μα και να ΘΕΛΕΤΕ δεν πρόκειται να δείτε καμία διαφορά στην εικονα!!
Θελετε να τα πάρουμε ενα ενα?! ΟΚ
ας δούμε τι πρέπει να κάνει το καλώδιο ώστε να δούμε διαφορές μεταξύ τους!
brightness : πρέπει να γίνουν αλλαγές στις τιμές του ψηφιακού σήματος καθώς και να δωθούν οι σωστές τιμές στα signatures του BCH ώστε να ΜΗΝ διορθωθούν από τον αλγόριθμο.
contrast : πρέπει να γίνουν αλλαγές στις τιμές του ψηφιακού σήματος καθώς και να δωθούν οι σωστές τιμές στα signatures του BCH ώστε να ΜΗΝ διορθωθούν από τον αλγόριθμο.
sharpness : πρέπει να γίνουν αλλαγές στις τιμές του ψηφιακού σήματος καθώς και να δωθούν οι σωστές τιμές στα signatures του BCH ώστε να ΜΗΝ διορθωθούν από τον αλγόριθμο.
gamma : πρέπει να γίνουν αλλαγές στις τιμές του ψηφιακού σήματος καθώς και να δωθούν οι σωστές τιμές στα signatures του BCH ώστε να ΜΗΝ διορθωθούν από τον αλγόριθμο.
noise : Εαν το καλώδιο "μπάζει" θόρυβο και το bitstream δέν δύναται πλέον να διορθωθεί από τον αλγόρθιμο BCH ,τότε ή δεν θα συγχρονίζει καθόλου ή θα έχουμε διακοπές.
ωχ ...για κοίτα...τελικά έχουμε ενα ψηφιακό σήμα με error correction...
3 ατομα που ο ενας δεν ηξερε τον αλλο
το πιο περιεργο ειναι οτι πολλοι απο τους τυφλους σιωπηλα αγορασαν και αυτοι καλωδια και power conditioner
γιατι αραγε?
Εχμ.. Χρήση BCH γίνεται μόνο στα data packets, όχι στο ίδιο το video content.
Οπότε, έχουμε error correction στα data που μεταφέρονται (DDC κτλ) αλλά όχι στο σήμα video.
Όχι ότι παίζει κανέναν ιδιαίτερο ρόλο.. Όταν υπάρχουν errors στο σήμα το καταλαβαίνει αμέσως το γυμνό μάτι, λόγω των artifacts (sparklies) ή του ξεκλειδώματος.
Αλλά όχι επειδή "ξεπλένεται το μπλε".
Όποιος δεν με πιστεύει, ας διαβάσει το spec sheet του HDMI το οποίο είναι σαφέστατο (παρ. 5.2.3 σελ. 60 για data, παρ. 5.4.4 σελ. 81 για video).
οσο για το τι ειχε γινει σε αλλο φορουμ ψαχτο λιγο
και δες τι ειχε γινει
ενας απο τους τυφλους εγινε εισαγωγεας καλωδιων και φιλτρων
αραγε γιατι?
Δες και τον σεπτεμβρη που ειχα καμποσα καλωδια για δοκιμη και κανενας δεν ηρθε καν να δει τι χρωμα ηταν.
Τελος οποιος βλεπει και αντεχει η τσεπη του αγοραζει
οποιος δεν βλεπει κανει οτι θελει
Εγω ζω στο ψαξιμο 22 + χρονια και δεν προσπαθω να πεισω κανενα
οποιος παλι εχει διαθεση να μου αποδειξη το τι βλεπει εδω ειμαι
τελος δες στο #35 που με προσκαλεσε ο τακης αλλα δεν ορισε το που και ποτε
και δες το 72 που μαζευτηκατε χτες βραδυ χωρις να μα ειμαι παρων
αν αυτο το θεωρεις προσκληση παιζεις με την νοημοσυνη καποιου
και αυτος δεν ειμαι εγω
μιας και ολα αυτα τα διαβαζουν και αλλοι και καταλαβαινουν αν τελικα ημουν καλεσμενος
στην πραξη η γενικως καλεσμενος
Μπράβο παιδιά για το δοκιμαστικό!
Δε θέλω να ακουστώ γκρινιάρης, εντελώς καλοπροαίρετα θα πω οτι καλό θα ήταν να γινόταν παράλληλα μια δοκιμή με χρήση ακόμα φθηνότερων καλωδίων, όπως αυτο το clicktronic που έχουμε αρκετοί εδω μέσα πιστεύω. Εγώ έχω 2 μάλιστα, 1 DVI-HDMI 10μετρο, κι ενα HDMI-HDMI 15μετρο.
Αν ενα καλώδιο των 420 ευρώ, δείχνει το ίδιο όσο αυτό των 150, γιατί να μην το πάμε παραπέρα, συγκρίνοντας και των 65?
Και πάλι μπράβο για τη δοκιμή που κάνατε (ελπίζω να είστε οφθαλμολογικά ελεγμένοι ε?)
well
δειξε μου που με ειχε καλεσει και ειπα οχι
μαλλον u do not copy
δεν αμφεβαλα για κανενα απλα αν δεν ειμαι μπροστα σε κατι δεν μπορω να το κρινω
δεν ειπα οτι δεν μπορει να μην ειδαν κατι απλα εγω δεν ημουν εκει
και απο τι στιγμη ου δεν ημουν τι να πω
ναι ηταν ετσι ή δεν ηταν
δεν αποκλειω στο συγκεκριμενω τεστ να μην ειδαν κατι
αν λεω αν ημουν εκει και δεν εβλεπα η εβλεπα και εγω ολα θα ηταν διαφορετικα
παλι αν θελει καποιος να κανουμε δοκιμη κανονιζω να δανειστω εγω οποιο καλωδιο θελουν
και το κανουμε οπου θελουν εντος νομου και οποτε θελουν
ξαναλεω δεν με καλεσε κανεις καπου
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.