Οι πολλές μπαταρίες έχουν το πρόβλημα της επαναφόρτισης.
Βλάση, δοκίμασες την xt2 με το grip; Βοηθάει αρκετά στο κράτημα. Αυτό πάλι της xt1 πολύ λίγο.
Στάλθηκε από το ASUS_Z00AD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σε ταξίδι ή σαββατοκύριακο είναι. Ή όταν δεν υπάρχουν πολλές πρίζες. Πσκ γύρος Πηλίου το είδα λαιβ. Σπάνια ίσως αλλά μπορεί να γίνει.Δεν είναι πρόβλημα η φόρτιση. Δεν γίνεται σε παραγωγικό χρόνο για εμάς τους ερασιτέχνες. Αλίμονο.
Υπάρχουν και τα battery packs, τα dual chargers τα multi charger και χαμηλό κόστος.
Μπαίνεις εδώ : https://nikonpc.com/
και φτιάχνεις το Jpeg των ονείρων σου.
Ακριβώς. Για αυτό το λόγο για εμένα αυτή τη στιγμή η νικον έχει το καλύτερο jpeg.
Αν υπάρχουν και άλλες μηχανές που να επιτρέπουν το ίδιο στον ίδιο βαθμό ενημερώστε μας.
Το θεωρώ πολύ σημαντικό
Αυτα τα προφιλ μπορουν να εφαρμοστουν αργοτερα κ σε καποιο raw ή ειναι μονο για in camera εφαρμογη;
Για όσους αναφέρονται στα έτοιμα JPEG ακόμα της Fuji...
1) ως κάτοχος της μικρής x70 που είναι τής γενιάς x100s έχω να πω ότι το jpeg είναι μέτριο ειδικά στα σκοτεινά.
2) οι καλές νικον επιτρέπουν να ανεβάσεις δικό σου προφίλ για jpeg. Μιλάμε για πλήρες customization που μπορεί να σου λύσει τα χέρια
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.