Technics 1200MkII...Σε κουβέντα να βρισκόμαστε..

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Technics 1200MkII...Σε κουβέντα να βρισκόμαστε.

Τελικα αγαπητε με επεισες. Ναι το πλατο σου ειναι τρισμεγιστο και τα ηχεια σου ακομη παραπανω. Μπραβο με ολα αυτα που εχεις ανεβασει με εκανες να καταλαβω τι βλακας ειμαι που τοσα χρονια εμπιστευομαι τα αυτακια μου αντι να ψαχνω οτι φυλλαδα υπαρχει παγκοσμιως. Απο εδω και περα θα ακολουθησω τις πολυτιμες για ολους συμβουλες σου. Σε ευχαριστω που μου ανοιξες τα ματια.

Welcome!

:smile:

Re: Απάντηση: Re: Technics 1200MkII...Σε κουβέντα να βρισκόμαστε..

Αυτό το απάντησα στο post # 84 και στην... παραβολή της παρθένου, μπαρδόν, του αντιαεροπορικού post # 86.

Τι μας ειπες δηλαδη σ'αυτα τα δυο ποστ;

Last edited:
Re: Απάντηση: Technics 1200MkII...Σε κουβέντα να βρισκόμαστε..

να ρωτησω κατι ;;

διαβασα σχεδον ολο το νημα αυτο ...
και εχω μια απορια !

εστω οτι εχουμε 1 ΜΚ !! και ενα αλλο καλο πικαπ..

τι χρειαζομαστε για να ακουσουμε εναν δισκο ;

ενα στιβαρο πλατο να ειναι ακριβες να ειναι οσο γινεται στην περιστροφη και οσο πιο καλο σε αντισταση απο αναδρασεις !

3 βασικα πραγματα δηλ,

1 ) Ακριβεια περιστροφης
2) Ησυχια στην περιστροφη
3) Αντισταση στις αναδρασεις !

αυτα και τα 3 στοιχεια το ΜΚ 2 τα εχει σε υπερθετικο βαθμο !

εστω οτι του κοτσαρουμε και εναν καλο βραχιονα με κεφαλη αριστη ...

Το ερωτημα ειναι που κολαει πλεον το ολο προγραμα και δεν (παιζει) οπως παιζουν καποια αλλα πλατο εντελως απλα και με σχεδον καμια σχεδιαση για ακριβεια περιστροφης και αναδραση ;;;;

μηπως επειδη ειναι τεκνικς ;;και δεν ειναι καποια περιεργη μαρκα ;

μιλαω παντα στα ιδια πλαισια τιμης ....

απορια εκθετω δεν το παιζω ειδημων !

Αν διαβάσεις προσεκτικά το νήμα (άθλος ομολογώ..) θα σου λυθούν όλες οι απορίες.
Πάντως αν ήταν τόσο καλό νομίζεις οτι θα έβρισκαν οι άλλοι τόσα πολλά κορόιδα να τους τα χώνουν;
Mάλλον ρέπλικες του θα έφτιχναν όλοι οι άλλοι κατασκευαστές προσπαθώντας να αποσπάσουν κάποιες απο τις πωλήσεις του αλλα αυτό δεν συμβαίνει όπως έχει αποδείξει η αλάνθαστη και αμείλικτη αγορά.

hellenic vanagon,ξαφνικα μου δημιουργηθηκε μια απορια.Αφου λες οτι το original ειναι καλυτερο εμαθες γιατι η εταιρεια το σταματησε και βγαζει αυτα που βγαζει;Φαινεται οτι κατι ξερεις που διελαθε της προσοχης και των γνωσεων της εταιρειας;;;;;;;Διοτι προφανως η εταιρεια καθε φορα που αλλαζε μοντελο μαλλον μιλουσε για βελτιωμενες εκδοσεις.Εσυ τι λες;;;

Απάντηση: Re: Technics 1200MkII...Σε κουβέντα να βρισκόμαστε..

hellenic vanagon,ξαφνικα μου δημιουργηθηκε μια απορια.Αφου λες οτι το original ειναι καλυτερο εμαθες γιατι η εταιρεια το σταματησε και βγαζει αυτα που βγαζει;Φαινεται οτι κατι ξερεις που διελαθε της προσοχης και των γνωσεων της εταιρειας;;;;;;;

Σαφώς!

κύριε κύριε!

να το πω ?:firstprize:

δεν είχε βγάλει τότε η Uhu το patafix

Αφιερωμενο στον hellenic
Δες αυτό το πικαπ του 1963 και δες την ευτέλεια του μκιι.
Δες αυτοματισμούς, ανάρτηση κλπ κλπ. Αυτό να δεις αναισθησία στους κραδασμούς. Κατασκευασμένο απο'ξύλο και μέταλλο κι όχι πλαστικό.

http://www.youtube.com/watch?v=jvbCyDKp0JI&feature=related

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Technics 1200MkII...Σε κουβέντα να βρισκόμαστε..

Γινε λιγο πιο "σαφης"

EINAI TO MONO "ORIGINAL" SL-1200

ORIGINALSL-1200MKI-1.jpg

(Δέκα κιλά αλουμίνιο!).

Last edited:

Αφιερωμενο στον hellenic
Δες αυτό το πικαπ του 1963 και δες την ευτέλεια του μκιι.
Δες αυτοματισμούς, ανάρτηση κλπ κλπ. Αυτό να δεις αναισθησία στους κραδασμούς. Κατασκευασμένο απο'ξύλο και μέταλλο κι όχι πλαστικό.

http://www.youtube.com/watch?v=jvbCyDKp0JI&feature=related

Αστα αυτα τα τρυκ, ξύλο και μέταλλο....τι Γουαου και τι φλατερ είχε?....ούτε μια τιμή δεν μας έγραψες.......:afro:

Re: Απάντηση: Re: Technics 1200MkII...Σε κουβέντα να βρισκόμαστε..

Αστα αυτα τα τρυκ, ξύλο και μέταλλο....τι Γουαου και τι φλατερ είχε?....ούτε μια τιμή δεν μας έγραψες.......:afro:

Υπήρχαν τοτε τέτοιες μετρήσεις? ούτε που θυμάμαι.
Μόνο που απολάμβανα τη μουσική του μου έφτανε.
Ακόμα και τώρα το νοσταλγώ.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Technics 1200MkII...Σε κουβέντα να βρισκόμαστε..

EINAI TO MONO "ORIGINAL" SL-1200

ORIGINALSL-1200MKI-1.jpg

(Δέκα κιλά αλουμίνιο!).

Ακομη λιγο πιο σαφης;;; Αυτο σιγουρα το ηξερε η εταιρεια.Αυτο που ξερεις εσυ και διελαθε της προσοχης και των γνωσεων της εταιρειας να μας πεις.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Technics 1200MkII...Σε κουβέντα να βρισκόμαστε..

Υπήρχαν τοτε τέτοιες μετρήσεις? ούτε που θυμάμαι.
Μόνο που απολάμβανα τη μουσική του μου έφτανε.
Ακόμα και τώρα το νοσταλγώ.

Αν δεν υπήρχαν τότες τέτοιες μετρήσεις....τότενες...πως απολάμβανες τη μουσική του......?
Εδώ άλλα ακούμε.........:BDGBGDB55:

Έχει καταντήσει κουραστικό. Στην αρχή το νήμα ήταν διασκεδαστικό αλλά τώρα έχει καταντήσει σκέτο χάσιμο χρόνου και bytes. Ειλικρινά λυπάμαι το χώρο που πιάνει στο σέρβερ του φόρουμ γιατί είναι άχρηστο, τουλάχιστον οι τελευταίες δέκα σελίδες. O hellenic vanagon προσπάθησε να μας πείσει για το πόσο καλό ήταν το Technics 1200 mk ii (ή 1210 mk v ή κάτι τέτοιο, έχω χάσει το μπούσουλα) επιστρατεύοντας τα τεχνικά στοιχεία του 1200 mk i (ή κάπως έτσι) ή αυτά που πιστεύει ότι είναι τα τεχνικά του στοιχεία διαβάζοντάς τα κάπου (στο Ίντερνετ, στον Ήχο ή δεν ξέρω και γώ που αλλού). Όταν εγώ και πολλοί άλλοι συμφορουμίτες, μεταξύ αυτών και ιδιοκτήτες του επίμαχου πικάπ, του επισημάναμε ότι συγκρινόμενο με άλλα πικάπ της ίδιας τιμής δεν ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ καλά, άσχετα ποιές είναι οι μετρήσεις του, αυτός συνεχίζει να μας βομβαρδίζει με αριθμούς. Τη συμπεριφορά αυτή την έχω συναντήσει πολλές φορές, όχι μόνο στο χόμπι μας, δυστυχώς σε πολλές άλλες περιστάσεις: είναι η συμπεριφορά του ανθρώπου που δεν εννοεί να καταλάβει ότι δεν τα ξέρει όλα, ότι άλλοι άνθρωποι έχουν περισσότερες γνώσεις σε έναν τομέα όχι επειδή είναι εξυπνότεροι ή καλύτεροι, αλλά επειδή έτυχε να δουν, να ακούσουν, να διαβάσουν ή να αγοράσουν κάτι διαφορετικό.
Προσπαθεί να μας πείσει για κάτι παράλογο, ότι ένα πικάπ που πωλείται προς 400-500 ευρώ, σχεδιάστηκε τη δεκαετία του '70 και χρησιμοποιείται κυρίως από DJ είναι το καλύτερο που κυκλοφορεί στην αγορά. Γιατί δε λέει αυτό που πραγματικά θέλει να μας πει; δηλαδή:"Κύριοι, εγώ αγόρασα τη δεκαετία του '70 ένα πικάπ, έκτοτε δεν θέλησα να αγοράσω άλλο γιατί αυτό ηχεί καλό στα αυτιά μου, ή δεν έχω χρήματα να πάρω άλλο, ή δεν θέλω να διαθέσω λεφτά για πικάπ αφού αυτό κάνει για τις ανάγκες μου". Κανείς δεν θα τον μέμφονταν, και κανείς δε θα τον λοιδωρούσε. Αλλά πάλι κανείς δε θα ασχολούνταν μαζί του, και ίσως αυτός να είναι τελικά ο σκοπός αυτού του νήματος.

