Με ευχαριστειτε μετα...την εχω παρει (99 σε χαμηλοτερη προσφορα)κ αξιζει ολα τα λεφτα.Μεταφορικα υπολογιστε στα 15ευρω.
http://www.louis.de/_10e65466ef2ad9343580dc617d12332877/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=10008001
Για τα ψιλολοιδια εχω παρει κ μια μεταλλικη συρταριερα γραφειου που βγαινει στα 25ευρω απο Ικεα κ ειμαι κομπλε...
Νομίζω οτι η εν λόγω εταιρεία (Stanley) εχει καλά, ποιοτικά προϊόντα και το κυριότερο δεν παθαίνεις εγκεφαλικό οταν βλέπεις τις τιμές τους !!!
Από Γερμανία τα μεταφορικά όμως πόσο θα είναι...?
Δεν το έβρισκα με τις μετατροπές και το έβαλα εδώ. Αν μπορει καποιος mod να το μεταφέρει...συγνώμη για την ταλαιπωρίαΔεν επρεπε να το ποσταρεις εδω....αλλα κατευθεαν στο νημα με τις μετατροπες. :firstprize:
πολυ καλη φαση! χρησιμοποιεις την μανισια μπαταρια ετσι?
Τελικα εκανα παραγγελια αυτο το σφυροκατσαβιδο
Συγνώμη, τι εστι σφυροκατσάβιδο; Για δώσε ένα παράδειγμα!
Αντί να στρίψεις το κατσαβίδι με το χέρι το χτυπάς με το σφυρί. Αυτό εφαρμόζει στιγμιαία πολύ μεγαλύτερη δύναμη περιστρέφωντάς το ταυτόχρονα χωρίς να αφήνει το κατσαβίδι να βγεί απ´ τη βίδα, να "κλωτσίσει" δηλαδή.
Το χρησιμοποιείς σε πολύ δύσκολες περιπτώσεις, σε βίδες που δεν έχουν βγεί για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα αι είναι σκουριασμένες κλπ.
Το τσιμπησα κ γω! Ξεκινησε ανακατασκευη του honda c50 μου οποτε θα χρειαστει!
Το τσιμπησα κ γω! Ξεκινησε ανακατασκευη του honda c50 μου οποτε θα χρειαστει!
Τελικα εκανα παραγγελια αυτο το σφυροκατσαβιδο TOPEX, επειδη φαινεται καλο υλικο και επειδη παιρνει μυτες 1/4". Ετσι μπορω να χρησιμοποιησω χωρις ανταπτορα ολα τα καλα bits εχω.
Δεν αναγραφεται πουθενα στις πληροφοριες τι μυτες παιρνει και 3-4 καταστηματα που πηρα ειτε δεν γνωριζαν(!), ειτε μου ειπαν 1/2, ειτε 1/4)!!
Eπρεπε να παρω τον εισαγωγεα για να μου πει στα σιγουρα...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.