Απάντηση: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα
Μια από τα ίδια...
Πήρα το σετ με τα γυαλόχαρτα και τη βασούλα για το τρίψιμο, το περιστροφικό κοπτικό, τη μικρή καστάνια για τα bit, τα 4 κατσαβιδάκια ορολογοποιού (τα σταθερά, χωρίς bit...είναι διαχρονικά ο τύπος του εργαλείου που έχω αγοράσει περισσότερες φορές με τρελή διαφορά), και πήρα και μια τανάλια γιατί την έψαχνα τις προάλλες και δεν την έβρισκα αυτή που είχα.
Εσύ θέλεις εργαστήριο, εγώ λέω να ξεκινήσω με πάγκο εργασίας...χρειάζομαι κάτι να προσαρμόσω μέγγενη, σέγα και τις δύο βάσεις για όποτε χρειάζεται (για τον γωνιακό τροχό ή το δράπανο). Νομίζω ότι πρέπει να πάρω ιδέες από αυτά που έχουν κάνει ήδη αρκετοί φίλοι εδώ, μάλλον με κάποιο κομμάτι του πάγκου που να μπορεί να αλλάζει και να βάζω στην ίδια θέση κάθε φορά όποιο από τα παραπάνω τρία θέλω...μετά βέβαια ανοίγει η όρεξη για ρούτερ και δισκοπρίονο...οπότε στο σχέδιο πρέπει να λαμβάνονται υπόψη ως δυνατότητες μελλοντικής επέκτασης.
Το καλοκαίρι έτσι και αλλιώς είναι προγραμματισμένο να φτιάξω -να είμαστε πρώτα καλά- γλάστρες από παλέτες για μια μεγάλη βεράντα και γιατί όχι και κανένα άλλο επιπλάκι από παλέτα...