macgalileo
Established Member
- 17 July 2010
- 284
Ποιος μπορεί να με βοηθήσει και εμένα για το παραπάνω?30/10 bbc ipleyer στο catch up
Αρα πραγματικά αξίζει να έχει κάποιος ενα VPN Ίντερνετ
Αυτό για εξήγησε το μου παραπάνω, Νίκο...Καλημερα,
Κατ αρχη εχεις VPN?
Ευχαριστώ Νίκο. Καλό είναι κυρίως για κάποιον που θέλει πάρα πολύ να δει Αγγλικό περιεχόμενο. Εγώ αν το κάνω, έτσι για πλάκα το θέλω, οπότε τσάμπα τα χρήματα.
Ψάχνω κάτι που ας μην είναι και ότι καλύτερο, αλλά να είναι free, και να υπάρχει κάποιο κείμενο για βήμα-βήμα σετάρισμα.
Δεν έχω δέκτη sky. Όπως ανέφερα και πιο πίσω, έχω τηλεόραση που υποστηρίζει το περιεχόμενο των καναλιών του BBC. Κάτι σαν το Youtube. Αυτήν την TV θέλω να συνδέσω.Για "πλάκα" μπορείς να δοκιμάσεις κάποιο freevpn και να δείς περιεχόμενο BBC μέσω του υπολογιστή σου ή από ΧΒΜC. Για να συνδέσεις όμως το sky box σου πρέπει να υποστηρίζει πρωτα απ' ολα σύνδεση openvpn το router σου και επιπλέον δεν νομίζω οτι υπάρχουν free openvpn συνδέσεις αυτού του είδους.
Δεν έχω δέκτη sky. Όπως ανέφερα και πιο πίσω, έχω τηλεόραση που υποστηρίζει το περιεχόμενο των καναλιών του BBC. Κάτι σαν το Youtube. Αυτήν την TV θέλω να συνδέσω.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.