Κύριοι ίσως δεν διατύπωσα σωστά το ερώτημα μου αλλά μην μου βάζετε κ λόγια που δεν είπα, δεν μίλησα για 720p προβολικά, ούτε διαμαρτυρήθηκα γιατί δεν παίξαμε SD υλικό, μίλησα γι αυτά του συγκριτικού μόνο κ λέω μήπως, θέτω ερώτημα, παίζουν καλύτερα τα δυο προβολικά που έχουν λιγότερη ευκρίνεια (κατά γενική παραδοχή)σε SD υλικό απ ότι ο BENQ κ ο SANYO? K μην μου πείτε ότι σε 1-2 χρόνια από τώρα ότι το maximum των θεάσεων σας δεν θα αναφέρεται σε SD υλικό γιατί θα τρελαθώ εγώ. Θυμηθείτε την μετάβαση από video σε dvd πόσο καιρό κράτησε. όταν φτάσει ο καιρός που θα πηγαίνουμε στο Video Club και το 70% έστω των ταινιών θα είναι BD αυτά τα μηχανάκια θα έχουν αποσυρθεί, οπότε είναι άτοπο να μιλάμε γενικά για αξία μεταπώλησης , αυτής της κατηγορίας των προβολικών. Άρα πιστεύω ότι ε´ναι μια πολύ σημαντική παράμετρος η αξιολόγηση των προβολικών σε SD θεάσεις την δεδομένη χρονική στιγμή. Και αν είναι φίλε geodengr να αγοράσουμε καλό DVD Upscaler (που θες πάνω από 2000 για να πάρεις καλό) για να έχουμε καλές SD θεάσεις, δεν θα μιλάγαμε καν για τους προβολής αυτής της κατηγορίας τιμής.