Τα πάντα για το SKY HD

Συμφωνω και επαυξανω τωρα που το εχω συνηθισει βλεπω το κουτι σαν κουτσο χωρις αυτο.
Την εχω καταβρει και με το sky+ app για ipad. Ολα τα λεφτα. Αυτο που λειπει ειναι ενας οκοκληρωμενος ελεγχος του box με προσβαση στο περιεχομενο του δισκου και οχι μονο στο planner. Η λειτουργια remote ειναι πολυ καλη για οσους θελουν να ελεγξουν το box δικτυακα σε αλλο δωματιο και εχουν sender που δημνιουργει προβληματα.
Νικος

Last edited by a moderator:
Οσον αφορά το προβλημα με τους υποτιτλους αν κάποιος εχει την R005.053.70.05P Ας κάνει ένα force update, λογικα θα κατέβει η R005.053.70.11P Οπου δεν υπάρχει το προβλημα, επίσης ένα προσωρινό προβλημα σήμερα με το on demand , μόλις λύθηκε
Αν θέμαμε πριν δεν υπήρχε το NHK HD, πάντως το τελευταίο μήνα που το βλέπω εχει αρκετά ωραίες εκπομπές από Ιαπωνία στα Αγγλικά

Εχω την .05 και κανω τωρα forced update μηπως και παρω την .11 Δεν βρηκα πουθενα οτι ειναι διαθεσιμη στο download stream. Αντε να δουμε , εχω μεγαλη περιεργεια. οσο αφορα το ondemand service την πατησα και γω οπως πολυς κοσμος απο οτι διαβασα και αρχισα να ψαχνομαι με τη συνδεση με το ιδιο του κουτι κτλ. Ευτυχως δεν ασχοληθηκα πολυ γιατι μου εκοψε και αρχισα να το ψαχνω οποτε και βρηκα το προβλημα ηταν απο αλλου. Μια καλη λυση του να βρεις δηλαδη που ειναι το προβλημα οσον αφορα το αν ειναι δικο μας η του sky ειναι να παμε services μετα network και να δουμε αν το local connection is ok but service connection fails then the problem is sky's. If both local connection and service connection fails then the problem is ours.
Nick

Δεν ξέρω πως επιλέγεις έκδοση , εγώ απλά έβγαλα το καλώδιο και το ξανά έβαλα κρατώντας το backup κουμπί στο κουτί για 10 δευτερα και μετά είδα ότι είχα άλλη έκδοση

Ετσι γινεται το forced update αλλα η εκδοση εξαρταται απο το αν ο sky εχει ανεβασει την συγκεκριμενη στο download stream. Αν για παραδειγμα τωρα που εχεις την .11Ρ κανεις ξανα forced update το κουτι θα κατεβασει την ιδια εφοσων το download stream εξακολουθει να εχει την ιδια.
Τες πα ολα πηγαν καλα και και τωρα εχω την εκδοση .11Ρ.

30/10 bbc ipleyer στο catch up
Αρα πραγματικά αξίζει να έχει κάποιος ενα VPN Ίντερνετ
Ποιος μπορεί να με βοηθήσει και εμένα για το παραπάνω?
Έχω TV LG που έχει app για τα κανάλια του BBC και δεν ξέρω πως μπορώ να προσπεράσω τον περιορισμό που με "βλέπει" πως είμαι σε άλλη χώρα.

Έχω και PC με δύο ανεξάρτητες κάρτες δικτύου, ακριβώς δίπλα στην TV. Έχω και δύο ρούτερ και HUB και... και... και...
Οτιδήποτε χρειαστεί λογικά τα έχω, απλά δεν ξέρω τι κόλπο χρειάζεται για την παράκαμψη.:bawling:

Καλημερα,
Κατ αρχη εχεις VPN?
Αν ναι τοτε για να παρακαμψεις το προβλημα της χωρας στην τηλεοραση σου κατα τη γνωμη μου μαλλον πρεπει να κανεις εγκατασταση απο την αρχη με βαση UK.
Nikos

Δες στο ιδιο νημα εξηγειται η ολη διαδικασια.
In short χρειαζεσαι μια υπηρεσια (www.strongvpn.com or www.hideipvpn.com) μεσω της οποιας μερος η ολο το hardware του σπιτιου σου, αναλογα με τις αναγκες σου, αποκτα αγγλικη ip ετσι ωστε να παρακαμπτεται το προβλημα που αναφερεις πιο πανω. Η υπηρεσια αυτη κοστιζει περιπου 56 ευρω το χρονο και στην ουσια κανει masking την ελληνικη ip που εχεις για να μπορεις να κατεβαζεις περιεχομενο ondemand.
Νικος

Ευχαριστώ Νίκο. Καλό είναι κυρίως για κάποιον που θέλει πάρα πολύ να δει Αγγλικό περιεχόμενο. Εγώ αν το κάνω, έτσι για πλάκα το θέλω, οπότε τσάμπα τα χρήματα.
Ψάχνω κάτι που ας μην είναι και ότι καλύτερο, αλλά να είναι free, και να υπάρχει κάποιο κείμενο για βήμα-βήμα σετάρισμα.

Για "πλάκα" μπορείς να δοκιμάσεις κάποιο freevpn και να δείς περιεχόμενο BBC μέσω του υπολογιστή σου ή από ΧΒΜC. Για να συνδέσεις όμως το sky box σου πρέπει να υποστηρίζει πρωτα απ' ολα σύνδεση openvpn το router σου και επιπλέον δεν νομίζω οτι υπάρχουν free openvpn συνδέσεις αυτού του είδους.

