Re: Απάντηση: Συμβατότητες Digea με εξοπλισμό που κυκλοφορεί
Εχω ρωτήσει και εγώ σε άλλο thread (Δέκτες mpeg-4), αλλά δεν έχω πάρει απάντηση.
Στις προδιαγραφές του "Sagem ITA D81 HD" πάντως, αναφέρεται σαν MPEG4 (H.264), αλλά αυτό δε λέει τίποτα γιατί αφ' ενός, μπορεί αυτός που δίνει η On να είναι κάποια (custom) παραλλαγή του και αφετέρου, βλέπεις τι γίνεται και με τις Mpeg-4 τηλεοράσεις...
Οπότε, αναμονή να έρθει το σήμα.
Γεια σας. Εχω κάνει την ερώτηση στο παρελθόν αλλά δεν υπήρχε... ειδική απάντηση, παρά μόνο γενική και αόριστη.
Η ερώτηση είναι: «Για εμάς που είμαστε συνδρομητές της ON TELECOMS και έχουμε τον αποκωδικοποιήτη της εταιρείας, ο οποίος πιάνει τα ψηφιακά της ΕΡΤ, ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ MPEG-2 ή MPEG-4 (δε φωνάζω, έμφαση δίνω); Θα πιάνουμε και τα κανάλια της DIGEA ή όχι και θα χρειαστεί να αγοράσουμε -ΚΑΙ ΑΛΛΟ- αποκωδικοποιητή;»
Εχω ρωτήσει και εγώ σε άλλο thread (Δέκτες mpeg-4), αλλά δεν έχω πάρει απάντηση.
Στις προδιαγραφές του "Sagem ITA D81 HD" πάντως, αναφέρεται σαν MPEG4 (H.264), αλλά αυτό δε λέει τίποτα γιατί αφ' ενός, μπορεί αυτός που δίνει η On να είναι κάποια (custom) παραλλαγή του και αφετέρου, βλέπεις τι γίνεται και με τις Mpeg-4 τηλεοράσεις...
Οπότε, αναμονή να έρθει το σήμα.