Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Ξανατσέκαρέ το αν δεν είσαι σε μεγάλη κλίμακα

Ορίστε σκανάρισμα του εκκαθαριστικού λογαριασμού μου. ΟΚ έχω 924 (έκαψε πολύ το μπρίκι :p) οπότε πάω στη δέυτερη κλίμακα, αλλά και πάλι βγαίνει 0,171 επί αυτής της κλίμακας. Και με τις μειώσεις που έκανα θα είμαι σίγουρα στην κάτω.

View attachment 101545

98,4 το τελικό, συν 53,55 το έναντι + 6,96 το ΦΠΑ του έχουμε 158,91 διά 924KWh πάει 0,171 μέσο όρο.

άρα δεν είναι .15 που έλεγες.
Εγώ είμαι στην μεγάλη κλίμακα.

Τι να πω και εγω με 10 - 11.οοο το τετραμηνο...

Ναί.. αλλά το νήμα είναι για εργαλεία...
Κι έτσι όπως το πάτε , μετά τη ΔΕΗ θα πιάσετε συζήτηση για το Φωτόπουλο και θα καταλήξουμε στο "Που πάει η Λώρα..." :ernaehrung004:

Απάντηση: Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Κι έτσι όπως το πάτε , μετά τη ΔΕΗ θα πιάσετε συζήτηση για το Φωτόπουλο και θα καταλήξουμε στο "Που πάει η Λώρα..." :ernaehrung004:

Ευχαριστουμε που μας το θυμισες κυριε Μπαμπη μας :ernaehrung004:

Για το μετρητή γίνεται η συζήτηση. Πως μπορούμε να τον εκμεταλλευτούμε σωστά.

Στον πίνακα καλύτερα να μην έχεις και τίποτα χαζά με τη ΔΕΗ. Πόσο μεγάλος είναι? Βάλε καμιά φωτό. Και γω τον έβαλα στο πλάι και ανάποδα για να χωρέσει. Εναλλακτικά από το να γκρεμίσω τοίχο, μάλλον θα διάλεγα να τρυπήσω το καπάκι του πίνακα.

μοιάζει με αυτό:

22mm-sensor-clamp-for-wireless-energy-monitor.jpg

(22mm είναι το άνοιγμα της σιαγόνας για το καλώδιο)
και έχει 3, ένα για κάθε φάση που συνδέονται στον πομπό (ακόμα πιο μεγάλος, ενδεικτικά παίρνει 2 μπαταρίες D) που μιλάει ασύρματα με την οθόνη LCD που δείχνει τις μετρήσεις. Η οθόνη έχει έξοδο usb για να συνδεθεί με pc. Το είχα στην αγγλία το σύστημα αυτό, εκεί το ρολόι ήταν μέσα στο σπίτι και το καλώδιο της φάσης ελεύθερο, όχι μέσα στον τοίχο. Οπότε ήταν πολύ απλή η σύνδεση.

εγω το βλεπω 88,98+13% φΠΑ + 48,34 και ολο /924 = 0,161 (οσο υπολογισα τον καιρο που την εξαχνα με τα πανελ υπερυθρης και οσο πληρωνει και φιλος)

ΦΠΑ έχουν και οι ρυθμιζόμενες χρεώσεις

(22mm είναι το άνοιγμα της σιαγόνας για το καλώδιο)
και έχει 3, ένα για κάθε φάση που συνδέονται στον πομπό (ακόμα πιο μεγάλος, ενδεικτικά παίρνει 2 μπαταρίες D) που μιλάει ασύρματα με την οθόνη LCD που δείχνει τις μετρήσεις. Η οθόνη έχει έξοδο usb για να συνδεθεί με pc. Το είχα στην αγγλία το σύστημα αυτό, εκεί το ρολόι ήταν μέσα στο σπίτι και το καλώδιο της φάσης ελεύθερο, όχι μέσα στον τοίχο. Οπότε ήταν πολύ απλή η σύνδεση.

Δες μήπως μπορεί να μπεί ψηλά εκεί που μπαίνει το καλώδιο στον πίνακα.

Μολις παραγγειλα και εγω τις γωνιτσες μαραγκου!
Για να δουμε!!!

Επισης να σας δειξω το τελευταιο μου αποκτημα που ειναι απαραιτητο για κατοχους οπλων κατα την γνωμη μου.

o4k0.jpg

h7a8.jpg

7ogw.jpg

Και επειδη ολα εχουν περιθωρια βελτιωσης αγορασα μια αυτοκολλητη στεγανωτικη ταινια για να το μονωσω απο το εξωτερικο περιβαλλον και να του βαλω ενα μικρο εσωτερικο αφυγραντηρα!

5049.jpg

0hnt.jpg

Κυριάκο, εγώ έχω σκεφτεί να φτιάξω κάτι αντίστοιχο (εντάξει, στο μέτρο του δυνατού εννοείται) για την αργκόν που ΘΕΛΩ να αγοράσω....(κανά 1000αρι γιούρια) :idea:

Νομίζω θα είναι το ακριβότερο "στολίδι" που θα έχω, και δεν θέλω συγκινήσειιςςςςς!!!!!

Ορεστη για να βαζεις μεσα την αργκον????
Αν το επιχειρησω και εγω μαλλον χρηματο-δωματιο πρεπει να φτιαξω!!!
Χεχεχεχεχεχε

Καλοριζικο το οπλοκιβωτιο Κυριακο!
Βλεπω και με συνδυασμο..αρχοντας!!

Αν το μονωσεις και του βαλεις και αφυγραντηρα θα ειναι ιδανικο χωρος για να στοκαρεις και πουρα. Εκει στο πανω ραφακι :))

Τα πούρα θέλουν υγραντήρα, όχι αφυγραντήρα! 70% υγρασία, αν θυμάμαι καλά.

Ναι, εχεις δικιο!!
Πουρα και κατσαριδες θελουν υγρασια για να ειναι φρεσκα και ζωηρα :)

Παιδες, μια βοηθεια.

Θελω μια σεγα, πειτε καμια προταση, δεν θελω να δωσω πολλα λεφτα. Χρηση "οικιακη"

Αν καποιος θελει να αναβαθμιστει, ας μου πει ;-)

Τελικώς πηρα αυτή εδώ.

Einhell TH-JS 85

einhell_th_js_85_4321140_9260461.jpg

http://www.einhell.com/com_en/spring-2013/tools/product-detail-page/th-js-85-en.html

Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Καλοδουλευτη
Πόσο αν επιτρέπεται ?

Ευχαριστω.

50 ευρω.
Θα βγαλει γρηγορα τα λεφτα της

Απάντηση: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Εχω κάνει και εγω μια παραγγελία απο τις εικοσι του Γενάρη, Σεγα, ρουτερ, δισκοπρίονο, εχω πάρει και μισό κυβικό ξύλα για παγκο και διάφορα άλλα και ακόμα περιμένω να τα στείλουν...
Εχω ανοίξει θέμα στο paypal, που έγινε η πληρωμή, και παρόλα αυτά ούτε ένα τηλεφωνο δεν με πήραν. Απελπισία οι τύποι.

..και μισο κυβικο ξυλα?? Απο που εχεις κανει παραγγελια?

Απάντηση: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Τα ξύλα τα πήρα απο την Κέρκυρα, σύντροφε. Τα έχω και τα κοιτάζω.
Τα εργαλεία τα παράγγειλα μεσω δικτύου απο μαγαζί στην Αθήνα.
Σκέφτηκα, ας δωσω και 30 ευρω παραπάνω και ας τα δώσω σε Ελληνικό μαγαζί. Μεγάλη επιτυχία η σκέψη μου.