Ευχαριστώ Νίκο. Καλό είναι κυρίως για κάποιον που θέλει πάρα πολύ να δει Αγγλικό περιεχόμενο. Εγώ αν το κάνω, έτσι για πλάκα το θέλω, οπότε τσάμπα τα χρήματα.
Ψάχνω κάτι που ας μην είναι και ότι καλύτερο, αλλά να είναι free, και να υπάρχει κάποιο κείμενο για βήμα-βήμα σετάρισμα.

Ο χρόνος που θα χάσεις για πλάκα κοστίζει περισσότερο απο το VPN. Νομίζω οτι δίνουν free κάποιες μέρες και μετά σου επιστρέφουν τα λεφτά , οπότε μπορείς να παίξεις για λίγο, αλλα πίστεψε με αν το κάνεις με το HD δεκτή του sky, τότε θα δεις πόσο διαφορετική ειναι η τηλεόραση με το on demand, γενικά το μέλλον δεν ειναι το live αλλα το on demand και εκεί παει η βιομηχανία τη τηλεόρασης

Για "πλάκα" μπορείς να δοκιμάσεις κάποιο freevpn και να δείς περιεχόμενο BBC μέσω του υπολογιστή σου ή από ΧΒΜC. Για να συνδέσεις όμως το sky box σου πρέπει να υποστηρίζει πρωτα απ' ολα σύνδεση openvpn το router σου και επιπλέον δεν νομίζω οτι υπάρχουν free openvpn συνδέσεις αυτού του είδους.
Δεν έχω δέκτη sky. Όπως ανέφερα και πιο πίσω, έχω τηλεόραση που υποστηρίζει το περιεχόμενο των καναλιών του BBC. Κάτι σαν το Youtube. Αυτήν την TV θέλω να συνδέσω.

Δεν έχω δέκτη sky. Όπως ανέφερα και πιο πίσω, έχω τηλεόραση που υποστηρίζει το περιεχόμενο των καναλιών του BBC. Κάτι σαν το Youtube. Αυτήν την TV θέλω να συνδέσω.

Και παλι χρειαζεσαι vpn service. Το hideipvpn δινει 24 ωρες free δοκιμη και επιστροφη των χρηματων αν δεν μεινεις ικανοποιημενος. Αλλα για να εισαι ετοιμος να το κανεις και να μην χασεις χρονο απο την δοκιμη πρεπει να εχεις ετοιμο σεταρισμενο συμβατο router (εκτος του modem router που χρησιμοποιεις τωρα ) με την προυποθεση o provider σου δεν εχει κλειστες πορτες για συνδεση openvpn.
Nikos

Οπως το λέει και ο Νικος, είτε έχεις sky box είτε TV με app BBC iplayer χρειάζεται το δίκτυο σου (το καλώδιο δλδ δικτύου που θα πηγαινει στην TV) να φέρνει αγγλική IP. Αυτό όπως είπαμε χρήζει πρώτα απ´ολα router που να μπορεί να διαχειριστεί - συνδεθεί με openvpn και δεύτερον μια openvpn σύνδεση.

ΟΚ, το κατάλαβα.

Αυτό εδώ υπάρχει περίπτωση να γίνει εφικτό? Σε PC με δύο ανεξάρτητες κάρτες δικτύου, μπορεί ο Firefox και δουλεύει με διαφορετική IP χώρας.
Μπορεί να γίνει κάποια ρύθμιση και αυτήν την IP να την "βγάλουμε" από το PC μέσω της δεύτερης κάρτας δικτύου?

Last edited:
Οταν μιλαμε για υπολογιστη τα πραγματα διαφερουν διοτι δεν απαιτειται router αλλα προγραμμα το οποιο τρεχει αυτονομα. Απλα οταν τρεχει δινουμε τα στοιχεια του λογαριασμου μας και με την ξενη ip kanoyme οτι μας καπνισει απο απλο masking μεχρι video on demand.. Μαλιστα δοκιμασμενο μπορεις να δουλευεις sky box or bbc player με εναν server και να τρεχεις παραλληλα στο pc σου το προγραμμα με αλλον server κατω απο τον ιδιο λογαριασμο ταυτοχρονα. Τωρα δυσκολο το βλεπω απο την αλλη δυο pc να τρεχουν παραλληλα ιδια ip διοτι ικαζω οτι δεν μπορει να γινει login δυο φορες με τα ιδια στοιχεια. Κρατω βεβαια μια επιφυλαξη αλλα μονο η δοκιμη θα δωσει με σιγουρια τη λυση.
Οσο το σκεπτομαι ωστοσο μαλλον απιθανο μου φαινεται τουλαχιστο οπως το περιγραφεις. Μπορεις ομως να δωσεισ και στην τηλεοραση σου και στους δυο υπολογιστες σου μεσω router με τον τροπο που σου περιεγραψα σε αλλο post.
Nikos

Σε Mac μπορείς να παίρνεις το Internet με μια πηγή, παράδειγμα Ethernet, και μετά να κανείς share αφού πρώτα μπεις σε VPN με wifi, εγώ μέχρι να πάρω το ρουτερ, έτσι ήμουν, ειναι πολυ απλό, λογικα το ίδιο θα υπάρχει και σε pc, άρα μπορείς να κανείς δοκιμή χωρίς ρουτερ

Last edited: