Στατιστικές αλήθειες ... και Quiz

Status
Not open for further replies.
γιατί, υπάρχει συνταγματικό ασυμβίβαστο?
Ή μήπως όλο αυτό το φόρουμ είναι μία κάλυψη για να νοικιάζει ο διαχειριστής τα ντιβιντί του? Πρακτικώς η ανισότητα μεγεθών δίνει μία αστεία διάσταση στον ισχυρισμό.

Εάν πάλι η συζήτηση γίνεται επί της αρχής, καταρχήν καθ' όλα θεμιτό, το κατηγορητικό ύφος αναιρεί οποιαδήποτε αγνότητα των προθέσεων.
Ασυμβιβαστο προφανως υπαρχει και αυτο φαινεται εκ'του αποτελεσματος. Οχι συνταγματικο βεβαια. Τωρα για το "κατηγορητικο υφος" να σχολιασω οτι δε μπορεσα να το διακρινω στα post μου, οσο σκληρα και αν προσπαθησα.

Κώστα, είναι αρκετά σημαντικό αυτό που λες. Αν θέλεις στείλε μου ένα pm με το που βλέπεις να συμβαίνει αυτό. Αν υπάρχει κάτι που δεν έχουμε προσέξει, να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε.

Εχει ξανασυζητηθεί στο παρελθόν.
Η αποδοχή που έχει ένα θέμα αναλόγως με το ποιος το έχει ανοίξει.

Δεν το λέω επικριτικά ούτε με κάποιο ''σκοπό''.
Απλά το επισημαίνω και πάλι γιατί δεν μπορούμε να προχωρήσουμε έτσι.

Στο τέλος θα μείνουμε εμείς και εμείς.

Ηδη αν κοιτάξεις πόσα είναι τα ενεργά μέλη που γράφουν καθημερινά θα δεις οτι είναι πολύ λίγα.

Τούς θυμάμαι όλους με το όνομα τους.

Re: Απάντηση: Στατιστικές αλήθειες ... και Quiz

Εχει ξανασυζητηθεί στο παρελθόν.
Η αποδοχή που έχει ένα θέμα αναλόγως με το ποιος το έχει ανοίξει.

Που γίνεται αυτό; Γιατί στις κατηγορίες στις οποίες συχνάζω δεν το έχω παρατηρήσει.

Για να το κλεισω απο τη μερια μου, επειδη ο Χρηστος τυγχανει φιλος για αυτο ασχοληθηκα με το θεμα του ban ενω ουδεποτε με εχουν απασχολησει οι ενεργειες της διαχειρησεις , σωματειου ,συλλογου κου του λου. Βλεπω ομως στα σχολια μου μια αντιδραση στην οποια αν αντιδρασω θα υπαρχει κλιμακωση της κουβεντας προς καπου που δε θελω να παω. Ηδη υπηρξε συμπερασμα περι υφους - αυθαιρετο κατα την αποψη μου οποτε εγω σταματω εδω.

Προς Κυριο Ντοκατζη:

Το Treasure αν επιτρεπεται γιατι το πουλας;

Απάντηση: Re: Στατιστικές αλήθειες ... και Quiz

Για να το κλεισω απο τη μερια μου, επειδη ο Χρηστος τυγχανει φιλος για αυτο ασχοληθηκα με το θεμα του ban ενω ουδεποτε με εχουν απασχολησει οι ενεργειες της διαχειρησεις , σωματειου ,συλλογου κου του λου. Βλεπω ομως στα σχολια μου μια αντιδραση στην οποια αν αντιδρασω θα υπαρχει κλιμακωση της κουβεντας προς καπου που δε θελω να παω. Ηδη υπηρξε συμπερασμα περι υφους - αυθαιρετο κατα την αποψη μου οποτε εγω σταματω εδω.

Προς Κυριο Ντοκατζη:

Το Treasure αν επιτρεπεται γιατι το πουλας;

των Cocteau Twins ? είναι η πλευρά εκείνη των 80'ς που δεν αντέχω , ούτε στιγμή . Είπα να το πάρω για ιστορικούς λόγους , αλλά η Ιστορία προχωρά και χωρίς εμένα . ( Πουλήθηκε ήδη )

Καλοκαίριασε... Άρχισαν τα Ban-ια του λαού...
icon9.gif

Ασυμβιβαστο προφανως υπαρχει και αυτο φαινεται εκ'του αποτελεσματος. Οχι συνταγματικο βεβαια. Τωρα για το "κατηγορητικο υφος" να σχολιασω οτι δε μπορεσα να το διακρινω στα post μου, οσο σκληρα και αν προσπαθησα.

