Subwoofer ή όχι ;; Ιδού η απορία !

@Pleo δεν είναι αντιδεοντολογικό να πεις ότι σε εκείνο το κατάστημα έχουν στήσει σωστά ένα trinnov.
Και εγώ λέω ότι έχω ακούσει τα μεγάλα Kef καλύτερα στην Heaven από ότι στην ίδια την αντιπροσωπεία.
Λες να στεναχωρηθεί η αντιπροσωπεία για αυτό που λέω;
Ένα μαγαζί έχει περισσότερες επιλογές σε μηχανήματα για να στήσει ένα demo από ότι η αντιπροσωπεία που δεσμεύεται στα δικά της μηχανήματα.

Εγώ βλέπω 3 πιθανά σημεία, με αυτό που μου κάνει "click" να είναι η Exclusive Audio (λόγω της παραπάνω συνθήκης).
Πιστεύεις ότι το έχουν στήσει σωστά; Αξίζει να πάμε να το ακούσουμε;

Παίρνεις τηλέφωνο στην εκάστοτε αντιπροσωπεία και τους ρωτάς που μπορείς να ακροαστείς (sic) το τάδε ή το δείνα πράγμα. Θα σε καθοδηγήσουν αναλόγως περιοχής εάν υπάρχει η δυνατότητα.
Σε περίπτωση που ενδιαφέρεσαι σοβαρά, και όχι να ενδιαφέρεσαι να ακούσεις για να σχηματίσεις μια άποψη την οποία και θα κρατήσεις για σένα, γίνεται μέχρι και ραντεβού σε ειδικό πλέον χώρο.

Το καλύτερο είναι αυτό.

Ετοίμασε μια πρόταση ολοκληρωμένη και αναλόγως αντιπροσώπου θα λάβεις απάντηση. Γιατί όλα εξαρτώνται από το ποιος έχει τι μεν αλλά και γιατί ποιο λόγο το έχει.

Γιατί; Πόσοι πιστεύεις ότι πήγαν στην Heaven για να αγοράσουν τα Kef meta;
Να κανονίσουν οι συντονιστές μία ακρόαση στην Exclusive audio ή όπου αλλού τους πει η αντιπροσωπεία και να πάμε σαν forum να τα ακούσουμε.
Εδώ γράφτηκαν 80+ σελίδες χωρίς να τα ακούσουμε.
Λες μετά να το κρατήσουμε για τον εαυτό μας;

Γιατί; Πόσοι πιστεύεις ότι πήγαν στην Heaven για να αγοράσουν τα Kef meta;
Να κανονίσουν οι συντονιστές μία ακρόαση στην Exclusive audio ή όπου αλλού τους πει η αντιπροσωπεία και να πάμε σαν forum να τα ακούσουμε.
Εδώ γράφτηκαν 80+ σελίδες χωρίς να τα ακούσουμε.
Λες μετά να το κρατήσουμε για τον εαυτό μας;

Αυτό είναι στην κατηγορία open day/event.

Εμείς συζητάμε για demo ενδιαφερομένου. Δηλαδή το after. Δεν πιστεύω ούτε νομίζω τίποτε.

Αποφάσισε τι θες όμως. Μια ζητάς το ένα, μια το άλλο, μετά ξαναζητάς το πρώτο κ.ο.κ. στο τέλος θα βαρεθείς και θα σου πω να έρθεις εδώ που είμαι να κάνουμε συγκριτικό εκτυπωτών. :LOL:

• Haha
Reactions: Tzimisce
Συγκριτικό εκτυπωτών κάνω με βαριοπούλα άμα θες.
Μηχανήματα του διαβόλου είναι!

Να τα ακούσουμε θέλουμε.
Ας είναι και σε open day/event.

Συγκριτικό εκτυπωτών κάνω με βαριοπούλα άμα θες.
Μηχανήματα του διαβόλου είναι!

Να τα ακούσουμε θέλουμε.
Ας είναι και σε open day/event.

Άρα απλώς θέλεις να πάρεις μια γεύση σωστά; Αυτά τα event είναι για μια πρώτη γνωριμία με το προϊόν. Κατόπιν ο ενδιαφερόμενος κανονίζει προσωπικά την ακρόασή του. Εκεί θα κρίνει τι και πως.

