Subwoofer ή όχι ;; Ιδού η απορία !

Για πείτε και τι καλώδιο για sub προτείνετε. Το παίρνει ο δικαναλος λοιπόν και πάει να το ενώσει. Με τι; Ή μάλλον με ποια;

• Haha
Reactions: billpeppas
Ρε συ Παναγιώτη με έχεις τρελάνει..
Δηλαδή το Supra δεν είναι μουγκαφον και είναι ξεφωνι;
Εντάξει, τα είδα όλα τώρα..😂
Μπέσα σου λέω από δω και πέρα δεν θα παίρνω σοβαρά τις απόψεις σου πάνω στα καλώδια..
(Το ίδιο μπορείς να κάνεις και εσύ φυσικά με εμένα)
Μην με παίρνεις σοβαρα.Παρε σοβαρά τον φίλο μου(αυτόν με τα ATC και τα PMC)ο οποίος είχε όντως ρεύματος Μουγκαφον(QED)και τωρα πίνει νερό στο όνομα των επαργυρων Supra.Το ένα έγινε πέντε σε σύστημα full Naim εκτός των ηχείων.

Last edited:
Καθόλου μουντό το supra 2.5spc θα έλεγα το αντίθετο . Δυναμικό , καθαρη σκηνή και μπάσο με ενέργεια και ταυτόχρονα refined στον ήχο του .Ίσως έτσι να σου φάνηκε το απλό supra . Δεν έχω δοκιμάσει το απλό supra

• Like
Reactions: Θρησκος
Μην με παίρνεις σοβαρα.Παρε σοβαρά τον φίλο μου(αυτόν με τα ATC και τα PMC)ο οποίος είχε όντως ρεύματος Μουγκαφον(QED)και τωρα πίνει νερό στο όνομα των επαργυρων Supra.Το ένα έγινε πέντε σε σύστημα full Naim εκτός των ηχείων.
Μου είχαν δώσει κάτι μουγκαφον Supra anniversary (αυτά που λες) , και τα είχα δοκιμάσει, επειδή μου άρεσαν πολύ😂 τα πούλησα και οι νέοι ιδιοκτήτες μου ανέφεραν το ίδιο αποτέλεσμα ώσπου και αυτοι δεν άντεξαν και τα πούλησαν..
Έχω κρατήσει ένα κομμάτι έτσι για χαβαλε για να το δοκιμάζω με άλλα καλώδια..
Μουγκαφον!!!
Σε αντίθεση με τα usb και ethernet που είναι ανοιχτά καλώδια..

Καθόλου μουντό το supra 2.5spc θα έλεγα το αντίθετο . Δυναμικό , καθαρη σκηνή και μπάσο με ενέργεια και ταυτόχρονα refined στον ήχο του .Ίσως έτσι να σου φάνηκε το απλό supra . Δεν έχω δοκιμάσει το απλό supra
Για το Anniversary λέω..
Μαλλον θα είναι κουφός, όπως και όλοι οι άλλοι που τα πούλησα και μου είπαν το ίδιο πράγμα..
Άβυσσος η ψυχή των καλωδίων..

Για το Anniversary λέω..
Μαλλον θα είναι κουφός, όπως και όλοι οι άλλοι που τα πούλησα και μου είπαν το ίδιο πράγμα..
Άβυσσος η ψυχή των καλωδίων..
Ας το δούμε αλλιώς . Όσα review έχω διαβάσει σε κανένα δεν αναφέρεται αυτό το στοιχείο . Αρα η άποψη μου δεν είναι μειοψηφική

Μου είχαν δώσει κάτι μουγκαφον Supra anniversary (αυτά που λες) , και τα είχα δοκιμάσει, επειδή μου άρεσαν πολύ😂 τα πούλησα και οι νέοι ιδιοκτήτες μου ανέφεραν το ίδιο αποτέλεσμα ώσπου και αυτοι δεν άντεξαν και τα πούλησαν..
Έχω κρατήσει ένα κομμάτι έτσι για χαβαλε για να το δοκιμάζω με άλλα καλώδια..
Μουγκαφον!!!
Σε αντίθεση με τα usb και ethernet που είναι ανοιχτά καλώδια..
Μηπως τους έβαλες παραταιρα βύσματα ;
Εν τω μεταξύ,η Supra ρίχνει στην αγορά καλώδιο ρεύματος μεγαλύτερης διατομής το οποίο παρουσίασε στην Έκθεση.Και πολύ άργησε!

