Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα
Εντωμεταξύ ρε Χιωτη με έβαλες στο trip αυτές τις ημέρες που σας "μελετώ" και σήμερα παρέλαβα το multi-vise της dremel. Γενικά ψήνομαι για ότιδηποτε της dremel και της Makita αλλά για το multi δεΝ ήμουν σίγουρος καθώς έχω όλα τα υπόλοιπα εξαρτήματα "ελέγχου" της dremel και το θεωρούσα υπερβολΗ. Δεν το έχω ακόμα ανοίξει (λόγω δουλειάς) αλλά αύριο, σίγουρα...
Μπράβο, αυτό εννοούσα και το έχω στα "γρήγορα" υπ'οψην.Αυτο νομιζω οτι ειναι το ιδανικο εργαλειο μπαταριας για micro βιδωματα. Ερχεται με τα συγκεκριμενα bits που βλεπεις.
Νομιζω οτι το στελεχος των bit, ειναι ιδιο μεγεθος με το σετ bit ακριβειας που βγαζει κατα καιρους το lild. Μπορω να το τσεκαρω αν σε ενδιαφερει.
Παντως το συγκεκριμενο μου ελυσε τα χερια σε ξεβιδωματα laptop (με τις απειρες βιδες) και η μπαταρια του διαρκει πολυ. Δυστυχως μονο σε ebay και με ακριβα μεταφορικα απο αμερικη..
![]()
Εντωμεταξύ ρε Χιωτη με έβαλες στο trip αυτές τις ημέρες που σας "μελετώ" και σήμερα παρέλαβα το multi-vise της dremel. Γενικά ψήνομαι για ότιδηποτε της dremel και της Makita αλλά για το multi δεΝ ήμουν σίγουρος καθώς έχω όλα τα υπόλοιπα εξαρτήματα "ελέγχου" της dremel και το θεωρούσα υπερβολΗ. Δεν το έχω ακόμα ανοίξει (λόγω δουλειάς) αλλά αύριο, σίγουρα...