Η αναζήτηση λειτουργεί σε δύο στάδια. Από τη σελίδα της αναζήτησης βρίσκεις όλα τα θέματα που περιέχουν τον όρο που ψάχνεις. Ανοίγεις το κάθε θέμα και χρησιμοποιείς την εντολή "Search thread" που βρίσκεται πάνω και δεξιά από την πρώτη δημοσίευση της κάθε σελίδας. Εκεί θα σου βγάλει τη λίστα με τα μηνύματα που περιέχουν τον όρο, μαζί με δεσμούς για να πας απευθείας σε αυτά.
Θα ήθελα να ρωτήσω την παρέα αν έχει κάποιος εμπειρία από ηλεκτιρκή πλάνη και πλάνη χειρός (ροκάνι). Έλεγα να πάρω μια ηλεκτρική αλλά σκεφτόμουν μήπως με την χειρός (ροκάνι, κάτι τέτοιο: http://www.e-ergaleio.gr/product_info.php?cPath=109_362&products_id=13728 ) γίνεται καλύτερα η δουλειά (να μπορείς βασικά να δώσεις σημασία στη λεπτομέρεια). Νομίζω και η λάμα είναι λεπτότερη από την ηλεκτρική. Έχει κανείς σας εμπειρία από ροκάνι και αν ναι, τι θα συμβούλευε μεταξύ των δύο;
Και κάτι ακόμα: έψαξα για "ροκάνι" στο φόρουμ και έβγαλε το συγκεκριμένο thread, αλλά μήπως ξέρετε αν υπάρχει τρόπος να πας απ' ευθείας στα σημεία που έχει αναφερθεί η λέξη; Το να ψάχνω μία-μία τις ...1027 σελίδες, είναι απλά αδύνατο! (για αυτό ζητώ και προκαταβολλικά συγνώμη αν επαναφέρω ερώτηση που έχει ήδη απαντηθεί).
π.χ άν θέλεις νά πλανίσεις λίγο μιά πόρτα πού έχει φουσκώσει από υγρασία καί δέν κλεινη δέν θά βάλεις ηλεκτρική πλάνη....
Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Λέω να ξεκινήσω με το ροκάνι (για να "μάθω" και το πλάνισμα) και μετά (αν τα καταφέρω) να περάσω και σε μια ηλεκτρική.
Πλακα πλακα (δε ψαχτηκα ποτε για ροκανι) προτεινετε μου ενα σωστο ροκανακι να υπαρχει στο εργαστηρι...
Εχω κατι βιδες με θυληκη τριγωνη εσοχη. Τι μυτη χρειαζονται αυτες! Υπαρχει τριγωνη μυτη? εχει ενα σετ η ζμπροξον αλλα δεν βλεπω καποια τριγωνη μυτη.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.