Λάκης
AVClub Fanatic
Πού να ξερω;σε σχεση με αυτο που βρηκα με πολλες κριτικες εχει καμια διαφορα?
Δεν εχω δοκιμασει ολα τα σουιτς της αγορας, δυο εχω.
Πού να ξερω;σε σχεση με αυτο που βρηκα με πολλες κριτικες εχει καμια διαφορα?
Και γιατι ν' αλλαξεις το σουιτς;Έχω και switch,γιατί έχω συνδέσει πάνω του ένα κάρο συσκευές και δεν μου έφτανε το ρούτερ.
Οπότε αρχίζω με το switch που είναι φτηνό και αργότερα βλέπουμε για ρούτερ.
Υποτίθεται ότι το Fritz που έχω ,είναι κορυφαίο.
Είναι όμως??
Μην εισαι αφοριστικος και δογματικος, οταν με το καλο φτιαξεις το συστημα σου στο νεο σπιτι και χωρις να ακολουθήσεις τις μπουρδεςκαλωδιο ethernet kai switcher δεν ακους διαφορες period. Εαν μου εξηγησεις επιστημονικα πως ενα καλωδιο ethernet αλλαζει τον ηχο καλως. επιστημονικα ομως οχι ακουστικα με το τι ακους.
Aν διαβασεις το συγκριτικο που ανεβασα θα δεις οτι για τα switch της αγορας η προταση ειναι για τα D-link και netgear μετις 8 πορτες. Eφ'οσον απο θεμα τιμης ειναι στα ιδια με το tp-link γιατι να ψαχνεσαι? Στο d-link μαλιστα λενε οτι και το πακακι του ειναι της προκοπης και μπορεις να ζησεις μ'αυτο. Επισης υα παιδια εδω απ'οτι καταλαβα εχουν δοκιμασει και πειραματιστει με το zyxel που και αυτο νομιζω της ιδιας κατηγοριας ειναι. Οποτε...σε σχεση με αυτο που βρηκα με πολλες κριτικες εχει καμια διαφορα?
Switch χρειαζεσαι σε καθε περιπτωση ανεξαρτητα απο τις θυρες του router. Καλη προκτικη ειναι η συσκευες που εχουν σχεση με τον ηχο να ειναι εκτος router σε ξεχωριστο δικο τους switch.Με γλύτωσες από ένα περιττό έξοδο.
Thanks mate![]()
Μπας και το zyxel ή το Cisco είναι καλύτερα από το tplink δεκαετίας που έχω.Και γιατι ν' αλλαξεις το σουιτς;
Αμα σου χαλασει ο ενισχυτης θ' αλλαξεις ηχεια γιατι ειναι πιο φτηνα;
Μην εισαι αφοριστικος και δογματικος, οταν με το καλο φτιαξεις το συστημα σου στο νεο σπιτι και χωρις να ακολουθήσεις τις μπουρδες
που θα διαβασεις στο αλλο φορουμ, θα δεις οτι, ολα ακουγονται, φτανει να μπορει το συστημα και ο χωρος σου να τις αναδειξει αυτες τις διαφορες.
Οι περισσοτεροι που ειναι δογματικοι εχουν ενα συστημα της κακιας ωρας το οποιο ο,τι και να του βαλεις επανω, το ιδιο ακουγεται.
Μα έχω tplink switch.Switch χρειαζεσαι σε καθε περιπτωση ανεξαρτητα απο τις θυρες του router. Καλη προκτικη ειναι η συσκευες που εχουν σχεση με τον ηχο να ειναι εκτος router σε ξεχωριστο δικο τους switch.
Τελικά τι λέει ρε παιδιά ο τύπος.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Λέει ότι μπορεί να φταίνε τα καλώδια ή ότι άλλο συνδέεται στο streamer αλλά όχι το switch (λες και αυτό δεν συνδέεται εκεί)….Τελικά τι λέει ρε παιδιά ο τύπος.
Ότι τα switch δεν επηρεάζουν τον ήχο αλλά το κομπιούτερ είναι πολύ ευαίσθητο στους θορύβους και εκεί μπορεί να γίνει η ζημιά.
