Κάτοχος και εγω μιας 55 XG9505 απο εχθές, την έβαλα στο τοίχο και όλα μια χαρά!Αφού έφυγε ο πρώτος μου φόβος αν έχει καμμένο pixel έκανα το δεύτερο τεστ του bleeding , το βιντεάκι το μαύρο που πηγαινοφέρνει μια μπίλια η ένα τετράγωνο , δε παρατήρησα κάποιο περίεργο φως ίσα ίσα που είναι κατάμαυρο , υπάρχει κάτι άλλο για τεστ?
Επίσης όλα κουμπώσανε κανονικά , netflix , youtube και αυτό που μου άρεσε πολύ είναι ότι μπορώ να χειρίζομαι όλες τις έξυπνες συσκευές (λάμπες ,πρίζες) μέσω φωνητικής εντολής!!Μάλιστα το έχω γυρισμένο στα αγγλικά και δε χρειάζεται να έχεις καν το κοντρόλ παρά μόνο να πεις Ok η hey Google.Είναι σαν να έχεις το google home mini σπίτι σου, επίσης με φωνητική εντολή κλέινει και ανάβει η τηλεόραση.
Τώρα με 24αρα γραμμή , συνδεδεμένος με Wifi με 11000 kbps περίπου κουμπωμένος κατάφερα να δω 7,6Mbps 2160, στο πλανήτη μας και ένα άλλο ντοκιμαντέρ έφτανε μετά απο 5-6 λεπτά να πιάσει αυτή τη ποιότητα, ενω σειρές όπως outlander και τελευταιος χορός έφτανε πιο γρήγορα, το σημαντικό ήτανε πως δεν είχε σπασίματα- buffering κατα τις πτώσεις της ταχύτητας!
Κάποια bluetooth αγορασμένα φτηνά πολύ απο aliexpress κουμπώσανε πολυ καλά και χωρίς καθυστερήσεις ήχου, το μόνο που αποκλείει την ένταση απο τα ηχεία της τηλεόρασης, δε δοκίμασα με mini jack να δω τι γίνεται!Αν ξέρει κανείς κάποιο τρόπο ώστε να ακούγονται τα ηχεία και τα ακουστικά ταυτόχρονα θα ήτανε ευχάριστο!
Τώρα για εικόνα θα συμφωνήσω με τους ήδη κατόχους, απίστευτη εικόνα , ωραία χρώματα ιδαίτερα σε 4k ανάλυση απογειώνεται!Ακόμη και σε ψηφιακά κανάλια είναι πολύ καλύτερη απο την 55αρα Lg670s που είχα, έχει διαφορά!
Να ρωτήσω κάτι , ρυθμίσεις εικόνας έχω περάσει αυτές της 55άρας
https://best-tv-settings.com/tv-settings-sony-x950g-xg95/, είμαι οκ?Τις έβαλα στο custom mode καθως δε μπόρεσα να βγάλω το cinema pro.Έκανα εγκατάσταση την εφαρμογή calman και μου έβγαλε 2 επιπλέον επιλογές αλλά μόνο στις θύρες Hdmi , Graphiqs και Photo αν δε κάνω λάθος!Τι έχετε κάνει εσείς?