Subwoofer ή όχι ;; Ιδού η απορία !

Αν κατέληξες σε Naim, δεν γνωρίζεις τίποτα 😂
Ούτε για πλάκα μην πας σε αυτό τον συνδιασμό!
Μερικές φορές αναρωτιέμαι τι ακούτε ρε παιδιά...

Αν κατέληξες σε Naim, δεν γνωρίζεις τίποτα 😂
Ούτε για πλάκα μην πας σε αυτό τον συνδιασμό!
Μερικές φορές αναρωτιέμαι τι ακούτε ρε παιδιά...
Ο φίλος μου ο οποίος κατέληξε σε Naim είχε πριν, τους δικούς μου Crimson(διενισχυση)καθώς και Chord,Electro,Audia Flight.
Μην κρίνεις εξ' ίδιων τα αλλότρια.

Για το αν παίζουν οι Naim με τα atc δεν είναι θέμα γούστου.
Εγω τη γνώμη μου είπα, εσύ βάλε και hypex.
Στο σπίτι μου θα τον βάλεις; 😂
Απ' ό,τι αποδεικνύεται,είναι θέμα γούστου.Τυγχανει να είναι και γούστο δέκα φίλων και γνωστών όμως και κανενός να μην είναι,είναι του ιδιοκτήτη.
Το κακό είναι όταν το προσωπικό γούστο αναγορεύεται σε απόλυτο γούστο με τα λεφτά των άλλων.

Έχεις 10 φίλους με atc και Naim; 🤔
Περίεργες παρέες κάνεις 😂

Εγώ τη γνώμη μου είπα σύμφωνα με την εμπειρία μου.
Δεν είναι υποχρεωτικό καν να την διαβάσεις

Τι διαφορές έχουν;
Το woofer της ATC θέλει μεγάλη-πολυ μεγαλη ισχύ για να αποδώσει.Οχι όμως λαμπατη ισχύ ακόμη κι αν υπαρχει η απαιτούμενη.Αλλοιωνεται η χροιά του μπάσσου του ηχείου.Αν δεν ισχυε αυτό,η ίδια η ATC θα κατασκευαζε λαμπατους ενισχυτές.

• Haha
Reactions: Tzimisce
Έχεις 10 φίλους με atc και Naim; 🤔
Περίεργες παρέες κάνεις 😂

Εγώ τη γνώμη μου είπα σύμφωνα με την εμπειρία μου.
Δεν είναι υποχρεωτικό καν να την διαβάσεις
Δεν είπες την γνώμη σου.Εκεινο το "απορώ τι ακούτε" δεν είναι γνώμη.Ειναι απολυτοτης.
Ο φίλος μου έχει 10 φίλους και γνωστούς που δεν εχουν ATC και Naim και απολαμβάνουν το δικό του.

Σαφώς απορώ τι ακούτε και βγάζετε τέτοιες μπούρδες για συμπεράσματα.
Καλό είναι να έχουμε ακούσει πέντε πράγματα πριν τα γράψουμε δημόσια

Σαφώς απορώ τι ακούτε και βγάζετε τέτοιες μπούρδες για συμπεράσματα.
Καλό είναι να έχουμε ακούσει πέντε πράγματα πριν τα γράψουμε δημόσια
Δεν έχεις καταλάβει κάτι.Αυτο που δεν έπαιξε στο συστημα σου ή στα συστήματα άλλων δε σημαίνει απαραιτητως πως δεν θα παίξει στα συστήματα των πάντων.
Εδώ σταματά το γούστο και ξεκινα η γνώση που παρέχουν οι κατασκευαστριες εταιριες.Την γνώση την εσπειρανε κι όσοι προλαβαν πήρανε.

Επομένως βάζεις sub και παύεις να ασχολείσαι με το ποιος μπορεί να οδηγήσει τι και αφήνεις το ηχόχρωμα του συνδυασμού ενισχυτή και ηχείου που σου αρέσει να δουλέψει απροβλημάτιστα από θέματα οδήγησης.

Για να το γυρίσουμε στο θέμα του νήματος.

Επομένως βάζεις sub και παύεις να ασχολείσαι με το ποιος μπορεί να οδηγήσει τι και αφήνεις το ηχόχρωμα του συνδυασμού ενισχυτή και ηχείου που σου αρέσει να δουλέψει απροβλημάτιστα από θέματα οδήγησης.

Για να το γυρίσουμε στο θέμα του νήματος.
Σ' ευχαριστώ όμως θ' αλλάξω ηχεία.Κανε μου καλή τιμή για ν' αλλάξω και το T8 παίρνοντας το T10.

κλασσικά συνοδεύουν focal με naim με την τελευταία να έχει εξαγοραστεί από την πρώτη . Δεν έχω ακούσει ποτέ naim αλλά αν έχει τη ρυθμικότητα που φημίζεται θα μου αρέσει γιατί αυτό το χαρακτηριστικό μου αρέσει και στον Roksan. Η αίσθηση ότι το σύστημα δεν παίζει μηχανικά και ξερά αλλά έχει ενέργεια και γρήγορη ροή.

Σ' ευχαριστώ όμως θ' αλλάξω ηχεία.Κανε μου καλή τιμή για ν' αλλάξω και το T8 παίρνοντας το T10.

Εγώ και να ήθελα, δεν μπορώ να κάνω καμία τιμή. Θα απευθυνθείς στο κατάστημα που συνεργάζεσαι, όταν θα είναι διαθέσιμο.

Ηχεία θα αλλάξεις, subwoofer θα πάρεις;

Δεν είπες την γνώμη σου.Εκεινο το "απορώ τι ακούτε" δεν είναι γνώμη.Ειναι απολυτοτης.
Ο φίλος μου έχει 10 φίλους και γνωστούς που δεν εχουν ATC και Naim και απολαμβάνουν το δικό του.
Εσύ το απολαμβάνεις;

Εσύ το απολαμβάνεις;
Είμαι ένας από τους δέκα άρα ναι.
Εγώ και να ήθελα, δεν μπορώ να κάνω καμία τιμή. Θα απευθυνθείς στο κατάστημα που συνεργάζεσαι, όταν θα είναι διαθέσιμο.

Ηχεία θα αλλάξεις, subwoofer θα πάρεις;
Θα κάνεις καλύτερη τιμή χονδρικής στο συνεργαζόμενο κατάστημα κι έτσι θα ωφεληθω κι εγώ.
Όχι.