Τα πάντα για την αγορά και την ποιότητα του βινυλίου

Αμα τελικα κανονιστεί να έρθω σπιτι σου θα το φέρω. Αν και σκεφτόμουν κατι αλλο σαββατο πρωί βρουμ βρουμ στορκ να παμε για καφε και οταν μπορεί ο βλαντ κανονίζουμε απλα μια ιδεα ρίχνω
H καλύτερη ιδέα

Τελικό συμπέρασμα για τους savatage το συγκεκριμένο.
Πολυ καλη καθαρή εγγραφή αυτό που έλεγε ο αδερφος της γυναικας μου για θαμμενα φωνητικά δεν ισχύει, απλα τι εχει γίνει έχουν βάλει μπροστά τις κιθάρες και ποιο πισω ειναι τα φωνητικά αλλα δεν ισχύει αυτό που ελεγε ο αδερφός της οτι δεν ξεχώριζε τι ελεγε ο τραγουδιστης βέβαια σύστημα με σύστημα διαφέρει εγω τα άκουγα μια χαρά ξεκάθαρα τα λόγια.
Δευτερο το τελευταίο κομμάτι στην δεύτερη πλευρά που ειναι μπαλάντα ε; και εχει κατι ξεσπάσματα τι εχουν κανει ενω όλο το δισκακι παιζει δυνατά στο τελευταίο κομμάτι λες και έχουν ρίξει το volume σχεδον στο μισό που εχει κατι οπως ειπα ξεσπάσματα και έπρεπε να απογειωθεί το κομμάτι αλλα οκ πολύ μικρο το κακό.
Αυταααα
Άρα σε γενικές γραμμές θα το έλεγες καλή η πολύ καλή εγγραφή ;

Άρα σε γενικές γραμμές θα το έλεγες καλή η πολύ καλή εγγραφή ;
Σε σύγκριση με τα δυο προηγούμενα τους εχουν κανει καλυτερη δουλειά στον ηχο ποιο καθαρό.
Για να πω πολύ καλη εγγραφη δημητρη επειδή εχω ψηλα στάνταρ πολυ καλη εγγραφή ειναι με το hey joe και το αλλο αυτες θεωρώ πολυ καλες εγγραφές

Σε σύγκριση με τα δυο προηγούμενα τους εχουν κανει καλυτερη δουλειά στον ηχο ποιο καθαρό.
Για να πω πολύ καλη εγγραφη δημητρη επειδή εχω ψηλα στάνταρ πολυ καλη εγγραφή ειναι με το hey joe και το αλλο αυτες θεωρώ πολυ καλες εγγραφές
Αυτές με έχουν ξετρελάνει κι εμένα και τις έχω δίπλα σε καμία δεκαριά ακόμη. Πιστεύεις έχεις κάτι άλλο σε αυτό το επιπεδο;

Καλημέρα σε τέτοιο επιπεδο ηχου οχι δεν έχω. Ενταξει κοιτα αυτες είναι πειραγμενες εκδόσεις οταν πηγα να αγοράσω ενισχυτή τότε και πικαπ και κεφαλη απο το hifidiapason το hey joe μου εβαλε οπως και ο ορφεας βαζει το αλλο γιατι αναδεικνύουν το σύστημα μέχρι ποσο καλα μπορει να παίξει

51QqTw9gVzL._SY355_.jpg
Έφτασε σήμερα και η δική μου κόπια στην ίδια περίπου κατάσταση με τον προηγούμενο βαθμολογημενο VG+
Με ελάχιστα χρατς σε 2-3 σημεία

• Like
Reactions: mparaxir
Μαζί και ο καταπληκτικός ισως κατι λιγότερο από τον προηγούμενο σε ποιότητα εγγραφής αλλά πραγματικα αλλού καλλιτεχνικά.
R-6456789-1419710282-9555.jpg

Καλημέρα βρε παιδιά μου έχετε εξάψει την περιέργεια αυτό το hey joe που μπορώ να το βρω να το ακούσω και εγώ στο ίντερνετ δεν υπάρχει πουθενά (σε audio μορφή)

Καλημέρα βρε παιδιά μου έχετε εξάψει την περιέργεια αυτό το hey joe που μπορώ να το βρω να το ακούσω και εγώ στο ίντερνετ δεν υπάρχει πουθενά (σε audio μορφή)
Αλλο στο ιντερνετ και αλλο να το ακους απο το βυνιλιο πιστεψε με δεν θα το φτασει σε ποιοτητα ήχου, φιλε δημητρη

Το εχω σε οτι μορφη και εκδοση μπορεις να φανταστεις dvdaudio, sacd, flac, hdtracks.
Το συγκεκριμένο βυνιλιο (ενταξει ειναι ακουστική διασκευη του κοματιου) ειναι το καλυτερο απολα.

Διονυση ακυρο για τη βολτα του Σ/Κ ειναι ομως για πολυ καλό σκοπο.
Θα παω στο εξοχικο του φιλο μου του αντιπροσωπου για να του βαλω δορυφορικο internet.
Kαι φυσικά η πληρωμή μου σε ανταλλαγη. Εργασία με εργασία, θα κάτσει κι αυτος και θα μου φτιαξει το καλό του το καλωδιο ηχείων.:love::love:

• Like
Reactions: mparaxir
Αλλο στο ιντερνετ και αλλο να το ακους απο το βυνιλιο πιστεψε με δεν θα το φτασει σε ποιοτητα ήχου, φιλε δημητρ

Αλλο στο ιντερνετ και αλλο να το ακους απο το βυνιλιο πιστεψε με δεν θα το φτασει σε ποιοτητα ήχου, φιλε δημητρη
Όχι δε λέω για ποιότητα. να ακούσω ποιο κομμάτι είναι. τη μουσική του θέλω....

Διονυση ακυρο για τη βολτα του Σ/Κ ειναι ομως για πολυ καλό σκοπο.
Θα παω στο εξοχικο του φιλο μου του αντιπροσωπου για να του βαλω δορυφορικο internet.
Kαι φυσικά η πληρωμή μου σε ανταλλαγη. Εργασία με εργασία, θα κάτσει κι αυτος και θα μου φτιαξει το καλό του το καλωδιο ηχείων.:love::love:
Δεν πειραζει Δημήτρη και εγω να σου πω την αλήθεια ειμαι κομμάτια ολη την εβδομάδα έκανα συντηρήσεις σε φορτηγα συν το γυμναστήριο το απόγευμα ενα ρεταλι είμαι

Όχι δε λέω για ποιότητα. να ακούσω ποιο κομμάτι είναι. τη μουσική του θέλω....
Εδω είσαι το ειχα ανεβάσει εγω διοτι δεν υπαρχει στο youtube
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

εγώ αυτό το έχω ταυτίσει με τον έναν και μοναδικό......

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Ο μονος , που οταν τον ακουσεις, καταλαβαινεις οτι το εννοει οτι παει να τη σκοτωσει ................ :LOL: