Έχει καταντήσει κουραστικό. Στην αρχή το νήμα ήταν διασκεδαστικό αλλά τώρα έχει καταντήσει σκέτο χάσιμο χρόνου και bytes. Ειλικρινά λυπάμαι το χώρο που πιάνει στο σέρβερ του φόρουμ γιατί είναι άχρηστο, τουλάχιστον οι τελευταίες δέκα σελίδες. O hellenic vanagon προσπάθησε να μας πείσει για το πόσο καλό ήταν το Technics 1200 mk ii (ή 1210 mk v ή κάτι τέτοιο, έχω χάσει το μπούσουλα) επιστρατεύοντας τα τεχνικά στοιχεία του 1200 mk i (ή κάπως έτσι) ή αυτά που πιστεύει ότι είναι τα τεχνικά του στοιχεία διαβάζοντάς τα κάπου (στο Ίντερνετ, στον Ήχο ή δεν ξέρω και γώ που αλλού). Όταν εγώ και πολλοί άλλοι συμφορουμίτες, μεταξύ αυτών και ιδιοκτήτες του επίμαχου πικάπ, του επισημάναμε ότι συγκρινόμενο με άλλα πικάπ της ίδιας τιμής δεν ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ καλά, άσχετα ποιές είναι οι μετρήσεις του, αυτός συνεχίζει να μας βομβαρδίζει με αριθμούς. Τη συμπεριφορά αυτή την έχω συναντήσει πολλές φορές, όχι μόνο στο χόμπι μας, δυστυχώς σε πολλές άλλες περιστάσεις: είναι η συμπεριφορά του ανθρώπου που δεν εννοεί να καταλάβει ότι δεν τα ξέρει όλα, ότι άλλοι άνθρωποι έχουν περισσότερες γνώσεις σε έναν τομέα όχι επειδή είναι εξυπνότεροι ή καλύτεροι, αλλά επειδή έτυχε να δουν, να ακούσουν, να διαβάσουν ή να αγοράσουν κάτι διαφορετικό.
Προσπαθεί να μας πείσει για κάτι παράλογο, ότι ένα πικάπ που πωλείται προς 400-500 ευρώ, σχεδιάστηκε τη δεκαετία του '70 και χρησιμοποιείται κυρίως από DJ είναι το καλύτερο που κυκλοφορεί στην αγορά. Γιατί δε λέει αυτό που πραγματικά θέλει να μας πει; δηλαδή:"Κύριοι, εγώ αγόρασα τη δεκαετία του '70 ένα πικάπ, έκτοτε δεν θέλησα να αγοράσω άλλο γιατί αυτό ηχεί καλό στα αυτιά μου, ή δεν έχω χρήματα να πάρω άλλο, ή δεν θέλω να διαθέσω λεφτά για πικάπ αφού αυτό κάνει για τις ανάγκες μου". Κανείς δεν θα τον μέμφονταν, και κανείς δε θα τον λοιδωρούσε. Αλλά πάλι κανείς δε θα ασχολούνταν μαζί του, και ίσως αυτός να είναι τελικά ο σκοπός αυτού του νήματος.