Sony HX800 3D LED-LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Στο ερωτημα αν αξίζουν τα 500+ Ευρώ απο την Samsung C750 τι θα απαντούσατε εσείς??

a) 3D ?
B) 3D στις 40' ?
C) τόσα euro για 40' ?
D) ..... :hmmmm:

Last edited:
Ψαχνεις την απολυτη τηλεοραση υπνοδωματιου?

Την θέλω για σαλόνι περίπου 3 μέτρα απο καναπέ και θέλω να συνδέσω dreambox HD,ps3,nova pvr και media player xtreamer. Θέλω πολύ καλή εικόνα hd και ένα αξιόλογο 3d. Με χαλάει το ασήμι χρωμα της samsung αλλά βλέπω ότι πολλοί την προτείνουν για καλύτερη. Βέβαια την Sony που είδα μου άρεσε η εμφάνιση και τα χαρακτηριστικά της ασε που ο υπάλληλος του plaisio με έσπρωχνε στην sony. Please helppp!!!!

Last edited:
Την θέλω για σαλόνι περίπου 3 μέτρα απο καναπέ και θέλω να συνδέσω dreambox HD,ps3,nova pvr και media player xtreamer. Θέλω πολύ καλή εικόνα hd και ένα αξιόλογο 3d. Με χαλάει το ασήμι χρωμα της samsung αλλά βλέπω ότι πολλοί την προτείνουν για καλύτερη. Βέβαια την Sony που είδα μου άρεσε η εμφάνιση και τα χαρακτηριστικά της ασε που ο υπάλληλος του plaisio με έσπρωχνε στην sony. Please helppp!!!!
Όποια και να διαλέξεις από τις 2 θα μείνεις πολύ ευχαριστημένος.
Μή κάνεις όμως το λάθος και πάρεις για την απόσταση 3 μέτρων που είπες κάτω από 46 ίντσες. Μέσα σε λίγες μέρες θα το μετανιώσεις πικρά. Στην απόσταση αυτή για να καταλάβεις οι ίντσες που θα ήταν μια χαρά είναι οι 50.
Αντιλαμβάνομαι όμως οτι ίσως υπάρχει περιορισμός στο οικονομικό, γιάυτό δες αν μπορείς τουλάχιστον για 46 ίντσες , πιο κάτω σίγουρα θα το μετανιώσεις.
Αν πάλι δεν είναι θέμα το οικονομικό, αλλά ό χώρος που θα τοποθετηθει και δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς, είναι κρίμα να δώσεις τόσα χρήματα για τηλεοράσεις που από θέμα απόστασης δε θα μπορείς να χαρείς καθόλου το 3d αλλά στα σίγουρα και η HD θέαση σε οποιοδήποτε υλικό δε θα έχει σχεδόν καμία διαφορά από καλό SD υλικό.
Για να καταλάβεις, εγώ με 46 ίντσες σε απόσταση 2,8 μέτρα και είμαι όριο. Πολύ άνετα θα έβλεπα σε 50 ή και 55 ιντσες, αλλά ας όψεται ό χώρος τοποθέτησης της.
Σκέψου λοιπόν καλά, είναι κρίμα να πάρεις κάτι και μεσα σε λίγο καιρό, αν όχι σχεδόν αμμέσως να το μετανιώσεις, κάτι που το έχω απόλυτα σίγουρο ότι θα γίνει.
Πολύ φιλικά Λεωνίδας.
icon7.gif

Λεωνίδα σ´ευχαριστω πολύ και όλους που δώσανε απαντήσεις. Στα ποσά μέτρα όμως ειναι καλά μια 40" 3d.

Λεωνίδα σ´ευχαριστω πολύ και όλους που δώσανε απαντήσεις. Στα ποσά μέτρα όμως ειναι καλά μια 40" 3d.
Με πολύ μα πολύ επιείκια στα 2μ.

Προτείνεις να περιμένω μέχρι τις γιορτές για καμμιά προσφορά η να κάνω αγορά τώρα στα κοντά?

Προτείνεις να περιμένω μέχρι τις γιορτές για καμμιά προσφορά η να κάνω αγορά τώρα στα κοντά?
Καλλύτερα να κάνεις λίγο υπομονή, όλο και κάτι θα κερδίσεις μα σε τιμή μα σε τίποτα καινούργιο μοντέλο που μπορεί να είναι και καλλύτερο ίσως και πιο συμφέρον.
Δε μου είπες όμως, σε περιορίζει ό χώρος ή το οικονομικό;

Μπορεί τα 3 Μετρα που είπα να ειναι υπερβολή όμως σίγουρα και το οικονομικό ειναι που μετράει. Θέλω να δώσω το πολυ 1600 μόνο για tv χωρίς τα γυαλιά.

Μπορεί τα 3 Μετρα που είπα να ειναι υπερβολή όμως σίγουρα και το οικονομικό ειναι που μετράει. Θέλω να δώσω το πολυ 1600 μόνο για tv χωρίς τα γυαλιά.
Τότε δες και τη samsung c750 σε 46 ίντσες, είναι απίθανη και εφάμιλη με τις άλλες 2 που έχεις δει. Μάλιστα κάποιοι που είναι γνώστες λένε οτι ίσως είναι και ενα κλικ καλλύτερη από τη c8000 σε κάποια σημεία. Πάντως και εγώ που την έχω δει μόνο καλά λόγια έχω να πω για την εικόνα της αλλά και για το σχεδιασμό της.

H προτεινομενη αποσταση θεασης για 3D ειναι 1.5 φορες την διαγωνιο.

Δηλαδη για 40"=102 cm αποσταση θεασης 1.5 μετρα.

Mαλιστα αλλοι αναλυτες λενε ακομη πιο μικρες αποστασεις...πχ. εδω 1.4 φορες το πλατος της οθονης...

http://www.practical-home-theater-guide.com/3d-tv-viewing-distance.html

Νομίζω ότι οι 46" ειναι υπερβολικό μέγεθος για τον χώρο μου αλλά θα πάρω σοβαρά υπόψη μου τα όσα μου είπες. Και ενδεχομένως να κάνω υπομονή κανά μήνα. Ευχαριστώ Φίλε.

Θυμαμαι πριν κατι χρονια που πηρα 40" LCD ποσο μεγαλη μου φαινοταν.

Μετα απο ενα μηνα ομως εκλαιγα τα λεφτα μου και μετα απο 1 χρονο πηρα 46".

Τωρα πλεον εχω 50" και δεν θα ελεγα οχι και σε 60".:p

Θυμαμαι πριν κατι χρονια που πηρα 40" LCD ποσο μεγαλη μου φαινοταν.

Μετα απο ενα μηνα ομως εκλαιγα τα λεφτα μου και μετα απο 1 χρονο πηρα 46".

Τωρα πλεον εχω 50" και δεν θα ελεγα οχι και σε 60".:p
Κάπως έτσι είναι και η δική μου ιστορία και πάρα πολλών άλλων εδω μέσα και όχι μόνο.
Όπως λένε για τα αυτοκίνητα << τίποτα υποκατάστατο και καλλύτερο των πολλών κυβικών >> , έτσι θα έλεγα και για το θέμα εικόνας << τίποτα υποκατάστατο των πολλών ιντσών για χορταστική εικόνα >>
icon12.gif