Έλα ντε..ο TLS ήταν αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς το μοντέλο.Ποιος Ερμής ήταν;
Αν βρω φώτο θα την βάλω
Βρήκα...
Έλα ντε..ο TLS ήταν αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς το μοντέλο.Ποιος Ερμής ήταν;
Λεω αυτο που λες εδω πχ συγκεκριμεναΕίπα κάτι τέτοιο για εσένα;
Ούτε ξέρω τι ηχεία έχεις και σε τι απόσταση και χώρο τα ακούς..

Προτιμώ να αναπολώ το ρέψιμο του Σάκη Τόλη παρά το σφιχτό χαμηλό, τις υγρές μεσαίες και τα στρογγυλά ψηλά της Μπελούτσι.
Δεν ήταν αυτή. είχες πιει πολύ.
Αν εσύ με το χαμηλό (από τον χώρο σου), και όχι από τα ηχεία στην απόσταση που τα ακούς σε ικανοποιεί, δεν έχω να προσθέσω κάτι..Λεω αυτο που λες εδω πχ συγκεκριμενα
View attachment 264148
TP-Link AC750 (iFi iPower X 5V) → Netgear GS108E (iFi iPower X 12V) → Cambridge MXN10 (AQ NRG-Y2) → Roksan Attessa (Supra LoRad 2.5 SPC) → ELAC Carina BS243.4 (Iso-Pucks Mini κάτω από βάσεις από μασίφ ξύλο) | Καλώδια ηχείων QED XT40i / βραχυκυκλωτήρες XT40i | Ethernet: AQ Pearl | RCA: AQ Red River | Τροφοδοσία: AudioQuest PowerQuest 2 | Απόσταση ακρόασης: 1,8 m
Με ικανοποιει εχοντας γνωση και εμπειρια πως ακουγονται πολυ μεγαλυτερα ηχεια. Γι'αυτο μου φανηκε περιεργο...Αν εσύ με το χαμηλό (από τον χώρο σου), και όχι από τα ηχεία στην απόσταση που τα ακούς σε ικανοποιεί, δεν έχω να προσθέσω κάτι..
Οχι μόνο σε εσένα, στον καθένα..
Πώς μπορώ να καθορίσω πως θα ακούει ο καθένας το σεταπ του...
Δεν μου πέφτει λόγος για να κάνω κάτι τέτοιο..
Σε κανεναν απο οσους τους αρεσει η Μπελουτσι , δεν αρεσει επειδη την ειδαν γυμνη .............Υπάρχουν ηχεία που σου γδύνουν την Μπελούτσι στο σαλόνι σου χωρίς να έχεις να δώσεις τα λεφτά που ζητάει το Sonus Faber..![]()
Το ηχείο που θα επιλέξουμε εξαρτάται από την απόσταση ακρόασης που θα ακούμε..Με ικανοποιεί εχοντας γνωση και εμπειρια πως ακουγονται πολυ μεγαλυτερα ηχεια. Γι'αυτο μου φανηκε περιεργο...
Ρε συ Πάνο, θα με τρελάνεις ;;;;Σε κανεναν απο οσους τους αρεσει η Μπελουτσι , δεν αρεσει επειδη την ειδαν γυμνη .............![]()
Στο κρεβατι μονο.Η Μπελούτσι που κολλάει;;
Τραγουδάει η κοπέλα ;;;
Αυτό το Supra που έχεις στον Roksan τι το θες;.. Βάλε κάποιο Audioquest καλύτερα..Λεω αυτο που λες εδω πχ συγκεκριμενα
View attachment 264148
TP-Link AC750 (iFi iPower X 5V) → Netgear GS108E (iFi iPower X 12V) → Cambridge MXN10 (AQ NRG-Y2) → Roksan Attessa (Supra LoRad 2.5 SPC) → ELAC Carina BS243.4 (Iso-Pucks Mini under solid wood bases) | QED XT40i speaker cables / XT40i jumpers | Ethernet: AQ Pearl | RCA: AQ Red River | Power: AudioQuest PowerQuest 2 | Listening Distance: 1.8 m
Μεταφρασε το σωστα. Και γω που το εγραψα σκεφτηκα οτι το "δεν" θα συγχισει.Ρε συ Πάνο, θα με τρελάνεις ;;;;
Υπάρχει ωραιότερο θηλυκό στον πλανήτη ;;;;
Υπάρχουν και δύο μάλιστα:Ρε συ Πάνο, θα με τρελάνεις ;;;;
Υπάρχει ωραιότερο θηλυκό στον πλανήτη ;;;;
Γιατί το λες αυτό ; Τι εντύπωση έχεις γι’αυτό το καλώδιο ;Αυτό το Supra που έχεις στον Roksan τι το θες;.. Βάλε κάποιο Audioquest καλύτερα..
Είναι μουντά καλώδια τα Supra (ρεύματος), φυσικά αν εσένα σου αρέσει..Γιατί το λες αυτό ; Τι εντύπωση έχεις γι’αυτό το καλώδιο ;
Είναι το αντίθετο.Είναι μουντά καλώδια τα Supra (ρεύματος), φυσικά αν εσένα σου αρέσει..
Πιστεύω ότι αδικείς τον Roksan με αυτό..
Ρε συ Παναγιώτη με έχεις τρελάνει..Είναι το αντίθετο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.