Μα όχι φυσικά στα δικά σου, δεν αναφερόμουν εκεί.

Όσο για το προφανές θα με συγχωρήσεις αλλά δεν το βλέπω. Ούτε και το αποτέλεσμα.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Στατιστικές αλήθειες ... και Quiz

Με παραξενεύεις.....

Λίγο πιο συγκεκριμένα; Γιατί, στους Προβολείς που έριξα μια ματιά μερικές σελίδες πίσω είδα ελάχιστες ερωτήσεις να περνάνε αναπάντητες, μονοψήφιο αριθμό, οι περισσότερες από τις οποίες μάλιστα όντας "ειδικές περιπτώσεις".

Ναί συμφωνώ.Ούτε στις Hi Fi,Hi End συμβαίνει κάτι τέτοιο κι επίσης γράφουν πάρα πολλοί τακτικά.

Λογικό είναι σε ένα forum που μπαίνουν 10.000 άτομα να υπάρχουν τριβές μεταξύ τους.
Λογικό είναι να υπάρχουν παρεξηγήσεις μιας και ο γραπτός λόγος δεν έχει καμία σχέση με τον προφορικό.
Λογικό είναι επίσης να υπάρχει και η ποινή του ban ώστε να μαζεύεται κάπως η όλη κατάσταση πριν φτάσει αλλού.
Για την περίπτωση του Browser δεν γνωρίζω προσωπικά για να την κρίνω.
Από εκεί και πέρα, αυτό που βλέπω είναι ότι τα παιδιά της διαχείρισης δεν έχουν το δάχτυλο στο ban αλλά το παλεύουν με χίλιους δύο άλλους τρόπους!
Σύμφωνα με την εμπειρία μου τους βλέπω να είναι και πολύ ελαστικοί! Ίσως παραπάνω από ότι πρέπει.

Όταν κάνουμε λάθη σαν χρήστες, τις λίγες φορές που έχουμε τα κότσια να το παραδεχτούμε δημόσια, ζητάμε να υπάρχει ελαστικότητα γιατί κανείς δεν έχει το αλάθητο του Πάπα.
Γιατί όμως όταν έρθει η στιγμή ζητάμε από τη διαχειριστική ομάδα να έχει το αλάθητο;
Τι το παραπάνω έχουν δηλαδή από τους χρήστες εκτός από το κουμπάκι "edit" στα μηνύματά μας;
Πολλά!

Το άγχος του να συμαζέψουν τον κακό χαμό που μπορεί να δημιουργήσουμε με κάποιο μήνυμα.
Το άγχος να είναι δίκαιοι και να μην μας προσβάλουν.
Το άγχος να προλάβουν μία κατάσταση χωρίς να δημιουργήσουν μία άλλη.
Το άγχος αν τελικά πράτουν σωστά και αν αυτή είναι η σωστή κίνηση!

Πως βλέπω να απαντάνε οι χρήστες;
Δημιουργούν θέμα για το οποιοδήποτε edit ή delete γίνει στο μήνυμά τους σε κάποιο forum όπου ο moderator δεν μπορεί να ελέγξει.
"Γιατί μου διαγράψατε το μήνυμα στη μουσική κατηγορία;"
Αν το διαγράψουν και αυτό πάει αλλού...
"Γιατί μου διαγράψατε το μήνυμα στην επί παντός που μιλούσα για τη διαγραφή του μηνύματός μου στη μουσική κατηγορία;"

Και πάει λέγοντας...
Αυτό δεν το κρίνουμε όμως.
Μας συμφέρει να κρίνουμε τους αλάθητους moderators μόνο.
Το αν θα δημιουργήσουμε πρόβλημα δεν μας χαλάει γιατί ως γνωστόν ξένος κώλος ξένος πόνος...

