Σαφως και οχι. Οτι προσφορες βλεπεις στο site του sky ειναι μονο για το Ηνωμενο Βασιλειο.
Με private ομως vpn μπορεις να ξεγελασεις την ip στον υπολογιστη σου και να κατεβαζεις BBC ντοκυμοντερ και να τα βλεπεις μεσω iplayer.
Περισσοτερες πληροφοριες για οποιν ενδιαφερεται στο Hitech που κυκλοφορει.
Νικος
Καλά τώρα, το HiTech περιγράφει πως να κατεβάσεις παράνομα υλικό που προορίζεται μόνο για το Ηνωμένο Βασίλειο;!;;
Ρε δεν πάμε καλά..
Ενεργοποιημένη είναι και εμένα η 3d.
Όσο αναφορά το itvHD, είμαι δουλειά οπότε και δε μπορώ να δω το σήμα όταν είμαι στο συγκεκριμένο κανάλι. Παρόλα αυτά μόλις είδα πως ο Δημήτρης ναι μεν έχει το ίδιο setup με εμένα (gibertini 125 έχω) αλλά ζει στο Βόλο ενώ εγώ Αθήνα. Ίσως η νέα συχνότητα να χρειάζεται κάτι παραπάνω από 1.25 στην Αθήνα για να δώσει τα μέγιστα. Αν υπάρχει άλος κάτοχος 1.25 στην Αθήνα ας μας πει για το ITVHD (αυτό που έχει το epg, όχι αυτά του other channels)
Κατ αρχην απο οτι φαινεται η 3D υπηρεσια ενεργοποιηθηκε σε ολους οσους εχουν το world + HD pack
Ενεργοποιημένη είναι και εμένα η 3d.
Όσο αναφορά το itvHD, είμαι δουλειά οπότε και δε μπορώ να δω το σήμα όταν είμαι στο συγκεκριμένο κανάλι. Παρόλα αυτά μόλις είδα πως ο Δημήτρης ναι μεν έχει το ίδιο setup με εμένα (gibertini 125 έχω) αλλά ζει στο Βόλο ενώ εγώ Αθήνα. Ίσως η νέα συχνότητα να χρειάζεται κάτι παραπάνω από 1.25 στην Αθήνα για να δώσει τα μέγιστα. Αν υπάρχει άλος κάτοχος 1.25 στην Αθήνα ας μας πει για το ITVHD (αυτό που έχει το epg, όχι αυτά του other channels)
Οχι μονο για το Ηνωμενο Βασιλειο. Τα vpn αφορουν πολλες χωρες αλλα το κυριως ενδιαφερον μας ειναι σε Αγγλια και Αμερικη.
Νικος
Καλά, σαφώς και η μέθοδος μέσω VPN αφορά όλες τις χώρες, αλλά αυτό απλά σημαίνει ότι το HiTech περιγράφει πως να κατεβάσεις παράνομα υλικό που προορίζεται για άλλες αγορές!
Το θέμα μου είναι με το παράνομο του πράγματος, όχι με το συγκεκριμένο υλικό από κάποια χώρα..
Σαν να έχουν αποθρασυνθεί λίγο τελευταία..
Νομίζω το συγκεκριμένο ITV δε βγαίνει στην 11973. Τα δύο της 11793 τα πιάνω μιά χαρά.με 1.20 πιάτο στην 11973V S 85%, Q 84%, μια χαρά βγαίνει από Αθήνα μη το φοβάσαι...
..πάντως σε μένα δεν βλέπω να ενεργοποιήθηκε, τουλάχιστο όχι ακόμη.
Για παράδειγμα χθές το βράδυ, ΟΚ έβλεπα το promo. Σήμερα όμως, απο τις 12 που υποτίθεται ξεκινάει, δείχνει το τηλέφωνο επικοινωνίας του sky.
Θα δοκιμάσω να στείλω ενα email στο help center όπως έκανες κι εσύ Νίκο:a0210:
ΥΓ: Όλα καλά τα λέμε, να 'χαμε και 3D TV!!
Καλά, σαφώς και η μέθοδος μέσω VPN αφορά όλες τις χώρες, αλλά αυτό απλά σημαίνει ότι το HiTech περιγράφει πως να κατεβάσεις παράνομα υλικό που προορίζεται για άλλες αγορές!
Το θέμα μου είναι με το παράνομο του πράγματος, όχι με το συγκεκριμένο υλικό από κάποια χώρα..
Σαν να έχουν αποθρασυνθεί λίγο τελευταία..
