...
ankoxen σε συνεννόηση με τους τεχνικούς ίσως βγάλεις άκρη...
Μα το ειπα στο τηλεφωνο εξαρχης οτι εχω 80αρι πιατο κ θελω συνεγκατΣταση κ θα καλυψω την διαφορα αμοιβης εγω. μαλλον θα του πω να αφησει τα πραγματα και να φυγει.
Με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο.Επισήμως η νοβα δεν θα θέλει συνεγκατάσταση και μαλιστα παράκεντρη ενω πληρώνη τον εγκαταστάτη και δίνει πλεον 80αρια κάτοπτρα.
Αν μετά υπάρξουν παράπονα για μη σωστή λήψη τι θα γίνει.
Στο καλώδιο που κατεβαίνει θα βάλεις ένα διακόπτη προτεραιότητας.Στη θέση priority θα συνδέσεις τον δέκτη του εμπορίου και στην άλλη θέση τον δέκτη του ΟΤΕ.Όταν ο δέκτης του εμπορίου είναι ανοιχτός θα βλέπεις εικόνα από αυτόν.Όταν είναι κλειστός,θα βλέπεις από τον δέκτη του ΟΤΕ.Μόνο ταυτόχρονα δεν γίνεται να έχεις εικόνα και στους δύο δέκτες.Θα βλέπεις εναλλακτικά με τον τρόπο που σου είπα.
Και βέβαια θα πρέπει να έχεις κάνει και την κατάλληλη ρύθμιση από το μενού των 2 δεκτών για diseqc.
hdanca σε ευχαριστω πολυ...καλα το καταλαβες μονος μου θα το κανω και δεν θελω να πειραξω το κεντραρισμα στο Hotbird που ειναι 100%,
θα ειθελα να μου προτεινεις ενα πολυ καλο slim lnb για τον EuroBird 9 και μια καλη βαση (η βαση πρεπει να κανει κουρμπα η να ειναι ευθεια)και αν πρεπει το lnb του οτε να ειναι καθετο η χρειαζεται λιγο στριψιμο οπως της nοvas.
δεν με ενδιαφερει το κοστος αρκει να ειναι καλα.....σε ευχαριστω ξανα...![]()
Όταν λέμε κλειστός, εννοούμε από το χειριστήριο. Τώρα, για το σε ποιους δέκτες να βάλεις διακόπτη προτεραιότητας δεν μπορώ να σου απαντήσω. Αυτό εσύ θα το επιλέξεις. Αν βέβαια τον θέλεις για χρήση ΟΤΕ-NOVA,δεν θα σου δουλέψει. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να βάλεις spaun 0/12 volt.Αν τον θέλεις για χρήση dreambox με έναν εκ των kaon ή pace,θα πρέπει να βάλεις στη θέση priority τον dreambox.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.