Re: Απάντηση: Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα
To τσεκαρα σε καθαρη μετρηση απο τοιχο προς αντικείμενο, απο αντικειμενο προς αντικείμενο και απο τοιχο προς τοιχο χωρις ομως να παρεμβάλλονται εμπόδια.,. Ισως εχεις δικιο οτι τα δεδομένα αλλαζουν αν παρεμβάλλονται ενδιαμεσα αντικειμενα.
Εννοιείται οτι δεν περιμενω θαύματα για το ποσό που κοστίζει, αν εχουμε απαιτήσεις μαλλον θα πρέπει να τα σκάσουμε χοντρά..
Ακριβέστατο;
Εγώ γιατί νομίζω οτι δείχνει άλλα αντ´ άλλων; Εκεί που το δοκίμασες ήταν καθαρός ο χώρος;
Το πήρα κι εγώ σε βεράντα με διάφορα πράγματα, όπως τραπέζι και καρέκλες, μέτραγε σωστά μόνο κοντινές αποστάσεις (4-5 μέτρα). Απο εκει και μετά έδειχνε ο,τι ήθελε. Έδειχνε σαν να αντανακλά ο υπέρηχος κάπου αλλού, όχι στην ευθεία αλλα στα πλαϊνά.
Δεν ασχολήθηκα πάρα πολύ γί αυτό κρατάω και μια πισινή, μια πιθανότητα να έχω κάνει εγώ κάπου λάθος στο χειρισμό του, αν και οι πιθανότητες είναι πολύ λίγες, η χρήση του είναι απλούστατη.
To τσεκαρα σε καθαρη μετρηση απο τοιχο προς αντικείμενο, απο αντικειμενο προς αντικείμενο και απο τοιχο προς τοιχο χωρις ομως να παρεμβάλλονται εμπόδια.,. Ισως εχεις δικιο οτι τα δεδομένα αλλαζουν αν παρεμβάλλονται ενδιαμεσα αντικειμενα.
Εννοιείται οτι δεν περιμενω θαύματα για το ποσό που κοστίζει, αν εχουμε απαιτήσεις μαλλον θα πρέπει να τα σκάσουμε χοντρά..
Last edited: