- 16 February 2012
- 2,610
H καλύτερη ιδέαΑμα τελικα κανονιστεί να έρθω σπιτι σου θα το φέρω. Αν και σκεφτόμουν κατι αλλο σαββατο πρωί βρουμ βρουμ στορκ να παμε για καφε και οταν μπορεί ο βλαντ κανονίζουμε απλα μια ιδεα ρίχνω
H καλύτερη ιδέαΑμα τελικα κανονιστεί να έρθω σπιτι σου θα το φέρω. Αν και σκεφτόμουν κατι αλλο σαββατο πρωί βρουμ βρουμ στορκ να παμε για καφε και οταν μπορεί ο βλαντ κανονίζουμε απλα μια ιδεα ρίχνω
Άρα σε γενικές γραμμές θα το έλεγες καλή η πολύ καλή εγγραφή ;Τελικό συμπέρασμα για τους savatage το συγκεκριμένο.
Πολυ καλη καθαρή εγγραφή αυτό που έλεγε ο αδερφος της γυναικας μου για θαμμενα φωνητικά δεν ισχύει, απλα τι εχει γίνει έχουν βάλει μπροστά τις κιθάρες και ποιο πισω ειναι τα φωνητικά αλλα δεν ισχύει αυτό που ελεγε ο αδερφός της οτι δεν ξεχώριζε τι ελεγε ο τραγουδιστης βέβαια σύστημα με σύστημα διαφέρει εγω τα άκουγα μια χαρά ξεκάθαρα τα λόγια.
Δευτερο το τελευταίο κομμάτι στην δεύτερη πλευρά που ειναι μπαλάντα ε; και εχει κατι ξεσπάσματα τι εχουν κανει ενω όλο το δισκακι παιζει δυνατά στο τελευταίο κομμάτι λες και έχουν ρίξει το volume σχεδον στο μισό που εχει κατι οπως ειπα ξεσπάσματα και έπρεπε να απογειωθεί το κομμάτι αλλα οκ πολύ μικρο το κακό.
Αυταααα
Σε σύγκριση με τα δυο προηγούμενα τους εχουν κανει καλυτερη δουλειά στον ηχο ποιο καθαρό.Άρα σε γενικές γραμμές θα το έλεγες καλή η πολύ καλή εγγραφή ;
Αυτές με έχουν ξετρελάνει κι εμένα και τις έχω δίπλα σε καμία δεκαριά ακόμη. Πιστεύεις έχεις κάτι άλλο σε αυτό το επιπεδο;Σε σύγκριση με τα δυο προηγούμενα τους εχουν κανει καλυτερη δουλειά στον ηχο ποιο καθαρό.
Για να πω πολύ καλη εγγραφη δημητρη επειδή εχω ψηλα στάνταρ πολυ καλη εγγραφή ειναι με το hey joe και το αλλο αυτες θεωρώ πολυ καλες εγγραφές
Αλλο στο ιντερνετ και αλλο να το ακους απο το βυνιλιο πιστεψε με δεν θα το φτασει σε ποιοτητα ήχου, φιλε δημητρηΚαλημέρα βρε παιδιά μου έχετε εξάψει την περιέργεια αυτό το hey joe που μπορώ να το βρω να το ακούσω και εγώ στο ίντερνετ δεν υπάρχει πουθενά (σε audio μορφή)
Το εχω σε οτι μορφη και εκδοση μπορεις να φανταστεις dvdaudio, sacd, flac, hdtracks.Καλημέρα βρε παιδιά μου έχετε εξάψει την περιέργεια αυτό το hey joe που μπορώ να το βρω να το ακούσω και εγώ στο ίντερνετ δεν υπάρχει πουθενά (σε audio μορφή)
Αλλο στο ιντερνετ και αλλο να το ακους απο το βυνιλιο πιστεψε με δεν θα το φτασει σε ποιοτητα ήχου, φιλε δημητρ
Όχι δε λέω για ποιότητα. να ακούσω ποιο κομμάτι είναι. τη μουσική του θέλω....Αλλο στο ιντερνετ και αλλο να το ακους απο το βυνιλιο πιστεψε με δεν θα το φτασει σε ποιοτητα ήχου, φιλε δημητρη
Δεν πειραζει Δημήτρη και εγω να σου πω την αλήθεια ειμαι κομμάτια ολη την εβδομάδα έκανα συντηρήσεις σε φορτηγα συν το γυμναστήριο το απόγευμα ενα ρεταλι είμαιΔιονυση ακυρο για τη βολτα του Σ/Κ ειναι ομως για πολυ καλό σκοπο.
Θα παω στο εξοχικο του φιλο μου του αντιπροσωπου για να του βαλω δορυφορικο internet.
Kαι φυσικά η πληρωμή μου σε ανταλλαγη. Εργασία με εργασία, θα κάτσει κι αυτος και θα μου φτιαξει το καλό του το καλωδιο ηχείων.![]()
Εδω είσαι το ειχα ανεβάσει εγω διοτι δεν υπαρχει στο youtubeΌχι δε λέω για ποιότητα. να ακούσω ποιο κομμάτι είναι. τη μουσική του θέλω....
Και σκέψου το βιντεάκι απο ενα ταπεινο κινητό το τράβηξαΠολύ καλό δυνατό όντως ακόμα και από εδώ καταλαβαίνεις ότι έχει παραγωγάρα...
Ο μονος , που οταν τον ακουσεις, καταλαβαινεις οτι το εννοει οτι παει να τη σκοτωσει ................εγώ αυτό το έχω ταυτίσει με τον έναν και μοναδικό......
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.