Sorry παιδάκια αλλά αν και απλός χρήστης σε αυτό το forum δεν μπορώ να παίρνω πάντα το μέρος των χρηστών. -bye-

Και για τα φωτογραφικά μπορώ να πω το ίδιο, από όσο παρακολουθώ. Οι συγκεκριμένες ερωτήσεις πάντα τυγχάνουν απάντησης ακόμη και εάν αποτελούν την πρώτη δημοσίευση του μέλους που τις θέτει. Εξάλλου μην ξεχνάμε πως το φόρουμ απαρτίζεται απλώς από άτομα που ασχολούνται, όχι επαγγελματίες, υπάρχουν και πράγματα εξειδικευμένα που μπορεί να αργήσουν να απαντηθούν ή να μην απαντηθούν καθόλου.

Και για τα φωτογραφικά μπορώ να πω το ίδιο, από όσο παρακολουθώ.

Συγνώμη, αλλά γιατί αυτό θα πρέπει να απασχολεί τους moderators/admins/whatever;

:grandpa: Η κόρη μου τελευταία συγκαίεται εύκολα. Μήπως φταίτε εσείς κύριε Send και μας το κρύβετε;

Και για τα φωτογραφικά μπορώ να πω το ίδιο, από όσο παρακολουθώ. Οι συγκεκριμένες ερωτήσεις πάντα τυγχάνουν απάντησης ακόμη και εάν αποτελούν την πρώτη δημοσίευση του μέλους που τις θέτει. Εξάλλου μην ξεχνάμε πως το φόρουμ απαρτίζεται απλώς από άτομα που ασχολούνται, όχι επαγγελματίες, υπάρχουν και πράγματα εξειδικευμένα που μπορεί να αργήσουν να απαντηθούν ή να μην απαντηθούν καθόλου.

Ακριβώς. Δεν έχουμε κάποιο συμβόλαιο με κανέναν, δεν τηρούμε κάποιο SLA. Δεν είμαστε υπάλληλοι. Χομπίστες είμαστε.
Επιλέγουμε να περνάμε τόσες ώρες εδώ μέσα γιατί μας αρέσει αυτό που κάνουμε, δεν μας υποχρεώνει κανείς.

Κώστα, είναι αρκετά σημαντικό αυτό που λες. Αν θέλεις στείλε μου ένα pm με το που βλέπεις να συμβαίνει αυτό. Αν υπάρχει κάτι που δεν έχουμε προσέξει, να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε.

Λευτέρη το έχω παρατηρήσει και εγώ αυτό πάντως, αλλά δεν έχω κάτι συγκεκριμένο να σου πω. Θυμάμαι πάντως την αντιμετώπιση των νέων όταν μπήκα κι εγώ (επί avforum ακόμη). Υπήρχε πιο άμεση απάντηση και βασικό (για μένα) από τους διαχειριστές πρωτίστως. Αυτό έδινε μια εγκυρότητα και μια ώθηση στον νέο (εμένα) να συνεχίσει. Προσωπικά πάντως νομίζω πως "ψάχνω" τους νέους, για να τους πω μια κουβέντα, εκτός του "καλωσήλθες" που δεν το κάνω.

Από την άλλη, διάφοροι λόγοι προφανώς υπάρχουν. Πιθανών πολύ περισσότερες εγγραφές/ μέρα είτε/ και αλλαγή νοοτροπίας ή απλώς μια κακή περίοδος.

To θέμα δημιουργήθηκε γιατί έγινε σαφέστατη προσωποποίηση του ερωτήματος και υπήρξαν αιχμές.
Σαν ερώτηση έχει βάση.
Αλλά επειδή κάποιοι γνωριζόμαστε χρόνια, υπάρχουν τρόποι διαφορετικοί να ρωτήσεις ή ακόμη και να αμφισβητήσεις.

Συμφωνώ με τα παραπάνω και μάλιστα ασχέτως αν κάποιοι γνωρίζονται ή όχι μεταξύ τους. Ναι υπάρχει θέμα, αλλά μάλλον έπρεπε να τεθεί κάπως αλλιώς.

Παιδιά προσοχή δεν χρεώνω τους συντονιστές.
Και βέβαια δεν μπορείτε να τα παρακολουθείτε όλα.

Εγω απλά επισήμανα καλοπροαίρετα μια κατάσταση.

Δεν ζήτησα ευθύνες.

Status
Not open for further replies.