Δηλαδή...
Ωραία πες ότι με μπασσοπαγίδες καλύψαμεΟι μπασοπαγίδες είναι για πιο πάνω στο φάσμα. Εδώ μιλάμε για 40Hz κκαι κατω
Ωραία πες ότι με μπασσοπαγίδες καλύψαμε
τα στάσιμα από 40 και πάνω.
Το πρόβλημα είναι για πιο κάτω?
Και αν δεν έχω θηρία με μεγάλα woofer
και έχω ικανά σε db μέχρι τα 40hz?
Δεν ξέρω για αρμονικές βέβαια..
Μήπως όμως και ένα μόνο sub που κατεβαίνει
στα 30 επιδεινώνει?
Και θέλω και δεύτερο και προγράμματα και
πάει λέγοντας..
Δηλαδή...
Δηλαδή, να χαλάσουμε καμία 20αριά χιλιάρικα γιατί μπορεί κάποιο τραγούδι να έχει εκκλησιαστικό όργανο ή grand concert piano που μόνο με subwoofer θα ακουστεί σωστά.
Άσε που αν είχες 400 μέτρα σαλόνι δεν θα τα καλύψεις με τα ηχεία που έχεις.
Τρόπους μετάδοσης ποιανού;Δηλαδή οι ερευνητές αυτή τη στιγμή εξετάζουν τρόπους μετάδοσης μέσω κενού που έχει πλεονεκτήματα σε σχέση με τη μετάδοση μέσω υλικού που έχει πυκνότητα.
Τρόπους μετάδοσης ποιανού;
Δεν έχω απαιτήσεις για 25-30hz.Εδώ πάει το τι τύπος ακροατή είσαι... .
Εάν σου αρκεί να ακούς μέχρι το σημείο που ο ήχος θέλει την τεχνολογική φροντίδα του ή όχι. Σου αρκεί; ΟΚ. Δεν σου αρκεί; Θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις εργαλεία που δεν «συνάδουν» με όσα ήξερες μέχρι τώρα, ή και να έχουν και επίπτωση - ίσως - σε άλλα πράγματα που εσύ ψάχνεις.
Δεν έχω απαιτήσεις για 25-30hz.
Αλλά θέλω πλήρη καθαροτητα
και λεπτομέρεια σε ολα
τα υπόλοιπα..
Μέχρι τώρα όλα συνάδουν σε όσα έψαχνα
από παλιά..
Και τα ψηφιακά εργαλεία μου έχουν λύσει
τα χέρια, και έχω κερδίσει πολύτιμο χρόνο
και πάντα θα υπάρχει εξέλιξη προς το καλύτερο..
Καλά να ήμαστε μόνο..
Δεν έχω απαιτήσεις για 25-30hz.
Αλλά θέλω πλήρη καθαροτητα
και λεπτομέρεια σε ολα
τα υπόλοιπα..
Όχι μόνο το εκκλησιαστικό όργανο. Είναι κι άλλα όργανα.
Πιάνο, άρπα, κοντραμπάσο μερικά που μου έρχονται στο μυαλό. Δεν λέω για ειδικά όργανα ή ειδικές περιπτώσεις, αλλά όπως και να το κάνεις, είναι περισσότερα από ένα. Κι αν το ψάξεις όλο και κάτι ακόμα θα βρεις. Πεντάχορδο ηλεκτρικό μπάσο ας πούμε.
Να σκεφτεστε αλλα να μη βγαινετε!Πρέπει να σκεφτόμαστε έξω από το κουτί.
Να σκεφτεστε αλλα να μη βγαινετε!
1) Το ότι μπορούν να κατέβουν δεν σημαίνει ότι το γλεντάνε και παίζουν εκεί κάτω. Πρέπει να το απαιτεί και το έργο.
2) Δεν ακούω μουσική που έχει τέτοια όργανα.
Είναι σαν να λες ότι επειδή υπάρχουν αυτοκίνητα με τελική 300 χαω η χώρα είναι υποχρεωμένη να φτιάξει δρόμους με τέτοια όρια.
Εμας τους φυσιολογικους χαιενταδεςΓιατί; ΑνοχλΑμε κανένΑνΑ;
Και μέσα και έξω από το κουτί και τα πάντα όλα δοκιμάζουμε.
Εμας τους φυσιολογικους χαιενταδες![]()
Kαλοι ειναι φτανει να μην ματωνεις οικονομικα ασκοπα για να καταληξεις οτι τελικα πεταγες λεφτα στο πηγαδι.Μην αγχώνεσαι. Όλοι οι δρόμοι καλοί είναι.
Εσύ δηλαδή τι νομίζεις; Αν με καλέσεις στο πανηγύρι που έχεις στήσει με ηπειρώτικα, θα σου πω γιατί το πρόγραμμα δεν άνοιξε με νησιώτικα;
Δεν παίζει αυτό. Όλοι από όλους τους δρόμους που κάνουν το ταξίδι της αναβάθμισης και της βελτίωσης δεν το κάνουν για να επιβεβαιώσουν τις επιλογές τους. Διαλέγουν τον δρόμο τους γιατί βλέπουν βελτίωση σε αυτόν. Για να του αρέσει, πάει να πει ότι υπάρχει η αναβάθμιση.
Εγώ είμαι μέσα σε όλα προσωπικά.
Είναι και πιο πάνω συχνότητες από τις κατώτερες αυτών που θέλουν sub.
Αυτά που λέμε δεν αφορούν μόνο ένα είδος μουσικής.
Βάλε επίσης και την τούμπα και την γκρανκάσα στα προηγούμενα.
Αφού είπαμε τα sub θα παίζουν από τους 50 και κάτω.
Τι δουλειά έχουν στις άλλες συχνότητες;
Εμένα με απασχολεί το είδος μουσικής που ακούω.
Εσείς που ακούτε hip hop με synth που κατεβαίνουν κάτω από τους 50 βάλτε υπογούφερ.
Ούτως ή άλλως δεν υπάρχει ποιότητα μουσικής όταν δεν παίζεις καν μουσική.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.