Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Bosch gas35
bosch-gas-35-l-afc-professional-06019c3200.jpg

Karcher nt35/1
1386929878_0.jpeg

Αλλη μια "συνεργασια" τομιδιο μηχανημα με εξωτερικο περιβλημα. Ποιος εφτιΞε τη πατεντα και την μοιραστηκε με τον αλλο?

Σίγουρα η Karcher μιας και ασχολείται εδώ και δεκαετίες με σκούπες.
Πήγαινε από τον Στελάκο, δες τον κατάλογο και πες του τι καλύτερο μπορεί να σου κάνει...

Ποιος το λεει αυτο, γιατι μεσα θα μπει ο ανθρωπος!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ασε πουβαυτη πουβλεω, δεν νομιζω να την εχει ετοιμοπαραδοτη.

Ποιος το λεει αυτο, γιατι μεσα θα μπει ο ανθρωπος!

Ασε πουβαυτη πουβλεω, δεν νομιζω να την εχει ετοιμοπαραδοτη.

Καμία δεν έχει, όλες κατόπιν παραγγελίας είναι αλλά κάνε ερώτηση!!!

Κυριάκο, αυτήν που λες την έχει 450 ευρώ τελική τιμή αλλά έχει χειρότερες επιδόσεις από την Karcher με 1 μοτέρ.

Δεν τη. Ειχε, ουτε στομκαταλογο προσφορων. Γυρω στο 500 + φπα. Πολλα τα λεφτα Αρη!

Και δεν εχω βρεινκαποιον να ρωτησω που να εχεινπαρομοιας φυσεως σκουπα να μου πει " ρε φιλαρακι, την εχω 3 χρονια της εβγαλα το ζουμι και δουλευει ακομη".

Ψάξε review στα Εγγλέζικα...
Δες και σε Festool μεριά. Έχει ένας φίλος που ασχολείται με κουζίνες και είναι υπέρ ευχαριστημένος!

Εννοειτε πως εχω διαβαςει reviews και για ψαξει festool
Οι οποιες ειναι karcher style patent.
Λοιπον να συνοψησω για το ειδος της σκουπας που ψαχνω.
Makita, hilti ειναι nilfisk
Festool, bosch ειναι karcher.
Αλλες δεν εχω δει.

Ναι, και τα μπλε bosch τα βαραγαν και τα εριχναν απο παντου!

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Για τους φίλους των μπλε μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο για την αντοχή τους
http://youtu.be/ODf7760HwNY

Αυτο βγαλανε ως συμπερασμα. Αλλα αν σκεφτουμε οτι το bosch και το makita ηταν τα μονα brushless, κατι παει να πει αυτο για τη αντοχη τους, τοσο σε στεγανοτητα αλλα και στις κακουχιες. Ενα τεστ 5000$

μιας και μιλάμε (και) για σκούπες, να ρωτήσω αν έχει κανείς εμπειρία: αυτές της κατηγορίας 'workshop' που βγάζει το λιδλ και κυκλοφορούν και κινέζικες ίδιες, κάνουν για καθαρισμό 'υπαίθριων' χώρων πχ γκαράζ/ράμπας που έχει πολλή σκόνη, ίσως λίγο χώμα και πετραδάκια; ή είναι αντίστοιχες των οικιακών και θα σκιστούν οι σακούλες κλπ; το λέω γιατί με απλή σκούπα και φαράσι θα είναι μεγάλη φασαρία για πολλά τετραγωνικά...

μιας και μιλάμε (και) για σκούπες, να ρωτήσω αν έχει κανείς εμπειρία: αυτές της κατηγορίας 'workshop' που βγάζει το λιδλ και κυκλοφορούν και κινέζικες ίδιες, κάνουν για καθαρισμό 'υπαίθριων' χώρων πχ γκαράζ/ράμπας που έχει πολλή σκόνη, ίσως λίγο χώμα και πετραδάκια; ή είναι αντίστοιχες των οικιακών και θα σκιστούν οι σακούλες κλπ; το λέω γιατί με απλή σκούπα και φαράσι θα είναι μεγάλη φασαρία για πολλά τετραγωνικά...

Εγώ έχω την μεσαία με ανοξείδωτο κάδο (χωρίς πρίζα για εργαλεία) και της έχω βγάλει το λάδι εδώ και 2 χρόνια με παρατεταμένες λειτουργίες και αναρρόφηση τόσο λεπτής σκόνης όσο και χοντρής. Δεν έχει βγάλει κιχ. Αν εξαιρέσεις τα μέτρια πλαστικά της είναι οκ.
Μόνο νερό δεν έχω δοκιμάσει να τραβήξω αλλά δεν πιστεύω να έχει θέμα. Επίσης είναι πολύ καλή η λειτουργία του φυσητήρα.

Πρόσφατα εφοδιάστηκα και με το φίλτρο τύπου κάλτσας (βγαίνει το χάρτινο φίλτρο και μπαίνει στην θέση του αυτό) και έχω πλέον απαλλαγεί από την χρήση σακούλας ακόμα και για λεπτή σκόνη.

Ναι ρε συ Νικολι, τραβηξες και σκονη, αλλα συνεχιζει να ρουφαει μετα? ή χρειαζεταινκαθαρισμα το φιλτρο?

Ναι ρε συ Νικολι, τραβηξες και σκονη, αλλα συνεχιζει να ρουφαει μετα? ή χρειαζεταινκαθαρισμα το φιλτρο?

Αν δεν φουλάρει η σακούλα δεν έχει θέμα Νεκτάριε.
Τώρα με την κάλτσα δεν έχω κάποιο πρόβλημα και ας έχω ρουφήξει τα πάντα όλα...

Για πες λεπτομέρειες Νίκο, τι είναι αυτό το φίλτρο καλτσας και από που το πήρες. Εγώ ρώτησα για το χάρτινο και αν θυμάμαι καλά μου είπαν γύρω στα 20 .