Εν τω μεταξύ,η Supra ρίχνει στην αγορά καλώδιο ρεύματος μεγαλύτερης διατομής το οποίο παρουσίασε στην Έκθεση.Και πολύ άργησε!
Όλα τερματισμενα με τα δικά τους Supra βύσματα

Τι εννοείς παρατερα βύσματα;

Τολμώ να ειπω πως εστίαζε καλύτερα κι από το Nordost Red Dawn 3 το οποίο είχα εις διπλούν και κοστίζει 6 φορές την τιμή του Supra στο ίδιο μήκος.

Τολμώ να ειπω πως εστίαζε καλύτερα κι από το Nordost Red Dawn 3 το οποίο είχα εις διπλούν και κοστίζει 6 φορές την τιμή του Supra στο ίδιο μήκος.
Ναι, στην εστίαση ήταν καλά..
Αλλά όχι αυτό που πρέπει..

Βύσματα τα οποία δεν έχουν τις ίδιες επιστρώσεις.

Τα έχω δοκιμάσει και με βύσματα με διαφορετικές επιστρώσεις και βελτιώθηκαν παντού..
Αλλά ο χαρακτήρας μουγκαφον δεν έφυγε ποτέ..
Αδιαφορο καλώδιο για εμένα..

Για πείτε και τι καλώδιο για sub προτείνετε. Το παίρνει ο δικαναλος λοιπόν και πάει να το ενώσει. Με τι; Ή μάλλον με ποια;
Προτείνω καλωδιο ρεύματος προς δοκιμη επειδή έχει δοκιμαστεί σε ενεργα ηχεια με ασυγκριτα ανωτερο αποτέλεσμα σε σχέση με το κοινό καλώδιο ρεύματος.
Neotech nep-3001g

Στα Sub βάζουμε πάντα τα αγνά μαύρα απλά καλώδια που συνοδεύουν τα sub στην συσκευασία τους..
ΜΟΝΟ με αυτά παίζουν..

Ούτε χρυσαυτιας είμαι ,ούτε hiendας,ούτε έχω ακούσει τα άπειρα συστήματα και μου αρέσει το μπάσο.
Όταν είχα τους ερμηδες και τους οδηγούσα με τελικό κοντά στο μισό κιλοβάτ στα 4 Ωμ ,το μπάσο που είχα εισπράξει δεν το έχω ακούσει σε κανένα σπίτι.
Άλλοι λέγανε ότι ήταν λάσπη,άλλοι το είχαν ηχείο αναφοράς.
Χεστηκ@ και για τους δύο ,με το παρδον δηλαδή.
Εμένα την χαρά που μου έδινε αυτός ο ήχος,ήταν απερίγραπτη.

Ας σκεφτούμε καλύτερα λοιπόν τα λόγια του γεροΚρητικού 😄😄
Προφίλ ακροατή 👋

Αφού είναι φανερό ότι πολλοί είναι απολύτως ευχαριστημένοι με το σύστημα τους και δεν έχουν διάθεση για πειραματισμούς και αλλαγές,τι προσπαθούμε να κάνουμε τώρα?
Να πείσει ο ένας τον άλλον??
Κομματάκι δύσκολο το κόβω.
Άσε δε που για να γίνουν τα σχετικά κόλπα χρειάζονται χοντρές εκταμιευσεις.
Αυτό το έχουμε τελείως εκτός συζήτησης,λες και είμαστε μπρουκλιδες.
Ελα μωρέ,τι είναι για μας να σκάσουμε κανά πενηντάρι χιλιάδες,έτσι να μας φύγει η περιέργεια 😵‍💫

(εντάξει για μένα μιλάω, εσείς μπορεί να τα έχετε!)
Ωραίο post Μιχάλη, παιδί μου.
Και μάλιστα, μου "έδωσες" έτοιμο και τον τίτλο του νήματος που θα ανοίξω (όπου νά΄ναι)

• Like
Reactions: mdvq