janpap08
AVClub Addicted Member
Έλα ντε....βασικά ρώτησα γτ οι θεωρητικές ταχύτητες στο n είναι 600Mbit/s άρα μεγαλύτερες.Οπότε γτ να έχω ένα επιπλέον καλώδιο...???
Για πιό λόγο? Είναι υπέρ αρκετές οι παραπάνω ταχύτητες για αναπαραγωγή 1080p από το δίκτυο. Επίσης δεν έχω βρει κανένα N mode setup που να μου έδωσε απρόσκοπτα 1080p σήμα και έχω δοκιμάσει αρκετούς συνδιασμούς σε hardware.
αν είναι torrents η χρήση τότε να έχεις υπόψη σου ότι οι δίσκοι δουλεύουν συνέχεια με τις εγγραφές και τα διαβάσματα που κάνουν.
Πάλι καλα που δεν το έκαψες κιόλας!Εντάξει τη πατάτα την είχα κάνει εγώ. Είχα βάλει το NAS σε ένα συρτάρι. Δε παίζει το σενάριο αυτό, δυστυχώς για τη γυναίκα. Από τη στιγμή που το έβαλα σε ανοιχτό χωρο οι δίσκοι παίζουν στους 33-37C και 27-29 όταν είναι σε hybernation
Εντάξει τη πατάτα την είχα κάνει εγώ. Είχα βάλει το NAS σε ένα συρτάρι. Δε παίζει το σενάριο αυτό, δυστυχώς για τη γυναίκα. Από τη στιγμή που το έβαλα σε ανοιχτό χωρο οι δίσκοι παίζουν στους 33-37C και 27-29 όταν είναι σε hybernation
LOL
μαγκας παντως που παραδεχτηκες την πατατα σου. Οι πιο πολλοι θα σφυριζαν ανεμελα .
Παντως οσο παει θα αντιμετωπιζουν πιο πολλοι τετοια θεματα καθως τα nas κ τα htpc χρησιμοποιουνται οπως τα vcr, ραδιοφωνα κ οι τηλεορασεις οπου νομιζουμε οτι λογω της απλοτητας χειρισμου δεν θελουν κ καμμια ειδικη αντιμετωπιση.
Και στη δικη μου es6800 κανονικοτατα...
Με τον default dlna server του synology είδες εξωτερικούς υπότιτλους srt; Μήπως έκανες εγκατάσταση κάποιον άλλο dlna server;Ακριβώς...το μόνο που πρέπει να κάνω είναι να δώσω την ίδια ονομασία και στα δύο αρχεία και να τα βάλω στον ίδιο φάκελο...
Βέβαια η δική μου είναι samsung (κάπου επάνω αναφέρθηκε μία samsung,γι'αυτό και συμπλήρωσα και στην δική μου κανονικότατα αλλά προφανώς κάποιος άλλαξε το μήνυμα του).
πρέπει ο player της τηλεόρασης να υποστηρίζει εξ υπότιτλους μέσω DLNA. Οι τηλεοράσεις της samsung το κάνουν. Μάλλον οι pany όχι από ότι φαίνεται.Με τον default dlna server του synology είδες εξωτερικούς υπότιτλους srt; Μήπως έκανες εγκατάσταση κάποιον άλλο dlna server;
Στην δική μου st50 με το synology είχα τα εξής προβληματα.
1) Δεν παιζει ήχο HD απο bluray rip ούτε κάνει downmix σε DTS 5.1 core.
2) Δεν παιζει εξωτερικούς υπότιτλους ούτε σε Mkv ούτε φυσικα σε m2ts.
Στα Mkv όμως τα οποία έχουν embedded υπότιτλους τους βλέπει κανονικά..
Υπάρχει κάποια λύση; Τουλάχιστον για τους external srt..
ή είναι limitation του media player της pany st50 (και δεν λυνεται) ή αδυναμία του synology dlna server (που ίσως υπάρχει λύση)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.