Οσο κοντα ειναι η 1' ιντσα με το m4/3, αλλο τοσο κοντα ειναι η xz-2 με την 1' ιντσα.
Επισης οσο μεγαλωνει ο αισθητηρας, μεγαλωνει και το dr και το iso και η αλλαστικοτητα του αρχειου. Το γνωριζω. Αλλα οι διαφορες ειναι παραπλησιες απο αυτες που βλεπεις οταν συγκρινεις την 1' ιντσα σε σχεση με την om-d. Ισως για αυτο να την ενιωθες σαν compact την om-d.
Για να το κλεισουμε γιατι και εγω κουραστηκα, το που καλυπτετε ο καθενας και το αν του κανει μεγαλη διαφορα στο ματι η 1' ιντσα ή το m4/3 ή το apsc, παει καθαρα στο τι κανει ο καθενας. Και εγω επεξεργαζομαι τα αρχεια μου και θελω να αλλαξω μηχανη γιατι η xz-2 δεν μου φτανει πλεον. Αλλα το ιδιο θα ενιωθα και με την 1' ιντσα, αφου εχω επεξεργαστει αρχεια m4/3 που εν τελη τα εκρινα αποδεκτα αλλα δεν τρελλαθηκα και απο την χαρα μου για να παω να σκασω το 1000ρικο μου.. Φαντασου τι θα παθαινα αν επεξεργαζομουνα αρχεια 1' ιντσας.. Απλα θα τα κλεινα και θα πηγαινα παρακατω, αφου θελω αισθητα καλυτερο αρχειο απο τις xz-2 και οχι απλα καπως καλυτερο. Απο apsc και πανω μου αρεσουν και αξιζει η διαφορα για να ξοδεψω λεφτα. Απο την αλλη, αν δεν ειχα παρει την χζ-2 εξ'αρχης και ειχα παρει καμια om-d, δεν θα πληρωνα απο την αρχη για να παρω apsc. Αυτα φυσικα ειναι η γνωμη η δικη μου απο τα αρχεια που εχω δει και επεξεργαστει.
Καλο απογευμα.