Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Απάντηση: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Τις μύτες τελικά τις βρήκα, είχαν μείνει ελάχιστα σετ με τα 32 τεμάχια (αυτό που ήθελα) στο lidl της Ραφήνας.
Έχω από παλιά ένα κατσαβίδι που παίρνει μύτες με μηχανισμό καστάνιας, αρκετά χοντρή λαβή για την απαιτούμενη ροπή που δεν το αλλάζω με τίποτα.

Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Πιστεύω ότι είναι ενδιαφέρουσα και καλή προσφορά. Υπόψιν ότι στα bits περιλαμβάνονται και torx...

http://www.e-shop.gr/product?id=TLS.020207&sid=1

Από ένα επαναφορτιζόμενο κατσαβίδι της B&D που έχουμε στην δουλειά εδώ και πολλά χρόνια έχω τις καλύτερες εντυπώσεις

Nαι ειναι καλη περιπτωση αλλα μονο για μικροδουλειες. Δουλευει και με επαναφορτιζομενες.
Αν δεν μπορει να βιδωσει κατι, το γυρνας στο χειροκινητο και δουλευει σαν απλο κατσαβιδι.

Θα προτιμουσα ομως να πουλουσαν επισης ξεχωριστα το κατσαβιδι με τα 2 βασικα bits, οπως πωλειται αλλου, στη μιση τιμη.

Καλημερα στην παρεα!

Μολις γυρισα απο Χιο!!!

Τι ηθελα και γυρισα?????????

Πηγα και απο τον ροδακη και πηρα κατι πραγματακια και ενα διαβητη για τα Ξυστα που θελω να φτιαξω!
Εμαθα πως το λενε και "κομπασο" απο την ναυτικη του χρηση!

χα χα, ναι, κομπάσο λεγεται και χρησιμοποιειται αποκλειστικα για να μετρας τις αποστασεις πανω στον χαρτη!!

Το ηξερες οτι εχουμε ψηφιακο σημα στη Χιο?!! Πηγα να βαλω τηλεοραση, δεν επαιζε τιποτα και νομιζα οτι ειχε προβλημα η κεραια :)))

Tωρα που γυρισα Αθηνα πρεπει να παρω αποκωδικοποιητες. Ξαναπαω την ερχομενη εβδομαδα.

Ναι ναι εδω και καιρο!

Ποτε ησουν κατω? Εγω γυρισα το πρωι!

Μαζεψτε λιγα ευρωπουλα ακομη επειδη απο την αλλη Πεμπτη εχει δυο ομορφα οικονομικα σετακια το Lidl
88647_01_f.jpg

Μπα τα εχουμε τα περισσότερα...ίσως ένα σετ καρυδάκια να μου λείπει γιατί με τον καιρό όλο και κάποιο ξεχνιέται κάπου, αλλά δεν βλέπω κάτι τέτοιο...

Εγω την καστανιτσα θα την τσιμπησω. Λογω μεγεθους μπαινει και κατω απο την σελα στην μηχανη!!!!
Και κοστιζει 6 ευρω!

Από πότε ειναι αυτά ; Σήμερα η στις 11/7 ?

Τελικά πήρα το GSB 10.8 με 2 μπαταρίες 2 Ah + φορτιστή μισής ώρας + βαλίτσα (L-BOXX)

gsb-10-8-2-li-33305.jpg

Και αυτό εργαλείο είναι και όχι μόνο για την κουζίνα... :rolleyes:

Το χτύπησα και το παρέλαβα χθες από το e-shop.gr με την τιμή που βλέπετε (8,5 ) η οπόια θα ισχύει μέχρι το Σάββατο. Είναι μια χαρά ζυγαριά, την δοκίμασα, έχει καλή ακρίβεια και στα χαρακτηριστικά της συμπεριλαμβάνεται και η δυνατότητα πολλαπλού tare (απόβαρου), πολύ χρήσιμο...

Α! και καιρό είχα να δω κάποιο προϊόν not "made in China" αλλά "made in Germany" !! ;)

http://www.e-shop.gr/product?id=HAP.255401

Snap2013-07-10at113052_zpsdacb8826.jpg

Μολις γυρισα απο το Lidl με την καστανιτσα και το χαρηκα! Ειναι πολυ καλο εργαλειακι και θα μπει κατω απο τη σελα της μοτο και αχρειαστο να ειναι.

Eιναι καλο το σετακι με την καστανια διοτι εκτος απο bits καρυδακια εχει και αρκετα διαφορετικα bits.
Εγω παντως δεν αντεξα και τα πηρα ολα τα σετακια, εκτος το σετ με τις λεπιδες ακριβειας :))

Να είναι καλά η σύζυγος γιατί εγώ δεν προκάνω !!!!

Σετ κατσαβίδια (not bad για τρίτα..) και πιστολέτο που βαριέμαι να βάφω κάγκελα με πινέλο !!!

εγω δεν μπορεσα να κρατηθω και πηρα και τα 2 κατσαβιδια καστανιες που ειχε σημερα ..:furious3:

Πάντως έτσι όπως τα βγάζουν είναι να σε βάζουν σε πειρασμό να δίνεις 10-20 ευρώ κάθε 15 ημέρες :P