Συν ότι τα Mac είναι εντελώς αθόρυβα. Δεν ακούγονται σαν φορτηγά όπως τα PC.
Μάλλον δεν έχεις ακούσει κανένα σοβαρό PC.. σίγουρα όχι κάποιο αντίστοιχου κόστους με κάποιο Mac.
Συν ότι τα Mac είναι εντελώς αθόρυβα. Δεν ακούγονται σαν φορτηγά όπως τα PC.
ΥΓ. το έγραψα και κάπου παραπάνω, δεν γνωρίζω τράπεζα που να παίρνει μηχανήματα και να τα συναρμολογεί μόνη της, δεν νομίζω να μην έχουν την τεχνογνωσία ή να θέλουν να πετάνε τα λεφτά τους σε επώνυμα.
Μάλλον δεν έχεις ακούσει κανένα σοβαρό PC.. σίγουρα όχι κάποιο αντίστοιχου κόστους με κάποιο Mac.
=
ΥΓ: Δε ξέρω καμία τράπεζα που να αγόρασε Mac.
Επίσης, ότι νέο βγάζει η intel πρώτα το δίνει στα νέα apple κ μετά στους υπόλοιπους υπολογιστές.
Επίσης, ότι νέο βγάζει η intel πρώτα το δίνει στα νέα apple κ μετά στους υπόλοιπους υπολογιστές.
E ντάξει... μιλάς για φήμες, εξάλλου κι εδώ τον περιμένουν αλλά δεν αναφέρουν πουθενά τη λέξη mac...
Μιας και το αναφέραμε.... 130W κατανάλωση για επεξεργαστή?? OMG
Φίλε μου, οι φήμες περί mac κατά 90% επιβεβαιώνονται μετά από λίγο καιρό. :a0210:
εγω τον κερατα τον Ποντιο που ανοιξε το θεμα θα τον πετυχω στην πιτα μας και θα τον κανω κουδουνι...μ αρεσει που κανει το μαγκα και εχει iphone και ειναι και κρυφοΟλυμπιακος
Παλι επιμενετε σε κατι που δεν εχει νοημα ....
Χεστηκα αν εχει τη τελευταια καρτα γραφικων με 128 gb ram και ισχυς οσο ενα super computer !!!
Aφου αχρηστη μου ειναι στο 99% των περιπτωσεων (εκτος απο παιχνιδια).
Στο macbook pro , τριετιας και βαλε, με τη παμπαλαια για σας 8600 , εγω κανω τη δουλεια μου, πιο γρηγορα και αποδοτικα , απο οποιοδηποτε pc φετινο και το σωστο software.
Εσεις κυνηγατε benchmarks ... εμεις απλα κανουμε τη δουλεια μας !
ειναι στο νημα ο Τασος ο Οικονομου...δεν μασαει τα λογια του και εχει περασει απο Mac σε Pc απο PC σε Mac αρκετες φορες
Τασο για πες μας
Τι εννοεις ειδικης σχεδιασης?Μπορεί οι επεξεργαστές των mac να είναι πια intel, ΑΛΛΑ οι μητρικές είναι σχεδίασης ειδικά για την apple, παρόλο που χρησιμοποιούν ολοκληρωμένα κοινά με τα pc.
Πχ οι intel core i5 που εχουν βγει για φορητους και ειναι πολυ μεγαλο βημα μπροστα ως προς τις επιδοσεις ακομα να μπουν σε apple, ενω εχουν μπει σχεδον σε ολους τους κατασκευαστες..Επίσης, ότι νέο βγάζει η intel πρώτα το δίνει στα νέα apple κ μετά στους υπόλοιπους υπολογιστές.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.