Re: Απάντηση: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα
Το #Ergaleioagora.gr# ειναι.
Το Μεταίχμιο για ένα βιβλίο που πήρα απο κλήρωση με πήραν 5 τηλέφωνα. Πρίν το στείλουν, μέχρι να το λάβω, και μετά, και πιο μετά αν μου αρεσε.
Τούτοι δω τα 320 ευρώ (που θα γίνονταν πολύ περισσότερα λόγω των bit του ρουτερ. αλλά και για ένα κολονάτο που θέλω) τα απαξιούν.
Δεν καταλαβαίνω τι κάνουν εκεί, πως συντηρούν αυτα τα μαγαζια θα'θελα νά'ξερα.
Καλα για Κερκυρα δεν το συζητάμε, Ρουτερ 500 ευρω και σε όποιον αρέσει, δισκοπρίονο άλλα τόσα. Μονο επαγγελματικά και με καπέλο 20-25%.
Μόλις γινει η επιστροφή, Amazon και ας κλεισουν όλα.
Πάντως καλό ειναι να υπαρξει και μια καλη κουβέντα απο κάποιον που έμεινε ευχαριστημένος απο Ελληνικό μαγαζί. Εξυπηρέτηση θα κάνει.
Τυχοδιωκτικο. Ετσι μονο μπορω να χαρακτηρισω επιεικεστερα το συγκεκριμενο ιντερνετομαγαζο.
Προφανως οπως ανοιξε ετσι και θα κλεισει με τετοια προκλητικη αδιαφορια και συμπεριφορα στον πελατη.
Προσωπικα αποφευγω να παραγγελνω απο τετοιου ειδους εικονικα καταστηματα και χωρις φυσικη παρουσια ΕΚΤΟΣ αν η διαφορα τιμης ειναι πολυ μεγαλη.
Κανονικα σε τετοια μαγαζια η διαφορα τιμης πρεπει να ειναι πολυ μεγαλη για να αντικατοπτριζει την εξοικονομηση εργατικου δυναμικου και την οικονομια στις αποθηκες/show room.
Αυτο σπανια συμβαινει... η κουτοπονηρια σε ολο της το μεγαλειο.
Απο την αλλη, μιας και ρωτας, εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος απο αρκετα Ελληνικα μαγαζια. Στο χωρο των εργαλειων μπορω να αναφερω ανεπιφυλακτα το
www.kentrovidas.gr
Nα πω ομως οτι εχω την απολυτη βεβαιοτητα οτι θα μπορουσαν να χαμηλωσουν το τεραστιο περιθωριο κερδους που εχουν.
Εχω παρατηρησει οτι ολα τα ανταγωνιστικα σε τιμες Ελληνικα μαγαζια, θετουν τις τιμες τους στο ιδιο επιπεδο η λιγο υψηλοτερα απο τις τιμες του Amazon.uk+μεταφορικα.
Δεν μπορει να ειναι συμπτωση. Το εχω καρατσεκαρει. Απο ηλεκτρικα εργαλεια μεχρι εργαλεια χειρος.
Τελευταιο παραδειγμα ειναι ο παγκος εργασιας της Black and Decker που κοστιζει 19λιρες+μεταφορικα (~34ευρω). 35 ευρω κοστιζει στο κεντρο βιδας.. Λιγο ακριβοτερα σε αλλα Ελληνικα μαγαζια.
Το μονο μαγαζι που βρισκεις ανταγωνιστικες τιμες (με το εξωτερικο) σε εργαλεια καποιας ποιοτητας ειναι το lidl..δυστυχως.