ΟΚ.. για να το πάμε αναλογικά και "on topic", θέλεις να πεις ότι επιτρέπεται να βάζεις οποιαδήποτε μόντουλα στον δέκτη σου και να σπας οποιοδήποτε "μπουκέτο", αρκεί να μην είναι αυτό της Nova?
Πάμε πάλι λοιπόν στη γνωστή κουβέντα, για την "ασθενή" κλειδαριά στο σπίτι και την ενθάρρυνση του κλέφτη..
Δεν το συνεχίζω.
Αγαπητε Δημητρη,
Μιλαω για τον εαυτο μου και μονο,
Nova δεν πληρωνω και δεν βλεπω.
Στον sky ειμαι συνδρομητης 4 χρονια τα σκαω κανονικα καθε μηνα. Δεν εκλεψα τη συνδρομη, Ιρλανδος με βοηθησε στην ολη διαδικασια.
Αυτος ηταν και ο μονoς λογος που χρησιμοποιω τις υπηρεσιες skyplayer (μεσω VPN) και βλεπω ντοκυμοντερ του BBC που λογω θεσης ειναι αδυνατον (με φυσιολογικα πιατα) να βλεπω δορυφορικα.
Για τον ιδιο λογο δεν κατεβαζω και δεν με ενδιαφερει να κατεβαζω υλικο απο Αμερικη αν και μπορω και γιατι αλλωστε? Πολλες απο τις αμερικανικες σειρες ο sky τις εχει συμπεριλαβει στο προγραμμα του. Να μερικες απο αυτες
The pacific ( μην το χασετε- Ειναι στο anytime αν δεν το ειδατε - φανταστικη ποιοτητα εικονας)
Lost
StarGate Universe, Τονεο επεισοδιο 13/3 Βαλτε series link αν δεν το πηρατε χαμπαρι, το 10ο επεισοδιο για να θημηθουμε ειναι ηδη στο anytime.
Fringe
Ενα πραγμα δεν καταλαβαινω και με ψιλομπερδευει. Συμφωνα με τον sky το καναλι ειναι συμβατο και με τις δυο τεχνολογιες δηλαδη την active shutter με ενεργα γυαλια και την τεχνικη του superimpose με παθητικα γυαλια. Η τεχνικη των 2 εικονων η μια διπλα στην αλλη φωναζει απο μακρια για active shutter technique. Πως στο καλο ομως θα δουλεψει μια τηλεοραση με polarized glasses οταν δεν βλεπω superimposed εικονες (ΒΛΕΠΕ AVATAR)
Am I missing something here?
Παω να ξεστραβωθω να διαβασω παλι τα σχετικα διαφημιστικα του sky μπας και βγαλω ακρη. Αν ξερει κανεις κατι ας μας φωτισει.
Νικος
Ο Ιρλανδός σε βοήθησε με το αζημίωτο φαντάζομαι, σωστά;
Ο λόγος που ο Sky δεν δέχεται συνδρομητές εκτός UK είναι ότι δεν έχει τα δικαιώματα για το υλικό που προβάλλει για άλλες αγορές. Ως εκ τούτου, αν μάθει ότι δεν είσαι στο UK, θα σε κόψει.
Οπότε, στα μάτια του, είσαι παράνομος. Το μόνο που μπορεί όμως να κάνει, είναι να τσιμπήσει τον Ιρλανδό.
Εσύ καλά κάνεις και παίζεις έτσι.. τουλάχιστον τους τα σκας.
Αλλά φοβάμαι ότι το HiTech δεν απευθύνθηκε ακριβώς σε ανθρώπους σαν εσένα..
Μάλλον απλά σε επίδοξους τζαμπατζήδες..![]()
Εγώ νομίζω πως οι ειδικές 3D τηλεοράσεις θα καταλαβαίνουν την split screen εικόνα και θα την παρουσιάζουν ενιαία, είτε με αλλαγμένη πόλωση είτε με τη χρήση των active shutter glasses. Δηλαδή η γνώμη μου είναι πως στην 3D τηλεόραση με active shutter glasses, η εικόνα που θα βλέπεις χωρίς τα γυαλιά δε θα είναι split αλλά ενιαία με εναλλαγή των frames αριστερού και δεξιού ματιού. Φαντάζομαι πως τους ήταν πιο εύκολο/συμβατό να μεταδίδουν ένα σήμα τυπικό HD (1920*1080*25) από το να μετέδιδαν μισή οριζόντια ανάλυση σε διπλάσιο framerate. Γι' αυτό άλλωστε οι δορυφορικοί δέκτες δε χρειάζεται να "ξέρουν" κάτι από 3D, αφού γι' αυτούς εξακολουθεί να είναι μία τυπική 1080 μετάδοση.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.