Άλλο πράγμα να ασχολείσαι με το καλώδιο του βραχίονα και τη μάζα του, άλλο να κυνηγάς ότι καλώδιο κυκλοφορεί στο σπίτι!
Είναι τρελοί αυτοί οι ψηφιάκηδες μα τον Τουτάτη!

για τι τιμές μιλάμε ;;Μόλις δει την τιμή τους θα μπει στη λίστα.![]()
Άλλο πράγμα να ασχολείσαι με το καλώδιο του βραχίονα και τη μάζα του, άλλο να κυνηγάς ότι καλώδιο κυκλοφορεί στο σπίτι!
για τι τιμές μιλάμε ;;Μόλις δει την τιμή τους θα μπει στη λίστα.![]()
Τα ακούω, τα ακούω...γι αυτό και όταν κατάφερα να κάνω το Gentoo να δουλέψει δεν το ξαναπειραξα.Άλλο πράγμα να ασχολείσαι με το καλώδιο του βραχίονα και τη μάζα του, άλλο να κυνηγάς ότι καλώδιο κυκλοφορεί στο σπίτι!
Μόλις δει την τιμή τους θα μπει στη λίστα.
Εντωμεταξύ έχω βάλει το Mikrotik, έβγαλα τον DHCP server από το modem, οι μισές συσκευές έχουν έρθει στα καινούργια IP, οι άλλες μισές δεν έχουν κάνει ακόμη renew και είναι στο παλιό.
Θα μου πεις, σιγά τα αυγά (πασχαλιάτικα)
Ε, το gentoo έχει μπει στο καινούργιο δίκτυο και το NAS έχει μείνει στο παλιό και δεν λέει να ξεκολήσει my keraten!
Τα ακούς @ΚΩΣΤΑΣ ΖΑΓΓΟΓΙΑΝΝΗΣ ;;;;
Το ντιτζιταλ ειναι μια χαρα πλαγκ εν πλέι, αυτο που συζηταμε εδω αφορα το δικτυο.Είναι που το digital είναι πιο απλό από το αναλογικού, πιο απροβλημάτιστο κλπ...
Τι εννοεις, γιατι το κανω αυτο;Δεν ξερω γιατι το κανεις αυτο. Αν δεν μπορεις να προχωρησεις την οπτικη μεχρι τα μηχανηματα δες μην ταδιδευει μαζι με τιποτα ρευματα και διαχωρισε τα. Επισης αλλαξε το utp με shielded αν μπορεις. Το switch επιβαλεται μετα τον router.
Aν σου κανει διαφορα το μικρο ifi και δεν ετοιμαζεται καποια αλλαγη streamer η και dac καλο θα ηταν να ανεβεις σε κατηγορια φιλτρου
Τι ειναι το QoS;Όσο αφορά το QoS, υπάρχει "anecdotal evidence" (που λέμε) ότι κάνουν κακό στον ήχο, και όχι καλό.
Γιαυτό λένε το streamer να μπαίνει σε "καθαρή πόρτα" του switch, που να μην έχει τίποτα πειραγμένο.
Αν έχεις όρεξη δοκίμασέ το, βάλε το σε μια πόρτα που να μην έχει QoS ενεργοποιημένο και δες αν ακούς διαφορές.
Η βελτίωση στον ήχο που ακούς προέρχεται κυρίως από τη βελτίωση του θορύβου στο όλο σύστημα routing/switching. Το router που δίνει ο πάροχος (των 20€) και το switch που αγοράζουμε συνήθως (επίσης των 20€) είναι μεγάλες πηγές θορύβου. Οτιδήποτε καλύτερο φέρνει βελτίωση στον ήχο.
Ρωταω γιατι εγω στην vodafone ζητησα και μου εφεραν την οπτικη σε σημειο κοντα στα μηχανηματα ωστε να εχω ethernet 4 μετρα μεχρι το switch και αυτο σε δικο του καναλι μακρυα απο ρευματα κλπ. Τι αποσταση τρεχεις το utp?Τι εννοεις, γιατι το κανω αυτο;.
Τη βονταφον ρωτα.
Για ποιο switch ? Nα παιρνουμε νουμερο αν ειναιΓια την αποφυγή παρεξήγησης, η "λίστα" που θα δημιουργηθεί θα αφορά υλοποίηση DIY κατασκευής αναβάθμισης εμπορικού switch. Δεν θα είναι κάτι plug-n-play.
Υπάρχουν βέβαια και πολλά plug-n-play audiophile ethernet switches, τα οποία φαίνεται να έχουν ξεκάθαρα λόγο ύπαρξης.
οκ και τι γινεται?Εδώ και κάποιο καιρό το αγαπημένο switch της "κοινότητας" για "μόντες" είναι το Zyxel GS-108B v3.
με αυτό το zyxel τροφοδοτούμενο από power bank δεν είμαστε καλά ?Εδώ και κάποιο καιρό το αγαπημένο switch της "κοινότητας" για "μόντες" είναι το Zyxel GS-108B v3.
Καπου 12 μετρα ειναι, δεν γινοταν πιο κοντα.Ρωταω γιατι εγω στην vodafone ζητησα και μου εφεραν την οπτικη σε σημειο κοντα στα μηχανηματα ωστε να εχω ethernet 4 μετρα μεχρι το switch και αυτο σε δικο του καναλι μακρυα απο ρευματα κλπ. Τι αποσταση τρεχεις το utp?
Power bank = πρακτικά παλμοτροφοδοτικόμε αυτό το zyxel τροφοδοτούμενο από power bank δεν είμαστε καλά ?
Στο audio συνήθως δεν τα εφαρμόζουμε γιατί επιβαρύνουν την cpu του switch/router και ανεβαίνει ο θόρυβος. Αλλά ας περιμένουμε να δούμε τι πόρισμα θα βγάλει ο Τζιμίσκουλας..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.