Εγώ που είμαι ανάμεσα σε Sony HX800 3D LED-LCD 40'' και Samsung UE40C8000 3D LED TV 40'' τι λέτε;
ναι!!ειναι σαν να παιρνεις την τιβι 1250!Μιλάς για το 1550+ps3??
Ψαχνεις την απολυτη τηλεοραση υπνοδωματιου?
Όποια και να διαλέξεις από τις 2 θα μείνεις πολύ ευχαριστημένος.Την θέλω για σαλόνι περίπου 3 μέτρα απο καναπέ και θέλω να συνδέσω dreambox HD,ps3,nova pvr και media player xtreamer. Θέλω πολύ καλή εικόνα hd και ένα αξιόλογο 3d. Με χαλάει το ασήμι χρωμα της samsung αλλά βλέπω ότι πολλοί την προτείνουν για καλύτερη. Βέβαια την Sony που είδα μου άρεσε η εμφάνιση και τα χαρακτηριστικά της ασε που ο υπάλληλος του plaisio με έσπρωχνε στην sony. Please helppp!!!!
Με πολύ μα πολύ επιείκια στα 2μ.Λεωνίδα σ´ευχαριστω πολύ και όλους που δώσανε απαντήσεις. Στα ποσά μέτρα όμως ειναι καλά μια 40" 3d.
Καλλύτερα να κάνεις λίγο υπομονή, όλο και κάτι θα κερδίσεις μα σε τιμή μα σε τίποτα καινούργιο μοντέλο που μπορεί να είναι και καλλύτερο ίσως και πιο συμφέρον.Προτείνεις να περιμένω μέχρι τις γιορτές για καμμιά προσφορά η να κάνω αγορά τώρα στα κοντά?
Τότε δες και τη samsung c750 σε 46 ίντσες, είναι απίθανη και εφάμιλη με τις άλλες 2 που έχεις δει. Μάλιστα κάποιοι που είναι γνώστες λένε οτι ίσως είναι και ενα κλικ καλλύτερη από τη c8000 σε κάποια σημεία. Πάντως και εγώ που την έχω δει μόνο καλά λόγια έχω να πω για την εικόνα της αλλά και για το σχεδιασμό της.Μπορεί τα 3 Μετρα που είπα να ειναι υπερβολή όμως σίγουρα και το οικονομικό ειναι που μετράει. Θέλω να δώσω το πολυ 1600 μόνο για tv χωρίς τα γυαλιά.
Λεωνίδα σ´ευχαριστω πολύ και όλους που δώσανε απαντήσεις. Στα ποσά μέτρα όμως ειναι καλά μια 40" 3d.
Κάπως έτσι είναι και η δική μου ιστορία και πάρα πολλών άλλων εδω μέσα και όχι μόνο.Θυμαμαι πριν κατι χρονια που πηρα 40" LCD ποσο μεγαλη μου φαινοταν.
Μετα απο ενα μηνα ομως εκλαιγα τα λεφτα μου και μετα απο 1 χρονο πηρα 46".
Τωρα πλεον εχω 50" και δεν θα ελεγα οχι και σε 60".![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.