφυγε το χερι. Δεν ηξερα απο που να τον πιασω. Τον επιανα απο την βαση για το τριποδο, τον επιανα απο μπροστα, με ζοριζε να κανω zoom, μεχρι που την εβαλα σε μονοποδο και κατι εγινε. Μπορει και να ειμαι απο βουτυρο, αλλα μην πεις οτι ειναι και πουπουλο το συστημα σε σχεση με την a6000 + Helios που χρησιμοποιω...Σιγά ρε παιδιά από βούτυρο είστε; 5 λεπτά με έναν 70-200/2.8 και σας έφυγε το χέρι;
70-200 με 5d , ναι , μου εφυγε το χερι. Δεν ηξερα απο που να τον πιασω. Τον επιανα απο την βαση για το τριποδο, τον επιανα απο μπροστα, με ζοριζε να κανω zoom, μεχρι που την εβαλα σε μονοποδο και κατι εγινε. Μπορει και να ειμαι απο βουτυρο, αλλα μην πεις οτι ειναι και πουπουλο το συστημα σε σχεση με την a6000 + Helios που χρησιμοποιω...
Λοιπόν ... Την ζυγισαμε ... 2.5 κιλά 5D + 70-200 + flash... Εχω σκύλο πιο ελαφρύ οχι μονο φωτογραφικη.... Που να είχε και κανένα battery grip. Ενας τέτοιος συνδυασμός με mirrorless θα ζυγίζει σίγουρα 1 κιλό κάτω....Καλά εντάξει ξέμαθες... αλλά μην το κάνεις τόσο τραγικό. Λίγη εξάσκηση θέλει και μετά το πουλί μπορεί και πάλι να κελαιδά (singless bird).
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.