Sony KDL-46X3500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: SONY Bravia 46X3500

Τιμή για το άσπρο και μαύρο είναι 270 € και για το κόκκινο 300 €. Το έπιπλο είναι μεν λιτό αλλά με εξαιρετικό design (και ελπίζω και ποιότητα). Το κρύσταλλο στο πάνω ράφι που στηρίζει την τηλεόραση έχει προδιαγραφές για αντοχή σε 80 kg βάρος.

Θεωρητικά μπορούν να σου προσθέσουν και ροδάκια (με extra κόστος)αλλά δεν το συνιστώ. Αν προσθέσεις τσοχάκια στο κάτω μέρος μπορείς να το σύρεις (πάνω σε πλακάκι) με σχετική ευκολία.

στο πρωτο ραφι πισω εχει τζαμι(ειναι κλειστο)?
εχω τον ενισχυτη και φοβαμαι οτι δεν θα τον παρει αλλιως αυτο το κοκκινο...το χτυπουσα αμεσα

smooth 270 :)

Όχι, πίσω δεν έχει τίποτα. Έχω βάλει και εγώ ένα θηριώδες HTPC που περισσεύει από πίσω χωρίς κανένα πρόβλημα.

Απάντηση: SONY Bravia 46X3500

power buy? όπως? να μαζευτούμε πολλοί και να χτυπήσουμε την Χ? αν σε παράλληλο χρόνο χτυπήσουμε και καλό discount είμαι μέσα! είτε για την Χ είτε για την Kuro. :idea:

Αν την βρούμε πουθενά διαθέσιμη και σε λογική τιμή κι εγω μέσα....

παιδια την εψαχνα 3 μηνες απο θεμα τιμης αλλα ολοι με δουλευαν τελικα την πηρα απο πλ...ο και την εχω 1 μηνα και δεν την χορταινω ειναι τελεια σε κινηση και εικονα. ειναι στην κυριλεξια ολα τα λεφτα.

σημερα απεκτησα την 40Χ3500 μπηκα στο service menu πως το χειριζομαστε απο που βλεπω τις ωρες λειτουργιας και τι δεν πρεπει να πειραξω?δεν εχω προσεξει κανενα ιδιαιτερο προβλημα αλλα οσο λετε για διαφορα λογο της πειρας που εχετε τοσο με αγχωνετε για την αγορα που εχω κανει:)οσο για τις ρυθμισεις δεν εχω ιδεα τι να κανω!το fw που βγηκε αξιζει να το βαλω αν ναι πως?πω ςμπορω να δω το fw που φοραει η τηλεοραση μου?

σημερα απεκτησα την 40Χ3500 μπηκα στο service menu πως το χειριζομαστε απο που βλεπω τις ωρες λειτουργιας και τι δεν πρεπει να πειραξω?δεν εχω προσεξει κανενα ιδιαιτερο προβλημα αλλα οσο λετε για διαφορα λογο της πειρας που εχετε τοσο με αγχωνετε για την αγορα που εχω κανει:)οσο για τις ρυθμισεις δεν εχω ιδεα τι να κανω!το fw που βγηκε αξιζει να το βαλω αν ναι πως?πω ςμπορω να δω το fw που φοραει η τηλεοραση μου?

http://www.hdtvtest.co.uk/news/2007/11/12/sony-kdl40x3500-settings
Το παραπάνω site θα σου δείξει τί ρυθμίσεις πρέπει να κάνεις.Όχι μην ασχοληθείς με το firmware,ιδιαίτερα μιας και δεν είσαι έμπειρος από τέτοια πράγματα(ούτε εγώ:ernaehrung004:). Μεγιά τη Tv,είναι πολύ δυνατό μωρό!

Παιδιά μια ερώτηση. Όταν βλέπετε τηλεόραση παραμορφώνετε την εικόνα (την κάνετε 16:9), κάνετε zoom και χάνετε εικόνα πάνω και κάτω ή απλά αφήνετε την εικόνα στο κέντρο με μαύρα κομματια δεξιά και αριστερά;

Ρωτάω γιατί εγώ σε laptop που δοκίμασα να την παραμορφώσω (που τα pc είναι και 16:10 όχι 16:9 άρα λιγότερη παραμόρφωση) με ενοχλούσε αρκετά. Ίσως να φταίει ότι δεν το έχω συνηθίσει δεν ξέρω... Επίσης με το zoom πάλι δε με βόλεψε και πολύ.

ΥΓ: Εδώ να δώσω και τα συγχαρητήριά μου φυσικά στο ΣΚΑΙ που εκπέμπει σε 16:9

Έχω και το fw της 46" πλέον,όσοι θέλετε ελάτε στο avforums πρώτο πόστ του X3000/X3500 thread.Για να δεις το τωρινό fw πήγαινε στο digital menu στο system information

μολις εχω παρει το gran turismo 5 εχω εντυπωσιαστει δεν μπορω να πω.. αλλ μοθ εχουν δημιοθργηθει καποιες αποριες.. τα 100mhz τελικα ποτε τα ενεργοποιουμε?τα 24fps μπορουν κ αυτα να απενεργοποιειθουν?

τα 100 hz τα θελεις μονο για ποδοσφαιρο αν και χωρις αυτα ειναι μια χαρα
τα 24 hz τα εχεις μονο σε ταινιες απο blu ray

Last edited:

τα 1080ι ειναι καλυτερα απο τα 720ρ? συγγνωμη που ρωταω πραγματα για τα οποια εσας ειναι αυτονοητα

εγω προτιμω το σημα να ειναι progressive αρα θεωρω οτι το 720ρ με βολευει καλυτερα
αλλα γιατι το ρωτας αυτο αφου η τηλεοραση ειναι 1080ρ?