ilias
Supreme Member
O Benq 5000 ειναι πολυ καλος σε contrast, φωτεινοτητα, ευκρινεια αλλα εμενα δε μου αρεσει η εικονα του. .
Tι ακριβώς σε "ενοχλεί" στην εικόνα του 5000?
O Benq 5000 ειναι πολυ καλος σε contrast, φωτεινοτητα, ευκρινεια αλλα εμενα δε μου αρεσει η εικονα του. .
Tι ακριβώς σε "ενοχλεί" στην εικόνα του 5000?
Αυτο που εννοω ειναι οτι οι βαθμολογιες εχουν σχεση με την τιμη του προιοντος. Οσο πιο ακριβο, τοσο ψηλοτερες. Αστειευτηκα με τον αλγοριθμο.Καμία σχέση.
Μιλάμε για καθαρούς δείκτες απόδοσης / τομέα και όχι δείκτη απόδοσης / τιμή.
Βρασιμο. Sorry για το off topic.Tι ακριβώς σε "ενοχλεί" στην εικόνα του 5000?
Αν δεν υπηρχε το θεμα πτωσης της λαμπας και τιμης αντικαταστασης θα το εκανα.Το σημαντικο ειναι να αγοραζουμε προβολεα αναλογως των γουστων μας...
Ισως θα πρεπει να ψαχθεις για κανενα μεταχειρισμενο 100ρη..
Ο Κωστας εχει κεφια...Ο sony 200 ειναι η βελτιωση του Ruby....
Ειναι σε ολα καλυτερος αρκετα.....
Αρα ειναι αυτο που ζητας.....
Θα ελεγα οτι ειναι οτι ποιο καλο στην εικονα για εναν που δεν ψαχνετε με τα της εικονας προβληματα...γινετε απο απλος προβολεας εως τελειως 3d προβολεας....και φυσικα ειναι ενα μηχανακι με αριστη ποιοτητα κατασκευεις.
Ενας λοιπον που δεν ψαχνετε....τον αγοραζει με την μια...
Και οπως ειπε ο Τακης...
Αν δεν υπηρχε το θεμα πτωσης της λαμπας και τιμης αντικαταστασης θα το εκανα.
Ε τώρα με μπέρδεψες...
Δηλαδή ξεπερνά τον HD-1 που θα ικανοποιήσει το 95% των καταναλωτών???![]()
Και βεβαια Κωστη....
Που ειναι το μπερδεμα...!!!!!
Ειναι σαφως καλυτερος στο ματι ο sony....
Απο την εμεπειρια μου,κρινω,οτι ποιο πολυ θα αρεσε στον κοσμο ο sony..
Απλα τα λεφτα ειναι που δεν τον αγοραζουν....
Εαν ειχαν ιδια τιμη η παραπλησια θα εβλεπες αν θα πουλαγε η jvc....
Και αυτό γιατί ο Sony θέλει δουλειά για να παίξει.
Κώστα συγνώμη αλλά μου φαίνεται ότι είσαι εκτός...
Αν είχαμε τη δυνατότητα να παρακολουθήσουμε τον Sony δίπλα - δίπλα με τον JVC, με ρύθμιση brightness, contrast & color saturation, δεν θα υπήρχε περίπτωση κανένας να διαλέξει τον Sony.
Ενώ ο Jvc από την άλλη, από την αρχή, όπως άλλωστε το έχεις δηλώσει και εσύ, δίνει εντυπωσιακά, πουσαρισμένα, χρώματα που προσελκύουν το μάτι και native on/off contrast που 'βγάζει' μάτια.
Επομένως, ακόμα και στην ίδια τιμή, υπό αυτές τις συνθήκες, δεν νομίζω να τίθεται θέμα επιλογής...
Γιατι ειναι εκτος ?
Για την συγκριση των 2 προβολικων δεν μιλαμε ?
Αν είχαμε τη δυνατότητα να παρακολουθήσουμε τον Sony δίπλα - δίπλα με τον JVC, με ρύθμιση brightness, contrast & color saturation, δεν θα υπήρχε περίπτωση κανένας να διαλέξει τον Sony.
Μωρε ματια βγαζει .... αλλα οταν ο αλλος δει ποιο σωστα χρωματα με την ιδια αντιθεση και ποιο 3D εικονα,θα αλλαξει γνωμη..Ενώ ο Jvc από την άλλη, από την αρχή, όπως άλλωστε το έχεις δηλώσει και εσύ, δίνει εντυπωσιακά, πουσαρισμένα, χρώματα που προσελκύουν το μάτι και native on/off contrast που 'βγάζει' μάτια.
Επομένως, ακόμα και στην ίδια τιμή, υπό αυτές τις συνθήκες, δεν νομίζω να τίθεται θέμα επιλογής...
Παντως απο τα γραπτα του Μανωλη που στηνει και ρυθμιζει γραφει οτι το gamma του jvchd1 καθε λιγο και λιγακι δειχνει κουκουρουκου φτανοντας το 1.6
Για ποιες ρυθμισεις μιλας....!!!!!
Θα γυρισουμε παλι στα παλια ...οπως με τους CRT που καθε ενα-δυο εργα ηθελε ρυθμιση η συγκλιση και δεν ξερω και εγω τι αλλο....!!!!!
..
Με τη διαφορα οτι στο ρουμπι και στον 200 μπορεις να το ρυθμισεις και να το φερεις....
...και στον 100ρη (jvc)..Για τον HD-1 θες "εξωτερικη" βοηθεια, αλλα ειναι ετσι και αλλιως αρκετα φθηνοτερος και απο τους δύο..
Ο Μανωλης ειχε παρατηρησει την διαφοροποιηση στο gamma με την παροδο του χρονου οχι μονο στον JVC αλλα και στον Ruby. Επομενως πιθανοτατα ισχυει το ιδιο και για τον 200ρη. Αλλα αφου πλεον υπαρχουν τα εργαλεια για να το διορθωσουμε, τι χωλοσκας! Ετσι και αλλιως, οποιον προβολεα και αν εχεις, αν θες να εισαι σωστος σε ολα, πρεπει να τον καλιμπραρεις καθε 200 περιπου ωρες!
Με τη διαφορα οτι στο ρουμπι και στον 200 μπορεις να το ρυθμισεις και να το φερεις....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.