Subwoofer ή όχι ;; Ιδού η απορία !

Είπα κάτι τέτοιο για εσένα;
Ούτε ξέρω τι ηχεία έχεις και σε τι απόσταση και χώρο τα ακούς..
Λεω αυτο που λες εδω πχ συγκεκριμενα

1767884344472.png

TP-Link AC750 (iFi iPower X 5V) → Netgear GS108E (iFi iPower X 12V) → Cambridge MXN10 (AQ NRG-Y2) → Roksan Attessa (Supra LoRad 2.5 SPC) → ELAC Carina BS243.4 (Iso-Pucks Mini under solid wood bases) | QED XT40i speaker cables / XT40i jumpers | Ethernet: AQ Pearl | RCA: AQ Red River | Power: AudioQuest PowerQuest 2 | Listening Distance: 1.8 m

Προτιμώ να αναπολώ το ρέψιμο του Σάκη Τόλη παρά το σφιχτό χαμηλό, τις υγρές μεσαίες και τα στρογγυλά ψηλά της Μπελούτσι.

Ούτε καν οκταβιστές δεν θα μπορέσεις να ακούσεις πλήρως με τα bookshelf. Αφήνω τα υπόλοιπα και σου λέω για φωνές μόνο.
Δεν ξέρω τι προτιμάς, αλλά το μενού πρέπει να προσφέρει πολλές γεύσεις σε δεδομένο αριθμό πιάτων. Για το ρέψιμο η συνταγή είναι γνωστή. Λιγότερο σκόρδο... 😆

Δεν ήταν αυτή. είχες πιει πολύ.

View attachment 264148

TP-Link AC750 (iFi iPower X 5V) → Netgear GS108E (iFi iPower X 12V) → Cambridge MXN10 (AQ NRG-Y2) → Roksan Attessa (Supra LoRad 2.5 SPC) → ELAC Carina BS243.4 (Iso-Pucks Mini κάτω από βάσεις από μασίφ ξύλο) | Καλώδια ηχείων QED XT40i / βραχυκυκλωτήρες XT40i | Ethernet: AQ Pearl | RCA: AQ Red River | Τροφοδοσία: AudioQuest PowerQuest 2 | Απόσταση ακρόασης: 1,8 m
Αν εσύ με το χαμηλό (από τον χώρο σου), και όχι από τα ηχεία στην απόσταση που τα ακούς σε ικανοποιεί, δεν έχω να προσθέσω κάτι..
Οχι μόνο σε εσένα, στον καθένα..
Πώς μπορώ να καθορίσω πως θα ακούει ο καθένας το σεταπ του...
Δεν μου πέφτει λόγος για να κάνω κάτι τέτοιο..

Αν εσύ με το χαμηλό (από τον χώρο σου), και όχι από τα ηχεία στην απόσταση που τα ακούς σε ικανοποιεί, δεν έχω να προσθέσω κάτι..
Οχι μόνο σε εσένα, στον καθένα..
Πώς μπορώ να καθορίσω πως θα ακούει ο καθένας το σεταπ του...
Δεν μου πέφτει λόγος για να κάνω κάτι τέτοιο..
Με ικανοποιει εχοντας γνωση και εμπειρια πως ακουγονται πολυ μεγαλυτερα ηχεια. Γι'αυτο μου φανηκε περιεργο...

Υπάρχουν ηχεία που σου γδύνουν την Μπελούτσι στο σαλόνι σου χωρίς να έχεις να δώσεις τα λεφτά που ζητάει το Sonus Faber..😁
Σε κανεναν απο οσους τους αρεσει η Μπελουτσι , δεν αρεσει επειδη την ειδαν γυμνη ............. :ROFLMAO:

Με ικανοποιεί εχοντας γνωση και εμπειρια πως ακουγονται πολυ μεγαλυτερα ηχεια. Γι'αυτο μου φανηκε περιεργο...
Το ηχείο που θα επιλέξουμε εξαρτάται από την απόσταση ακρόασης που θα ακούμε..
Αυτό είναι νόμος..
Δεν είναι τίποτα περίεργο στο Audio, απλά υπάρχουν κάποιοι κανόνες..

• Like
Reactions: steadyshot

View attachment 264148

TP-Link AC750 (iFi iPower X 5V) → Netgear GS108E (iFi iPower X 12V) → Cambridge MXN10 (AQ NRG-Y2) → Roksan Attessa (Supra LoRad 2.5 SPC) → ELAC Carina BS243.4 (Iso-Pucks Mini under solid wood bases) | QED XT40i speaker cables / XT40i jumpers | Ethernet: AQ Pearl | RCA: AQ Red River | Power: AudioQuest PowerQuest 2 | Listening Distance: 1.8 m
Αυτό το Supra που έχεις στον Roksan τι το θες;.. Βάλε κάποιο Audioquest καλύτερα..

Ρε συ Πάνο, θα με τρελάνεις ;;;;

Υπάρχει ωραιότερο θηλυκό στον πλανήτη ;;;;
Μεταφρασε το σωστα. Και γω που το εγραψα σκεφτηκα οτι το "δεν" θα συγχισει.
Θα μπορουσε να ηταν ........ "απο οσους τους αρεσει η Μπελουτσι, σε κανεναν δεν αρεσει ΕΠΕΙΔΗ την ειδαν γυμνη "....... προφανως διοτι κανενας τους δεν την ειδε γυμνη ............ αρα τους αρεσει για αλλους λογους.

• Like
Reactions: vlad66
Είναι το αντίθετο.
Ρε συ Παναγιώτη με έχεις τρελάνει..
Δηλαδή το Supra δεν είναι μουγκαφον και είναι ξεφωνι;
Εντάξει, τα είδα όλα τώρα..😂
Μπέσα σου λέω από δω και πέρα δεν θα παίρνω σοβαρά τις απόψεις σου πάνω στα καλώδια..
(Το ίδιο μπορείς να κάνεις και εσύ φυσικά με εμένα)