Περίεργο, γιατί αυτό σημαίνει ότι δεν ισχύει το επιχείρημα, δύο ηχεία δύο αυτιά. Ή τουλάχιστον αν ισχύει, τότε θες κι άλλα ηχεία. 😁

Υπάρχουν και ηχεία και subs που εκτός από το να είναι στον τοίχο μέσα, σπατουλαρονται κι όλας, κι έτσι δεν υπάρχει οπτικά ηχείο.
Για να σου λύσω την απορία.
Α, τοσο καλα!
Μιλαμε για χαιεντια του κερατα δηλαδη!

Θέλω να πάρω μία γεύση αλλά και να μπορέσω να κάνω ΑΒΧ, με και χωρίς το DSP να δω τι έχω να χάσω και τι να κερδίσω.

Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να το γράφουμε τόσες φορές.

Αυτό με ραντεβού μόνο. Στα events κυρίως γίνεται παρουσίαση του προϊόντος, όχι τράμπες από το ένα στο άλλο.

Α, τοσο καλα!
Μιλαμε για χαιεντια του κερατα δηλαδη!

Εντάξει, τα συγκεκριμένα που σπατουλάρονται δεν τα λες και Hi End αν και εξαρτάται και τι εννοείς με αυτό και πάλι. Τα άλλα όμως, τα in-wall, έχουν και τέτοια κατηγορία.

Για το πως αποφεύγεις την παντόφλα δεν ρώτησες; Σου απάντησα.

Απαντήθηκε ο τρόπος με τον οποίο ο ενδιαφερόμενος ρωτά γιατί θέλει να πάει να ακούσει. Φαντάζομαι γι' αυτό ρωτάς και όχι «για να δεις» τι εμπειρία έχω εγώ επάνω σε αυτό.

Ρωτάω πολύ απλά γιατί σε 1600+ μηνύματα δεν έχει αναφερθεί ούτε μια πραγματική περίπτωση επιτυχούς ενσωμάτωσης subs, οπότε αρχίζω να πιστεύω ότι δεν υπάρχει καμία τέτοια επιτυχής ενσωμάτωση subs.

Ρωτάω πολύ απλά γιατί σε 1600+ μηνύματα δεν έχει αναφερθεί ούτε μια πραγματική περίπτωση επιτυχούς ενσωμάτωσης subs, οπότε αρχίζω να πιστεύω ότι δεν υπάρχει καμία τέτοια επιτυχής ενσωμάτωση subs.
Με δεδομένο σωστής ενσωμάτωσης δορυφόρων (Main speakers, 2 καναλο σεταπ), και Subs, υπάρχει σωστή και σοβαρή ενσωμάτωση..
Μην ρωτήσεις κόστος, είναι ακριβό σπορ..

Τώρα αν θες να καταλάβεις τι συμβαίνει στο υπόλοιπο φάσμα εκτός από τις 2 πρώτες οκτάβες, σε θέματα συμπίεσης, χροιων, μουσικότητας, stage κλπ, πιστεύω ότι την απάντηση την γνωρίζεις πολύ καλά...
Και άσε να κελαηδούν όσο θέλουν...
(Ξέρεις τι εννοώ)

Επιτυχούς έχουν αναφερθεί. Ιδανικής ή όσο πιο κοντά σε αυτό ψάχνουμε.

Τώρα αν θες να καταλάβεις τι συμβαίνει στο υπόλοιπο φάσμα εκτός από τις 2 πρώτες οκτάβες, σε θέματα συμπίεσης, χροιων, μουσικότητας, stage κλπ, πιστεύω ότι την απάντηση την γνωρίζεις πολύ καλά...
Και άσε να κελαηδούν όσο θέλουν...
(Ξέρεις τι εννοώ)

«Κουρτίνα» ή «κουρτίνες» για αυτά. Έχει απαντηθεί και αυτό.

Φυσικά, μας έχεις έχεις τεκμηριώσει τα πάντα..στην θεωρία... Από πράξεις όμως, κλαφτα...

