Γιάννης Χατζηγεωργίου
AVClub Fanatic
- 19 June 2006
- 35,670
Απάντηση: Re: Απάντηση: Συνέπειες από την απαγόρευση του καπνίσματος...!!!
Κώστα, μάλλον μιλάς για το άρθρο 16 του 3304 το οποίο ορίζει τα εξής:
Όποιος παραβιάζει την κατά τον παρόντα νόμο απαγόρευση της διακριτικής μεταχείρισης για λόγους εθνοτικής ή φυλετικής καταγωγής ή θρησκευτικών ή άλλων πεποιθήσεων, αναπηρίας, ηλικίας ή γενετήσιου προσανατολισμού, κατά την συναλλακτική διάθεση αγαθών ή προσφορά υπηρεσιών στο κοινό, τιμωρείται....
Για πες μου πως θα τα αποδείξει ο Εισαγγελέας αυτά?? Ιδίως αν ο ιδιοκτήτης επικαλεστεί ένα-δυο συμβάντα που έλαβαν χώρα στο κατάστημά του και έχρηζαν προστασίας για να μην επαναληφθούν??
Αυτό δεν εμπίπτει στην νομοθεσία περί "άρνησης παροχής υπηρεσιών"? Κάτι το οποίο σαφώς απαγορεύεται και τιμωρείται?
Και επειδή συμπτωματικά κατά το παρελθόν έτυχε να είμαι παρών σε μία-δυο περιπτώσεις όπου αυτός που του απαγόρευσαν την είσοδο κάλεσε την αστυνομία, ο πορτιέρης κατέληγε στο αυτόφωρο.
Κώστα, μάλλον μιλάς για το άρθρο 16 του 3304 το οποίο ορίζει τα εξής:
Όποιος παραβιάζει την κατά τον παρόντα νόμο απαγόρευση της διακριτικής μεταχείρισης για λόγους εθνοτικής ή φυλετικής καταγωγής ή θρησκευτικών ή άλλων πεποιθήσεων, αναπηρίας, ηλικίας ή γενετήσιου προσανατολισμού, κατά την συναλλακτική διάθεση αγαθών ή προσφορά υπηρεσιών στο κοινό, τιμωρείται....
Για πες μου πως θα τα αποδείξει ο Εισαγγελέας αυτά?? Ιδίως αν ο ιδιοκτήτης επικαλεστεί ένα-δυο συμβάντα που έλαβαν χώρα στο κατάστημά του και έχρηζαν προστασίας για να μην επαναληφθούν??