Και από πού παίρνουν τους θορύβους τα κομπιούτερ??
Μπορεί κάποιος που ξέρει καλά αγγλικά,να μου εξηγήσει τι εννοεί??
εγω εχω καταλαβει οτι στον αντιλογο ο ενας λεει βλακειες ο αλλος λεει βλακειες και τελικα μονο εδω μεσα και στο διπλα φορουμ ειναι ολοι οι γνωστες του αντικειμενου.Λέει ότι μπορεί να φταίνε τα καλώδια ή ότι άλλο συνδέεται στο streamer αλλά όχι το switch (λες και αυτό δεν συνδέεται εκεί)….
Δε χρειάζεται να έχεις και πολλές τεχνικές γνώσεις για να καταλάβεις ότι λέει βλακείες
(Και είναι και μια ακόμη απόδειξη του πώς δουλεύουν τα πράγματα στον ήχο, aka «διάσημοι gurus» να λένε βλακείες)
εγω εχω καταλαβει οτι στον αντιλογο ο ενας λεει βλακειες ο αλλος λεει βλακειες και τελικα μονο εδω μεσα και στο διπλα φορουμ ειναι ολοι οι γνωστες του αντικειμενου.
Ο ιδιος ο θεος να κατεβει και να πει κατι που δεν συμφερει θα τον βγαλουμε βλακα.
Αυτος δλδ που κατασκευαζει τα παντα απο dacs ενισχυτες ηχεια τοσα χρονια εν τελει ειναι ενας τυχαιος που δεν ξερει τι του γινεται?
Λέει ότι μπορεί να φταίνε τα καλώδια ή ότι άλλο συνδέεται στο streamer αλλά όχι το switch (λες και αυτό δεν συνδέεται εκεί)….
Δε χρειάζεται να έχεις και πολλές τεχνικές γνώσεις για να καταλάβεις ότι λέει βλακείες
(Και είναι και μια ακόμη απόδειξη του πώς δουλεύουν τα πράγματα στον ήχο, aka «διάσημοι gurus» να λένε βλακείες)
εγω εχω καταλαβει οτι στον αντιλογο ο ενας λεει βλακειες ο αλλος λεει βλακειες και τελικα μονο εδω μεσα και στο διπλα φορουμ ειναι ολοι οι γνωστες του αντικειμενου.
Ο ιδιος ο θεος να κατεβει και να πει κατι που δεν συμφερει θα τον βγαλουμε βλακα.
Αυτος δλδ που κατασκευαζει τα παντα απο dacs ενισχυτες ηχεια τοσα χρονια εν τελει ειναι ενας τυχαιος που δεν ξερει τι του γινεται?
Επανέρχομαι στο ερώτημα μου και περιμένω με αγωνία μιαν απάντησηνΜα έχω tplink switch.
Επειδή το σύστημα είναι ολοκαίνουργιο και στηρίζεται πλέον στο ίντερνετ,λέω να αλλάξω και ένα switch.
Δεν θα με 'γονατίσει' ένα 50αρικο ακόμα.
Απλά δεν ξέρω πιο να διαλέξω ανάμεσα στο zyxel, στο Cisco και το dlink.
Για πετε καμμιά γνώμη βρε παληκάρια.![]()
Θα σου πει ο Τζιμισκουλας, mikrotik.
Χμμμμμ... ερωτησουλα. Θέλω να αποκτήσω πρόσβαση στο tidal connect την οποία δε μου παρέχει ο integra 8.4 ο οποιος παιζει μεσω της δικης του εφραμογης. Δε θέλω να επενδύσω πολλά. Σα λύση φαίνεται το wiim pro μέσω coaxial σε μια είσοδο του integra. Έχει κανείς προσωπική εμπειρία από το εν λόγω μηχάνημα σε ρόλο streamer?
Για τα switches και τα καλωδια ethernet ενα ειναι σιγουρο ....snake oil και τιποτα παραπανω.
καλωδιο ethernet kai switcher δεν ακους διαφορες period.
Μπας και το zyxel ή το Cisco είναι καλύτερα από το tplink δεκαετίας που έχω.
Γι'αυτό!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.