Με το ibis και λίγο σταθερό χέρι γινόταν δουλειά.. Στο άλλο είχα μια μπύρα.
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
αν τραβας μονο jpg....
"The Sony A7R II is the world's best camera for hobbyists, but DSLRs make better pictures faster for serious work."
και φορητοτητα..
"The A7R II is smaller and lighter than most, but not all, DSLRs, but when you add full-frame lenses to it, it loses most of the weight advantage. It's smaller and lighter than many DSLRs, but it works more slowly and the lenses are just as big. With a 50mm or 55mm f/1.8 lens, some DSLRs like the Canon 6D actually weigh the same."
ταδε εφη, Ken Rockwell
... και δεν εχει σημασια που πολλοι δεν τον"πατε"
κατι ξερει
....το βρισιμο οταν την αγορασεις και μας βαλεις και φωτο:smash:
Στη νέα σου Sony ξέρεις ότι στα Jpeg και στα Skin Tones τα πράγματα δε θα είναι ιδανικά.
http://romeobravophoto.zenfolio.com...e-test---sony-85mm-g-master-comparison-part-2.
Καλά δεν νομίζω να παίρνει κανείς μηχανή κ φακούς χιλιάδων ευρώ κ να τραβάει jpeg
Καλορίζικη κ από εμένα!
O astanapane ανακοίνωσε την επιλογή της μηχανής που θέλει να πάρει με βάση τα δικά του κριτήρια (σωστά ή λαθος δεν μας αφορά) και ευχαρίστησε όσους βοηθήσαν με τον ένα ή τον αλλο τρόπο να επιλέξει. Αλλάξαμε νήμα με δική μου υπόδειξη για να τον βοηθήσετε στην επιλογή των φακών και όχι να κρίνεται την επιλογή του, όποια και αν είναι αυτή.
Όποιος έχει την διάθεση να συνδράμει στην συζήτηση ας το κάνει, τα υπόλοιπα είναι εκτός θέματος και δεν βοηθούν σε αυτο που ξεκάθαρα ζήτησε.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.