Οποτε με τα λεγομενα σου απλα επιβεβαιωνεις τις δικες μου σκεψεις για τον τροπο λειτουργιας και το οτι τυχαια αλλαζουν τον ηχητικο χαρακτηρα μιας συσκευης και οτι δεν μπορει να ειναι ολες οι αλλαγες θετικες??Αυτό που άκουσα ήταν περισσότερο εστιασμένη στερεοφωνική εικόνα, ησυχία στο σύστημα, τρισδιάστατη απεικόνιση των οργάνων στο χώρο και ανάδειξη των λεπτομερειών η οποία υποθέτω ότι ήρθε από την ησυχία...
Το σύστημα βέβαια έχασε σε μεσοχαμηλά, κάτι που σε ένα λεπτόηχο σύστημα μάλλον θα δημιουργούσε πρόβλημα.
Οι διαφορές είναι άμεσα ακουστές και δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα placebo.
Οποτε με τα λεγομενα σου απλα επιβεβαιωνεις τις δικες μου σκεψεις για τον τροπο λειτουργιας και το οτι τυχαια αλλαζουν τον ηχητικο χαρακτηρα μιας συσκευης και οτι δεν μπορει να ειναι ολες οι αλλαγες θετικες??
Οποτε με τα λεγομενα σου απλα επιβεβαιωνεις τις δικες μου σκεψεις για τον τροπο λειτουργιας και το οτι τυχαια αλλαζουν τον ηχητικο χαρακτηρα μιας συσκευης και οτι δεν μπορει να ειναι ολες οι αλλαγες θετικες??
Albert EinsteinNo amount of experimentation can ever prove me right; a single experiment can prove me wrong.
Οκ δεκτο. Ας προσπαθησουμε να το εξηγησουμε και αυτο. Επεσα μεσα στο οτι δεν μπορει να ειναι ολες οι αλλαγες θετικες λογω της ανισοροπιας που δημιουργεις στα ηλεκτρονικα σου και οχι στο οτι δεν μπορει να αναπαραχτουν σε διαφορετικα συστηματα. Αυτο διοτι ειχα στο μυαλλο μου μια συγκεκριμενη συχνοτικη συμπεριφορα των εν λογω purifiers.φιλε inest δεν ξερω αν ειναι τυχαιο επειδη ομως εχω ακουσει διαφορετικα συστηματα μ’αυτα πριν και μετα την τοποθετηση τους αυτο που μπορω να σου πω εγω ειναι οτι παντα οι αλλαγες στον ηχο σε ολα ειχαν τα ιδια χαρακτηριστικα οπως τα περιεγραψε και ο τζιμισκης.
δεν εχω σκοπο να μπω στα χωραφια σου (δεν μπορω αλλωστε) αλλα οταν οι αλλαγες σε ολα ειναι οι ιδιες δεν ξερω κατα ποσο αυτο ειναι τυχαιο...![]()
Εσένα σε τρώει ε; Θες να φάμε ξύλο στο τέλος...
Αυτό που άκουσα ήταν περισσότερο εστιασμένη στερεοφωνική εικόνα, ησυχία στο σύστημα, τρισδιάστατη απεικόνιση των οργάνων στο χώρο και ανάδειξη των λεπτομερειών η οποία υποθέτω ότι ήρθε από την ησυχία...
Το σύστημα βέβαια έχασε σε μεσοχαμηλά, κάτι που σε ένα λεπτόηχο σύστημα μάλλον θα δημιουργούσε πρόβλημα.
Οι διαφορές είναι άμεσα ακουστές και δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα placebo.
Τώρα για το κόστος, δεν είμαι εγώ αυτός που θα κρίνει κατά πόσον αξίζει ή όχι να μπει αυτό το προϊόν σε ένα σύστημα και κατά πόσον κοστίζει 5, 10 ή 1000 ευρώ η κατασκευή του.
Πάντως αν μου έλεγαν να διαλέξω ανάμεσα σε ένα καλώδιο ρεύματος, ένα interconnect ή καλώδια ηχείων αξίας 1000 ευρώ ή αυτά κατά 99% θα προτιμούσα αυτά.
Sorry αλλά άκουσα διαφορές...![]()
Είχαμε διαφορές προς το καλύτερο όταν μπήκαν και προς το χειρότερο όταν βγήκαν...
Αλλά ούτως η άλλος είπα ότι θα ήθελα να τα ακούσω σε ένα σύστημα που ξέρω και με την ησυχία μου...![]()
Ακόμα να πώ,ότι μέλη με εξαιρετικά συστήματα και μεγάλη εμπειρία,που τα δοκίμασαν στο σύστημά τους,είτε δεν άκουσαν διαφορές,είτε άκουσαν πρός το χειρότερο(άς γράψουν οι ίδιοι άν θέλουν για την εμπειρία τους).
Αρα δεν είναι και επαναλαμβανόμενα τ' "αποτελέσματα".
Προσωπικά πήγα εκεί με μεγάλη δόση αμφισβήτησης αλλά τελικά αποδείχθηκε πολύ ενδιαφέρον το πείραμα και σίγουρα θα το επαναλάβω... Ίσως μάλιστα με κάποιο blind test.![]()
Ειτε επαναλαμβανομενα ειτε οχι, ολα εξηγουνται με βαση την φυσικη και την λογικη και οχι με εικασιες....:grandpa:
Καλά Δημήτρη δεν είπαμε κι έτσι...
Δεν θέλω να μειώσω κανέναν,πόσο μάλλον τα παιδιά που είναι φίλοι και συνδιαχειριστές,αλλά μιά δοκιμή έχει νόημα,μόνο σε ένα πολύ γνωστό σύστημα-το δικό μας,με δεδομένο μουσικό πρόγραμμα και με απόλυτα ελεγχόμενες συνθήκες απο τον ίδιο τον δοκιμαστή.
Στο δικό μου σύστημα μπορώ να τρελλάνω τον καθέναν και να τον κάνω να πιστέψει ότι εγώ θέλω,επειδή ακριβώς το ξέρω πολύ καλά και νά μην πάρει χαμπάρι,ότι κάνω ζαβολιές.Δεν λέω,ότι αυτό συνέβει στην ακρόαση που συζητάμε,αλλά το γράφω,για να φανεί η αξία της σωστής ακρόασης.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.