AUDIOLYTIC
AVClub Fanatic
- 13 August 2010
- 10,757
Αυτο ειναι που λενε ................. ονειρα θερινης νυκτος ?Ποτέ δεν θα νιώσεις την δύναμη και την ουσία ενός live στο σπίτι σου (εξαιρούνται οι ώρες του ....ύπνου...).
Αυτο ειναι που λενε ................. ονειρα θερινης νυκτος ?Ποτέ δεν θα νιώσεις την δύναμη και την ουσία ενός live στο σπίτι σου (εξαιρούνται οι ώρες του ....ύπνου...).
ΑΜΗΝ (2ο και με κεφαλαία). Παίζοντας για χρόνια δίπλα σε ένα Bosendorfer πιάνο ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν άκουσα κάτι σε αναπαραγωγή που έστω να πλησιάζει τον πραγματικό ήχο. Άκουσα ωστόσο συστήματα όπου μπορούσες να διακρίνεις την διαφορά ενός Bosendorfer από ένα Steinway και την προσπάθεια σοβαρών κατασκευαστών - ακροατών να ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΟΥΝ το πραγματικό μουσικό γεγονός με σημαντικότερη εμπειρία μου το άκουσμα ενός πλήρους συστήματος του μακαρίτη Ken Shindo.
Ποτέ δεν θα νιώσεις την δύναμη και την ουσία ενός live στο σπίτι σου (εξαιρούνται οι ώρες του ....ύπνου...). Κανένα σύστημα δεν μπορεί να αναπαράγει την στιγμή και την αμφίδρομη σχέση που αναπτύσσεται ανάμεσα στους μουσικούς και το κοινό. Η δύναμη του live είναι απλά όταν συμβαίνει και μόνο και πρέπει - εάν μπορείς - να είσαι εκεί. Οι Led Zeppelin του καναπέ δεν έχουν συσταθεί ακόμα. Οι πραγματικοί είναι αυτοί
Ας το πω πιο απλά. Ξέχνα το πιάνο χωρίς sub, ξέχνα και τις φωνές χωρίς sub, οι τελευταίες μια και είπες για φυσικό όργανο. Επειδή η φυσική είναι αμείλικτη.
Από πότε το πιάνο και οι φωνές (?!?!?!?) κατεβαίνουν κάτω από τα 50Hz;
Τυρανόσαυρους ακούς να τραγουδάνε σε grand concert πιάνα;
Κάποιοι basso cantante κατέβαιναν κάτω από τα 100hz. Οι περισσότεροι τενόροι πάνε μέχρι εκεί.
Υπάρχουν και κάποιοι oktavists που κατεβαίνουν πιο κάτω αλλά όσους έχω ακούσει έχουν πιο άκαμπτη φωνή και από σκυλάδες.
Σωστα. Μια συστοιχία από 20ιντσα sub στο σαλόνι παρακαλώ.Γιατί να σταματήσουμε εκεί;
Υπάρχει και το εκκλησιαστικό όργανο στο Atlantic City Convention Hall που κατεβαίνει στους 8Hz.
Πρέπει να το προβλέψουμε και αυτό.
Γιατί να σταματήσουμε εκεί;
Υπάρχει και το εκκλησιαστικό όργανο στο Atlantic City Convention Hall που κατεβαίνει στους 8Hz.
Πρέπει να το προβλέψουμε και αυτό.
Τελικά μετά από σχεδόν 1000 post χρειάζονται ή δεν χρειάζονται τα sub;
Ναι αλλα εσυ εχεις υποκατάστατο τα γατιά...Ο καθένας θα πρέπει να μιλήσει για πάρτη του...
Εγώ δεν χρειάζομαι.
Και μη με θεωρήσεις κάτι σαν "bass hater".. το αντίθετο είμαι θα έλεγα.
Αλλά δεν είμαι και "bass junky" να παίρνω αγκαλιά το sub για την δόση μου....
Το γουρ γουρ ειναι παραμορφωση. Τα σκυλια κανουν γουφ γουφΝαι αλλα εσυ εχεις υποκατάστατο τα γατιά...
Αν κάποιος θέλει γουρ γουρ χωρις τις γκρίνιες τι να κάνει? Να πάρει sub!
Το γουρ γουρ ειναι παραμορφωση. Τα σκυλια κανουν γουφ γουφ![]()
Οχι.Τελικά μετά από σχεδόν 1000 post χρειάζονται ή δεν χρειάζονται τα sub;
Για να υπάρξει ενδιαφέρον να διαβάσει το θέμα και κόσμος που δεν ασχολείται με τις συχνότητες μια μια , προτείνω να ανοιχθεί ένα poll με την ερώτηση του θέματος και με 2 απλές απαντήσεις. Ναι-Οχι
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.