Έχει καταντήσει κουραστικό. Στην αρχή το νήμα ήταν διασκεδαστικό αλλά τώρα έχει καταντήσει σκέτο χάσιμο χρόνου και bytes. Ειλικρινά λυπάμαι το χώρο που πιάνει στο σέρβερ του φόρουμ γιατί είναι άχρηστο, τουλάχιστον οι τελευταίες δέκα σελίδες. O hellenic vanagon προσπάθησε να μας πείσει για το πόσο καλό ήταν το Technics 1200 mk ii (ή 1210 mk v ή κάτι τέτοιο, έχω χάσει το μπούσουλα) επιστρατεύοντας τα τεχνικά στοιχεία του 1200 mk i (ή κάπως έτσι) ή αυτά που πιστεύει ότι είναι τα τεχνικά του στοιχεία διαβάζοντάς τα κάπου (στο Ίντερνετ, στον Ήχο ή δεν ξέρω και γώ που αλλού). Όταν εγώ και πολλοί άλλοι συμφορουμίτες, μεταξύ αυτών και ιδιοκτήτες του επίμαχου πικάπ, του επισημάναμε ότι συγκρινόμενο με άλλα πικάπ της ίδιας τιμής δεν ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ καλά, άσχετα ποιές είναι οι μετρήσεις του, αυτός συνεχίζει να μας βομβαρδίζει με αριθμούς. Τη συμπεριφορά αυτή την έχω συναντήσει πολλές φορές, όχι μόνο στο χόμπι μας, δυστυχώς σε πολλές άλλες περιστάσεις: είναι η συμπεριφορά του ανθρώπου που δεν εννοεί να καταλάβει ότι δεν τα ξέρει όλα, ότι άλλοι άνθρωποι έχουν περισσότερες γνώσεις σε έναν τομέα όχι επειδή είναι εξυπνότεροι ή καλύτεροι, αλλά επειδή έτυχε να δουν, να ακούσουν, να διαβάσουν ή να αγοράσουν κάτι διαφορετικό.
Προσπαθεί να μας πείσει για κάτι παράλογο, ότι ένα πικάπ που πωλείται προς 400-500 ευρώ, σχεδιάστηκε τη δεκαετία του '70 και χρησιμοποιείται κυρίως από DJ είναι το καλύτερο που κυκλοφορεί στην αγορά. Γιατί δε λέει αυτό που πραγματικά θέλει να μας πει; δηλαδή:"Κύριοι, εγώ αγόρασα τη δεκαετία του '70 ένα πικάπ, έκτοτε δεν θέλησα να αγοράσω άλλο γιατί αυτό ηχεί καλό στα αυτιά μου, ή δεν έχω χρήματα να πάρω άλλο, ή δεν θέλω να διαθέσω λεφτά για πικάπ αφού αυτό κάνει για τις ανάγκες μου". Κανείς δεν θα τον μέμφονταν, και κανείς δε θα τον λοιδωρούσε. Αλλά πάλι κανείς δε θα ασχολούνταν μαζί του, και ίσως αυτός να είναι τελικά ο σκοπός αυτού του νήματος.

+100000:SFGSFGSF:

Status
Not open for further replies.