panosxgr
Supreme Member
- 24 June 2006
- 8,604
Απάντηση: Re: Απάντηση: Σταθεροποιητής τάσης
Νίκο, αυτά το πολύμπριζα ασφαλείας σκεφτόμουνα να βάλω αρχικά. Αλλά σε συνομιλία με τον ηλεκτρολόγο μου, που μου έκανε και τις εγκαταστάσεις του σπιτιού, μου είπε ότι πρέπει να αγοράσω έναν καλό σταθεροποιητή τάσης, ο οποίος είναι σαφώς προτιμότερος για τις διακυμάνσεις του ηλεκτρικού μας ρεύματος. Πρέπει απλά να υπολογίσω τα συνολικά WATTS που θέλω να συνδέσω πάνω του για να επιλέξω και το κατάλληλο τροφοδοτικό.
Νομίζω ότι με κάτι σαν αυτό που πρότεινα προηγουμένως
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.701165
θα είσαι μια χαρά. Αν δεις τα χαρακτηριστικά του, μπορεί να σηκώσει όλα όσα θέλεις.
Όπως είπαν άλλοι, για τον προτζέκτορα καλό είναι να έχεις και μπαταρία για να κρυώσει η λάμπα (δεν το γνώριζα). Στην άλλη τροφοδοσία δηλαδή.
Νίκο, αυτά το πολύμπριζα ασφαλείας σκεφτόμουνα να βάλω αρχικά. Αλλά σε συνομιλία με τον ηλεκτρολόγο μου, που μου έκανε και τις εγκαταστάσεις του σπιτιού, μου είπε ότι πρέπει να αγοράσω έναν καλό σταθεροποιητή τάσης, ο οποίος είναι σαφώς προτιμότερος για τις διακυμάνσεις του ηλεκτρικού μας ρεύματος. Πρέπει απλά να υπολογίσω τα συνολικά WATTS που θέλω να συνδέσω πάνω του για να επιλέξω και το κατάλληλο τροφοδοτικό.