Αυτό λοιπόν είναι το ρεζουμέ της συζήτησης.
Ίσως σε ικανοποιήσει sub στον δικάναλο (είπαμε, σε κάποιους μπορεί να μην αρέσει), αλλά για να το δοκιμάσεις πρέπει να ματώσεις οικονομικά.
Πιο συγκεκριμένα, το θέμα είναι κατά πόσο η επεξεργασία σήματος που χρειάζεται για να μπει "σωστά" ένα sub σε ένα δικάναλο, θα επηρεάσει αρνητικά τον ήχο στις υπόλοιπες συχνότητες.

Κάτι που όποιος έχει δώσει πενταψήφια νούμερα για να στήσει το σύστημά του, φυσικά το σκέφτεται σαν υποβάθμιση.
E, sorry, εγώ και να τα είχα, θα απαιτούσα να τα ακούσω πριν τα αγοράσω.
Μόνο σε εμένα ακούγεται περίεργο;
Πολύ σωστά σκέφτεσαι για το ποσό κακό θα κάνει στην ποιότητα του σήματος το DSP..
Δεν σου ακούγεται περίεργο, ορθοί οι προβληματισμοί σου...
Όμως, η προσθήκη DSP και Subs σε ένα 2.0 σύστημα δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση..
Δεν είναι απλά ένα σετ καλώδια ή μια συσκευή που τα δοκιμάζουμε και αν μας κάνει προχωράμε ή όχι..
Η προσθήκη Dsp και Subs θέλει χρόνο, σωστές επιλογές για τον χώρο μας για να βοηθήσουμε τα ηχεία μας να αναπνεύσουν στις χαμηλές με πολύ καλά αποτελέσματα στις χαμηλές για τον χώρο μας, αλλά κάποιες υποχωρήσεις στο υπόλοιπο φάσμα, (χωρίς αυτό να είναι κανόνας).
Το χρήμα είναι το παν, αυτό φυσικά ισχύει και στο άλλο 2.0 χωρίς προσθήκη των ανωτέρω..
Όταν έχουμε ηχεία με 6 η 8 ιντσών μεγάφωνα χαμηλών, και τα ακούμε στα 3 μέτρα απόσταση ακρόασης εκεί θες sub...
Άλλοι γουστάρουν να ακούνε από ένα Full range Μark Audio 4 ιντσών και είναι ευτυχισμένοι με αυτό που ακούν γιατί είναι εντελώς pure... Και λοιπόν; Αυτά τα μεγάφωνα είναι κλανιές, ούτε για mid δεν κάνουν...
Υπάρχουν πάρα πολλά πλεονεκτήματα με το DSP +Subs, όπως και πολλά κατά...
Ζυγίζεις την κατάσταση και η προχωράς ή όχι...
Φροντίδα χώρου που ανέφερες χρειάζεσαι είτε έχεις DSP + Subs, είτε όχι...
Προσωπικά εγώ σύμφωνα με την φτωχή εμπειρία μου, αν είχα ηχεία μικρά σε μέγεθος, θα χρησιμοποιούσα dsp και sub, ας είχα υποχώρηση πιο πάνω στο φάσμα, θα ήταν μικρότερο το κακό γιατί θα ήταν σιδερωμενος ο ήχος, αλλά θα είχα αλλά πλεονεκτήματα...
Όσο μεγαλύτερα και με μεγάλες μονάδες ηχεία έχουμε, ανεβάζουμε και τις απαιτήσεις..
Εκεί θες όντως πολύ χρήμα..
Είναι πάρα πολλοί οι παράμετροι για τα υπέρ και τα κατά, εμείς οι Hiend τύποι

χτυπιομαστε για την μόλυνση στο σήμα από την προσθήκη Dsp στο σύστημα, και δεν λέμε μια, πόσο καταστροφή κάνει στα μεγάφωνα μας ένα παθητικό κύκλωμα διαχωρισμού συχνοτήτων...
Τι ψάχνετε να βρείτε...