Ε, δεν φταίω εγώ αν από αυτά που γράφετε φαίνεται τι συνέβη κατά την ακρόαση. Άμα τα έχεις ακούσει στην πράξη και έχεις δει τι κάνουν και πως να μην το κάνουν, ξέρεις και τι έχει ακούσει ο άλλος όταν σου περιγράφει τι άκουσε. Μη νομίζεις, κάνει μπαμ από χιλιόμετρα αυτό.
Ειδικά η μη χρήση κουρτίνας και η κατοπινή φλαταδούρα στο υπόλοιπο φάσμα. Είναι από τις πιο απλές επεμβάσεις για όσους ανησυχουν για αυτά που έγραψες στο προηγούμενο post.

Αν πάντως τα sub είναι να σου δημιουργήσουν αρνητική ψυχολογία, εγώ δεν τα προτείνω ποτέ.

Ε, δεν φταίω εγώ αν από αυτά που γράφετε φαίνεται τι συνέβη κατά την ακρόαση. Άμα τα έχεις ακούσει στην πράξη και έχεις δει τι κάνουν και πως να μην το κάνουν, ξέρεις και τι έχει ακούσει ο άλλος όταν σου περιγράφει τι άκουσε. Μη νομίζεις, κάνει μπαμ από χιλιόμετρα αυτό.

Αν πάντως τα sub είναι να σου δημιουργήσουν αρνητική ψυχολογία, εγώ δεν τα προτείνω ποτέ.
Έχεις κολλήσει στα λόγια που είπα και σε ένα συγκεκριμένο σεταπ..
Θες να σου αναφέρω αλλά 5 σεταπ τουλάχιστον που ήταν μια από τα ίδια;
Και εκεί θα ρίξεις ευθύνες στους ιδιοκτήτες των συστημάτων και θα κατηγορήσεις των επαγγελματία που τα ενσωμάτωσε; Η θα σου φταίνε τα μηχανήματα; (Επεξεργαστής)

Δεν βαρέθηκες να λες τα ίδια και τα ίδια τόσες μέρες;

Μόνο αρνητικό αντίκτυπο κάνεις στον εαυτό σου και στον κλάδο του Audio με αυτά που λες..

Πραγματικά δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο σε εσένα σε αυτό το θρεντ, είναι τοξικό όλο αυτό που γίνεται..

Έχεις κολλήσει στα λόγια που είπα και σε ένα συγκεκριμένο σεταπ..
Θες να σου αναφέρω αλλά 5 σεταπ τουλάχιστον που ήταν μια από τα ίδια;
Και εκεί θα ρίξεις ευθύνες στους ιδιοκτήτες των συστημάτων και θα κατηγορήσεις των επαγγελματία που τα ενσωμάτωσε; Η θα σου φταίνε τα μηχανήματα; (Επεξεργαστής)

Δεν βαρέθηκες να λες τα ίδια και τα ίδια τόσες μέρες;

Μόνο αρνητικό αντίκτυπο κάνεις στον εαυτό σου και στον κλάδο του Audio με αυτά που λες..

Πραγματικά δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο σε εσένα σε αυτό το θρεντ, είναι τοξικό όλο αυτό που γίνεται..

Έγραψες για: θέματα συμπίεσης, χροιων, μουσικότητας, stage κλπ.

Αυτά είναι πιο σίγουρο κι από το ότι ξημερώνει ο ήλιος από την ανατολή, ότι εφαρμόστηκε το EQ και στο φάσμα των ηχείων. Το οποίο φάσμα, μπορεί και να προσδίδει χαρακτηριστικά στα ηχεία. Εάν αυτά τα θέλεις να τα διατηρήσεις αναλλοίωτα, τότε τραβάς κουρτίνες. Δεν τα πειράζεις. Είναι ο πιο σύντομος τρόπος να έχεις ξανά πίσω τον χαρακτήρα των ηχείων που σου «αλλοίωσε» το eq.
Η μόνη ένσταση που έχει γίνει δεκτή επάνω σε αυτό, είναι η περίπτωση επαναψηφιοποίησης του σήματος. Και αυτό αφορά εξωτερικούς επεξεργαστές συνδεμένους αναλογικά, και την περίπτωση αναλογικής πηγής.

Τοξικό είναι μόνο όταν πίνεις το δηλητήριο που πας να ρίξεις... .